Een nieuwe blog in de Shop

Wie mij volgt op Insta, heeft het gisteren misschien voorbij zien komen; ik heb er een blog bij. En wel in mijn Webshop!

Een blog is goed voor naamsbekendheid

Nu heb ik het er al maanden over dat ik helemaal niet voornemens ben, om er een tweede blog naast te nemen. Nee, ik zou het op deze blog én op de webshop houden. Nu zal ik jullie een misschien heel technisch verhaal proberen uit te leggen. In Jip en Janneke taal dan, goed? Om op Google beter te scoren en dus gemakkelijker vindbaar te worden voor anderen, is SEO enorm belangrijk. Simpel gezegd zijn dit sleutelwoorden waarop gasten zoeken. Wanneer zij bijvoorbeeld ‘Tante Betsy’ intikken, dan is het (op den duur) goed mogelijk dat ze bij mij terecht komen. Dit kost alleen wel tijd. Gebruik maken van relevante sleutelwoorden is slechts één vindbaarheidsoptie. Er komt zoveel meer bij kijken. Om dus hoger te scoren op Google, heb ik dan ook besloten om op mijn shop een blog te laten inbouwen.

Hulp gevraagd

Ik vraag niet graag om hulp, maar bij deze doe ik dat wel. In het kader van ”Durf te vragen”. Om mij te helpen in dit proces, wil ik jullie vragen mij daar ook te volgen. Dat zou echt super zijn! Beweging op een site is technisch gezien heel goed. Hierbij is het voor mij zaak om daar blogs te publiceren. Maar ook is het belangrijk om zowel lezers als reacties te krijgen. Jullie hulp is dan ook zeer welkom. Ook op mijn webshop-blog schrijf ik gezellige verhalen. Met koffie of een theetje erbij. Gewoon wat jij wilt. De stories zijn helemaal ‘Cynthia proof’ en dus herkenbaar voor jullie. Ik show er mijn jurkjes, geef kijkjes achter de schermen en ben er nog veel meer gaafs van plan. Hier veranderd er overigens niets. Want ook hier zal je dagelijks blogjes van mij kunnen blijven lezen.

Alsvast onwijs bedankt, lieve dames.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • roeloveintheair

  2 oktober 2017

  Leuk, natuurlijk ga ik je daar ook volgen. Even een vraagje zijdelings. Krijg je überhaupt jurkjes in maat s? Ik zie er niet zo veel.

  Reply
  • Cynthia

   2 oktober 2017

   Jazeker! In januari krijg ik weer jurkjes binnen, daar zitten wel S-jes bij! Leuk dat je mij ook daar gaat volgen.

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  2 oktober 2017

  Leuk! Maar wat een werk! Veel respect voor jou!

  Reply
  • Cynthia

   2 oktober 2017

   Hartstikke lief, dank je wel!!

   Reply
 • Mooier Leven

  2 oktober 2017

  Oeh bezig bijtje jij! 🙂 Ik ga je ook op je andere blog volgen <3

  Reply
  • Cynthia

   2 oktober 2017

   Ja enorm bezig. Maar wél met allerlei toppertjes waar ik oprecht blij van word!!

   Reply
   • Mooier Leven

    2 oktober 2017

    Snap ik helemaal! Super leuk voor je meis ❤

    Reply
    • Cynthia

     2 oktober 2017

     En ik ben blij voor jou, met al je uitdagingen!

     Reply
 • Christa

  2 oktober 2017

  Uiteraard ga ik je daar ook volgen!
  En hartstikke professioneel zo!

  Reply
  • Cynthia

   2 oktober 2017

   Oh wat leuk Christa! En lief dat je dat zegt. Xxx

   Reply
 • Ingrid

  3 oktober 2017

  Natuurlijk…….
  Gelezen……..
  én op jouw verzoek reacties geplaatst.
  Het ziet er fantastisch uit meis.

  Reply
  • Cynthia

   3 oktober 2017

   Ooh wat super lief!!! Onwijs bedankt!! Xxx

   Reply
 • Rachel

  3 oktober 2017

  wil je met alles helpen schat dus roept u maarrrrrr <3

  Reply
  • Cynthia

   3 oktober 2017

   Ach wat lief schat! Dank je. X

   Reply
 • alovelyadventurenl

  3 oktober 2017

  Jaa tuurlijk ga ik je volgen. Ben enorm aan het genieten van mn vakantietje dus ben op dit moment echt weinig online haha. Zodra ik weer goed Internet heb ga ik het even opzoeken.

  Reply
  • Cynthia

   3 oktober 2017

   Hartstikke leuk. Geniet lekker in Nederland!! Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg