Een schone lei

2018 Betekent voor mij ook een schone lei op zakelijk gebied. Nieuw jaar? Nieuwe map én toebehoren! Maar ik kocht ook een cadeautje voor de katten. Kom je even een bakkie doen bij Een theelepel geluk? Ah gezellig.

Een schone lei op kantoor en voor de katten

Vanmorgen vroeg was deze bezige bij alweer in touw. De katten hadden de krabpaal inmiddels volledig verbruikt en ík had zin in een schone lei voor op mijn kantoor. Ik wil alles zo geordend mogelijk lopend hebben, dus kocht ik een roze map en toebehoren. Ik houd dagelijks mijn administratie bij. Een zeer goede keus. Deze maand vind namelijk weer de kwartaal aangifte voor ondernemers plaats. Hoe heerlijk is het dan als je alles meteen geordend aan kunt leveren! Ik word daar heel blij van. Je hebt alles dan zo bij elkaar!

  

De katten hebben ook hun nageltjes al gescherpt aan hun nieuwe krabpaaltje. Gelukkig maken ze hier altijd keurig gebruik van. Ik smeer er ook geregeld een druppeltje valeriaan op, dat vinden ze heerlijk. Zoals je ziet kocht ik ook heerlijke geurkaarsjes. Zo ruikt mijn huisje strakjes weer heerlijk naar red berries. Love it!

Fijn dagje vandaag!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Victor

  8 januari 2018

  Goed gedaan hoor. Veel succes, maar vooral veel plezier.

  Reply
  • Cynthia

   8 januari 2018

   Dat zit helemaal goed! Dank je Vic. X

   Reply
 • darinanykl

  8 januari 2018

  Wat fijn! Ik hou ook zo van die geurkaarsen.

  Reply
  • Cynthia

   8 januari 2018

   Een huis vol heerlijke geur, ik houd er zo van!

   Reply
 • Ingrid

  9 januari 2018

  Lekker hoor zo overzichtelijk en opgeruimd. En alles in Cynthia style.
  Vooral effect in je hoofd én neus:)

  Reply
  • Cynthia

   9 januari 2018

   Klopt, alles in mijn stijl!! Een heel goed effect in het hoofdje.

   Reply
 • Rachel

  9 januari 2018

  heerlijk meis en jaaa geurkaarsen kan je geen genoeg van hebben hahah

  Reply
  • Cynthia

   9 januari 2018

   Heerlijk inderdaad hoor!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in