Een schoon huis. Blijer kun je me niet maken

 

schoon huis

Vandaag is mijn vrije dag. Dat betekent dat ik aan de webshop werk en tussen de bedrijven door gezorgd heb voor een schoon huis. Vandaag een lekkere huisvrouwen-babbel-blog over de huishouding en hoe fijn een schoon huisje eigenlijk is.

Een schoon huis is voor mij de basis

Een huis kan dus nóg zo duur zijn ingericht, als het er vies is, heb je niets aan dat mooie uiterlijk. Althans, dat vind ik. Toen wij net een eerste huisje kregen moest alles nieuw en duur. Inmiddels zijn we daar vanaf gestapt. Omdat we van sfeer houden en ook van geleefde materialen, hebben we nu een mix van nieuwe producten en vintage meubeltjes. En die combi staat zo schattig, maar dat terzijde. Hygiëne maakt echt het verschil voor mij. Ik maak het liefst schoon met chloor, omdat mij dat een hygiënisch gevoel geeft en het ook nog eens zo zalig geurt. Bij voorkeur wil ik die geur elke dag, de héle dag. Maar helaas. In een huishouden wordt eveneens gekookt, en wij hebben ook dieren. Daarom vind ik het zaak om alles bij te houden. Heerlijk! Vandaag dus weer een frisse woning.

De voordelen van een schoon huis op een rij

 • Een schoon huis maakt een huis vanzelf mooier. Of je nu nieuwe meubels hebt of niet
 • Wanneer het huis schoon is, schoont dat je humeur ook op
 • In een schoon huis ontvang je veel prettiger je gasten
 • Als je alles bijhoudt zal het nooit echt vuil worden
 • Hygiëne is de basis. Want wie kookt er nu fijn in een vieze keuken?

Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe Cat Pillow? Ik vind het zo’n schatje en een echte aanvulling op ons interieur. Geen idee of ik mijn plan om een muurtje roze te sauzen nog doorzet. Ik vind het zo eigenlijk leuk genoeg. Plus: het huis is toch schoon, haha.

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Victor

  2 mei 2018

  Haha, het ziet er weer prachtig uit. Ik begrijp dat je daar gelukkig van wordt.

  Reply
  • Cynthia

   2 mei 2018

   Gelukkig vind jij alles altijd goed wat ik creëer!!! X

   Reply
 • Charel

  2 mei 2018

  Heerlijk! Ik moet echt weer aan de poets als ik dit lees haha!

  Reply
  • Cynthia

   2 mei 2018

   Fijn dat het inspirerend werkt!

   Reply
 • Ingrid

  3 mei 2018

  De “je weet wel kater” maar dan in het rose:) Cute.
  Lekker genieten van je schone huisje!

  Reply
  • Cynthia

   3 mei 2018

   Jaaa! En zeker…

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in