Een theelepel geluk bestaat 2 jaar!

Jeetje mina. Wat vliegt tijd! Vandaag precies twee jaar geleden startte ik Een theelepel geluk op. Daarom neem ik jullie mee terug in de tijd, vertel ik hoe mijn blog zich ontwikkeld heeft tot webwinkel én heb ik een leuke actie in de webshop gelanceerd om deze dag met jullie te vieren. Lees & vier dus gezellig mee!

Wat als Blog begon

Ik startte Een theelepel geluk niet zomaar. Ik had het nodig. Mijn Blog moest gaan over eenvoud en het genieten daarvan. Over huiselijkheid en over knusse dingetjes. Gewoon de allerkleinste lichtpuntjes leren zien. Ik wilde mezelf door een bepaalde periode loodsen, en schrijven hielp me daarbij. Elke dag plaatste ik een artikel, soms wel twee. Ik kon er geen genoeg van krijgen en was vanaf dat moment de hele dag met mijn blog bezig. Het gaf me echt power, weet je dat? Ik moet zeggen dat ik nog steeds elke dag met mijn theelepel bezig ben. Alleen niet meer enkel op dit blog. In september 2017 besloot ik van Een theelepel geluk tevens een webshop te maken. Niet echt hier op mijn blog, wél op naam van Een theelepel geluk met behulp van een sub domein. Hiermee ging mijn grote droom in vervulling. Al jaren wilde ik een eigen zaak en nu was het dan zover. Dat maakte dat ik ietsjes minder ben gaan bloggen. Toch wíl ik nog steeds elke dag wel, maar ben ik zo druk met de shop dat ik er niet toe kom. En dat laat ik los, het is prima zo. Als ik wil schrijven, schrijf ik. Wil ik dat niet, dan niet. Ik moet zeggen dat ik ook minder over té persoonlijke dingen ben gaan schrijven. Ik wil dat eigenlijk helemaal niet meer. Als ik schrijf, moet dat vooral over luchtige zaken gaan.

Korting in de shop

Natuurlijk wil ik deze gelegenheid aangrijpen om een leuke actie in de shop uit te zetten. Op alle producten van Vrolijke Famkes geldt daarom vandaag een korting van 20%. Om deze korting te verkrijgen, kun je de code vrolijkheidje in de winkelmand toevoegen zodat de korting automatisch wordt verrekend.

Nu ben ik toch benieuwd. Hoelang volg jij mijn blog al? En wat vond je ervan toen deze zich ontwikkelde tot webshop? Super, super, súper nieuwsgierig ben ik, naar jullie antwoorden. 

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • roeloveintheair

  13 april 2018

  Allereerst van harte! Wat heb jij een hoop bereikt in die 2 jaar. Zo zie je maar; als je ‘echt iets wilt en je ervoor gaat; dan lukt het! Hoe lang ik je volg? Een jaartje gok ik? Geen idee eigenlijk. Maar ondanks dat ik niet dagelijks langskom en er misschien vanaf het begin bij ben, voel ik mij altijd even welkom hier!

  Reply
  • Cynthia

   13 april 2018

   Dank je wel meid! Lief dat je dat zegt. Eigenlijk heb ik dat inderdaad. Ik geloof dat ook hoor. Als je echt ergens voor gaat en niet opgeeft, dan kun je het ook. Enne ja, welkom bén je. X

   Reply
 • Victor

  13 april 2018

  Hiep hiep hoera! Wat een geweldige prestatie. Van nul naar een stabiele blog en webshop in korte tijd. Nu twee jaar later zie je het resultaat. Ik hoop dat dit je de kracht, voldoening en plezier geeft om vooral zo door te gaan. Om in jezelf te geloven en dat te blijven doen. Ik ben in ieder geval erg trots op jou. Op hoe je alles aangepakt heb. Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende 2 jaartjes (of meer uieteraard).

  Reply
  • Cynthia

   13 april 2018

   Hey lieverd. Bedankt. Ik zal mijn best doen om in mezelf te blijven geloven. Ik ben ook enorm trots op jou. Jij hebt ook vreselijk veel bereikt.

   Reply
 • Jenn

  13 april 2018

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik volg je nog niet zo heel lang, maar volgens mij heb ik je in het verleden ook al eens gevolgd. Ik heb alleen geen idee waarom ik je dan destijds uit het oog verloren ben.

  Reply
  • Cynthia

   13 april 2018

   Ik volgde jou ook een poosje en inderdaad: we vonden onze weg weer naar elkaar. Hartstikke leuk. Dank je wel Jenn!

   Reply
 • Darina

  13 april 2018

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik volg je denk ik een jaar met plezier!

  Reply
  • Cynthia

   13 april 2018

   Dank je wel. Fijn dat je mij met plezier volgt. Daar doe ik het uiteindelijk ook voor, naast het plezier dat ik er zelf aan besteed!

   Reply
 • Marieke

  13 april 2018

  Wauw, twee jaar alweer!! Gefeliciteerd!! Ik volg je ongeveer anderhalf jaar nu!
  En wat een mooie actie!!
  Op naar de drie jaar!!

  Reply
  • Cynthia

   13 april 2018

   Ja echt hé? Twee jaar al. Ik volg jou dan al net zo lang!

   Reply
 • Ingrid

  14 april 2018

  Mooie mijlpaal. Gefeliciteerd met je tweejarig blog bestaan.
  Ik lees graag bij je……voor de gezelligheid:)

  Reply
  • Cynthia

   14 april 2018

   Altijd weer fijn om jouw comments te lezen. Ik geniet ervan en ik hoop dat je mij zult blijven volgen. X

   Reply
 • Patricia

  14 april 2018

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpalen. Lees je blog altijd met plezier!

  Reply
  • Cynthia

   14 april 2018

   Dank je wel!! Wat fijn om te lezen.

   Reply
 • Dana

  14 april 2018

  Nog gefeliciteerd meis! 2 jaar alweer tijd vliegt he ☺

  Reply
  • Cynthia

   18 april 2018

   Hee Daan, tijd vliegt echt. Hartstikke bedankt nog! x

   Reply
 • Rachel

  15 april 2018

  Gefeliciteerd!!!

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2018

   Dank je wel Rache!

   Reply
 • Ellen

  15 april 2018

  Hoi Cynthia, ik ken jou eigenlijk niet anders als webshop! Lees nu net dat je al veel langer een blog hebt… Gefeliciteerd met je twee jarig jubileum! Dat er nog maar vele mogen volgen! Warme groet, Ellen

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2018

   Oh wat grappig Ellen, dat je dit nog niet van me wist! Wat lief dat je hier dan ook reageert, dank je wel. Ik ga ervan uit nog heel lang in de lucht te zijn.

   Reply
 • Marion Bertrand

  15 april 2018

  Hieperdepiep twee jaar 🙂 🙂

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2018

   Jaaaa, dank je wel!!!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in