Een theelepel geluk is nogal wat

Vandaag ben ik met mijn autootje richting werk vertrokken. Daar geniet ik eigenlijk wel van, met dat regenachtige weer. En zoals sommigen wellicht weten, heb ik een mooie automagneet laten maken. Hier krijg ik nogal wat leuke reacties op. En zo ook vandaag!

Mijn Theelepel parkeren

Ik had een lekker vroegertje, echt héérlijk op de vrijdag! Maar op de terugweg stuitte ik op file. Ach, geen probleem. Fluitend ging ik die wel aan. Laat maar komen, dacht ik. Ik heb toch weekend. Dat is nog wel niet zo, maar het voelt als. Vanavond eten we kapsalon omdat voor iedereen de week erop zit enzo, en we het dus gewoon hebben verdiend. Na eenmaal thuis mijn Theelepel te hebben geparkeerd, kwamen er een man & een vrouw aangelopen.

Een fractie van een moment

Op het moment dat ik mijn deur afsloot zei de man: ” Een theelepel geluk, dát is nogal wat”. Hierop lachte hij langdurig, vrolijk & oprecht. Wat leuk dat wederom blijkt dat mijn automagneet gezien wordt. En het mensen vrolijk maakt. Ik antwoordde: ” Ja, dat is héél wat”. Waarop ook de vrouw moest lachen. Het was leuk en het was positief. Voor Een fractie van een moment.

Mijn theelepel geluk is zéker wat. Het is van mij. En de naam? Die ga ik nooit veranderen, want ik vind haar briljant! Geluk zit in een Theelepel, is wat ik er ooit mee wilde uitdragen. Genieten van elk lichtpuntje dus; hoe klein ook. Nog altijd sta ik er zo in. Want dit soort momentjes zijn daar een levendig voorbeeld van!!

Hebben jullie gemerkt dat mijn blog nu snel is? Dat komt door twee heel lieve dames die bereid waren mij ermee te helpen.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

15 Comments

 • Roelina

  15 december 2017

  Hij is zeker briljant. Het staat precies voor wat je uitstraalt op je blog en in je shop (bent vind ik wat gevaarlijk omdat ik je niet persoonlijk ken)

  Reply
  • Cynthia

   15 december 2017

   Volgens mij kom ik exact over zoals ik ben. Ik vraag het even aan mijn wederhelft, en volgens hem is dat ook echt zo! X

   Reply
 • Evelyne

  15 december 2017

  Ha, zo leuk!

  Reply
  • Cynthia

   15 december 2017

   Hihi!

   Reply
 • Ingrid

  16 december 2017

  Zo’n reactie maakt je dag toch helemaal af. Leuk hoor. En daarbij wordt je ook nog eens “gezien” altijd handig voor DE zaken.

  Reply
  • Cynthia

   16 december 2017

   Zeer zeker Ingrid! Het maakte mijn dagje.

   Reply
 • Ingrid

  16 december 2017

  Oh ja……de toegang tot je blog is weer super snel. Fijn!

  Reply
  • Cynthia

   16 december 2017

   Há, geweldig te lezen. Ik houd van snel!

   Reply
 • darinanykl

  16 december 2017

  Wat een leuke reactie! En je site is inderdaad sneller!

  Reply
  • Cynthia

   16 december 2017

   Fijn te lezen!

   Reply
 • Marja Jager

  16 december 2017

  Leuk die reactie….en zo waar.Zou een mooie Kerstwens zijn,voor elk mens op aarde een theelepeltje geluk xxx

  Reply
 • Rachel

  16 december 2017

  super reactie hahah en nee mop je site is hier juist trager 🙁

  Reply
  • Cynthia

   16 december 2017

   Neej, dat meen je niet..

   Reply
 • ilona

  20 december 2017

  zo mooi zo is het lieve cynthia in iedere dag zit een mini lichtpuntje hoe klein ook het is er soms moeilijk te zien of te voelen maar deze wweek was zo bijzonder bij mij ben er stil van een theelepel geluk is zo mooi en waardevol dikke knuffels lieverds

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Wat super geweldig om dit zo te lezen! Hartstikke bedankt, lieve meid!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg