Een Theelepel Geluk spuit roze confetti

Jaaahaa. Het is echt waar. Een Theelepel Geluk bestaat 1 jaar. Wie had gedacht, een jaar geleden, dat ik zulke leuke bezoekers zou hebben?! En dat ik sta waar ik nu sta! 

De geschiedenis van een theelepel geluk

Het begon gewoon met een probeersel. Voor de ‘grap’ maakte ik een WordPress account aan. Voor 1 uur heette mijn blog “Als de dag van toen.” Gebaseerd op het gelijknamige nummer. Maar aangezien ik mij realiseerde dat ik hiermee plagiaat pleegde, had ik in een vingerknip een andere naam. Passender kan eigenlijk niet. Een theelepel geluk dus. Wat wil zeggen dat geluk in de kleinste dingen schuilgaat. In de basis van het leven dus!

Een begrip 

Ik zal maar niet vertellen onder welke omstandigheden ik begon. Maar waar ik nu sta. Daar ben ik trots op! Ik bereik veel mensen & ontvang er elke dag meer bij. En niet te vergeten alle reacties! Wat zijn ze geweldig. Jullie zijn geweldig! En ik ben trots op wat ik ermee bereik. Ik begin een beetje een begrip te worden met mijn blog! EN bloggen blijkt echt mijn ding!

Groeien, groeien & groeien 

Wat kun je nog verwachten? Veel lichtpuntjes. Zowat iedere dag vind je mij wel hier! Met roze gekeurde blog berichtjes.  En mijn blogje blijft gewoon bestaan. Sterker nog: ik heb grootste plannen. Ik wil groeien, meer & meer lezers bereiken en vooral vreselijk veel geluk vinden in schrijven. Ik vind het hier fantastisch. En jullie maken de blog compleet! Kom vooral nog veel taartjes eten en bakkies doen! Dan blijf ik hier ondertussen rond- fladderen. ‘Als de dag van toen’  is overigens ons (Victor en mijn) nummer. Aangezien mijn blog ontstond uit liefde voor mijn man, vind ik het erg mooi jullie deze te laten horen. Bij deze dan ook.

Roze 

Dus wil jij nou een roze douche? Dan spuit ík de confetti!

Kus kus kus! Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

36 Comments

 • Mooier Leven

  15 april 2017

  Gefeliciteerd meis!! ❤

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2017

   Tenk joee! ❤❤

   Reply
 • Marieke

  15 april 2017

  Gefeliciteerd mop met het 1 jarig bestaan van een theelepel geluk! Dat ik nog maar veel blogjes mag lezen, taartjes mag eten en bakkie mag drinken bij je! X

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2017

   Dank je wel. Always welkome. Xx

   Reply
 • Karin

  15 april 2017

  Gefeliciteerd! Leuk, ik houd van roze

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2017

   Dank je wel!! Ik dus ook. Maar dat moge duidelijk zijn. 😉

   Reply
 • Dewi

  15 april 2017

  Gefeliciteerd blogvriendinnetje! Mijlpaal Op naar nog meer mooie blogjaartjes Xx

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2017

   Daar gaan we voor!! Xxx Dank je wel!

   Reply
 • Rachel Kromdijk

  15 april 2017

  Gefeliciteerd wat goed, blijf zo doorgaan! en hele fijne dagen

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2017

   Dank je wel Rachel!! Jij ook heel mooie dagen.

   Reply
 • alovelyadventurenl

  15 april 2017

  Joepiedepoepie!! Gefeliciteerd wat leuk ik ben je pas net gaan volgen maar ik vind je leuk op naar de volgende mijlpaal

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2017

   Dank je wel. Leuk te horen! 🙂

   Reply
 • Aneta

  15 april 2017

  Jippie! Van harte met je pareltje van een blog. Ik lees het graag en wil het graag blijven lezen. Ik ben benieuwd naar je mooie plannen. Liefs

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2017

   Wat lief! Een pareltje nog wel. Ja, zo zie ik haar ook wel! Ze krijgt in elk geval veel liefde. Mijn plannen zijn groot. Hou mijn site dus in de gaten. 😉

   Reply
 • Michelle

  15 april 2017

  Oh ik dacht dat je al veel langer blogde! Maar van harte natuurlijk en dat je blog nog heel lang mag bestaan. Ik ken je blog nog niet zo lang, maar behoort tot een van mijn favortietjes 🙂 Ga zo door!

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2017

   Dat is een lief compliment. Dank je wel Michelle!

   Reply
 • roeloveintheair

  15 april 2017

  ik dacht ook dat je al langer bezig was joh, wat goed doe je het dan! keep on going. en gefeliciteerd!

  Reply
  • Cynthia

   15 april 2017

   Dank je wel. Ik heb het vaker gehoord, dat mensen dat dachten! Ik ben een streber en ga voor mijn doel. Ik wil goed zijn in wat ik doe en onderscheidend ook. En dat straal je uit denk ik! Dank je wel in elk geval! Xxx

   Reply
 • Ilse Verhoeven

  16 april 2017

  Gefelicitaart met roze glazuur 😉 🙂

  Veel succes nog!

  Reply
  • Cynthia

   16 april 2017

   Heel erg bedankt!! De roze glazuur zal aangemaakt blijven worden. 🙂

   Reply
 • Ingrid

  16 april 2017

  Heel erg gefeliciteerd met je éenjarig bestaan in blogland.
  Heerlijke koffie ook altijd, vaak met wat lekkers erbij.
  Bedankt en nog vele jaren schrijf plezier lieve Cynthia. Dat is voor je lezers weer fijn ‘leesvoer’.

  Reply
  • Cynthia

   16 april 2017

   Hartstikke bedankt voor deze leuke & oprechte reactie! Ik ga ervoor Ingrid. Om jullie van veel gezellig leesvoer te blijven voorzien. Met koffie én taart!

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  16 april 2017

  Gefeliciteerd! Ik dacht alleen dat je al jaren bezig was! Ben benieuwd naar al je plannen!

  Reply
  • Cynthia

   16 april 2017

   Echt? Nou, super te horen! Bedankt voor jouw felicitatie Irene. 😉

   Reply
 • rachel

  16 april 2017

  gefeliciteerd lieverd en op naar nog vele mooie blogjaren 😀 <3

  Reply
  • Cynthia

   16 april 2017

   Dank je wel lieve Rachel. Absoluut. Xxx

   Reply
 • Gera

  16 april 2017

  Gefeliciteerd lieve Cynthia! Dat je nog lang roze gekleurde blogberichten de wereld in mag slingeren 🙂 Ik dacht eigenlijk ook dat je al langer bezig was!

  Reply
  • Cynthia

   16 april 2017

   Lieve Gera, heel lief dank je wel! Een jaar is niet heel lang, maar ik ben wel van plan dit nog lang te blijven doen. Het komt dus wel goed met die roze blogjes.

   Reply
 • iliveformydreams.com

  16 april 2017

  Gefeliciteerd en op naar nog veel meer fijne (blog)jaren<3

  Reply
  • Cynthia

   16 april 2017

   Dank je wel. Zeker weten.

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  17 april 2017

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag en wat heerlijk dat het nu allemaal zo goed gaat. En dat bloggen zo goed uitpakt : )

  Reply
  • Cynthia

   17 april 2017

   Dat is het absoluut. Dank je wel Vlijtig liesje!

   Reply
 • ilona

  17 april 2017

  gefeliciteert lieve Cynthia lees met plezier je gezellige vrolijke blogs ga zo door lieverd dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   17 april 2017

   Dat is heel fijn om te horen Ilona. Dikke kus!

   Reply
 • Nadine

  17 april 2017

  Ik had verwacht dat je al veel langer zou bloggen!! Nog van harte gefeliciteerd. Je krijgt van mij een lekker roze gebakje met een toef slagroom 😉 Ga zo door, want ik kom hier erg graag! En ik ben erg benieuwd naar je plannen! X

  Reply
  • Cynthia

   17 april 2017

   Goed te horen Nadine! En hartstikke bedankt voor jouw gebakje. Veel liefs!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg