Een zakelijke rekening openen voor mijn Blog & Webshop


Bij een eigen onderneming hoort een zakelijke rekening. Gisteren was het zover. Super spannend natuurlijk, maar wéér een stap closer to.. 

Ik wilde eigenlijk wachten met een zakelijke rekening

Telkens als ik denk klaar te zijn met de voorbereidingen, komt er weer een taakje bij. Zo dacht ik het wel even aan te kunnen kijken met mijn eigen rekening. En later alsnog over te stappen. Maar nu bleek het wel degelijk noodzakelijk een aparte, zakelijke rekening te openen. Dus ook dit klusje is nu geklaard. Alles moet snel snel, nu ik eerder start met ondernemen. En toch trek ik er voldoende tijd voor uit. Beter gezegd: ik beschik gelukkig over ruimte in die zin. Maar de ongeduldige vrouw in mij, wil alles meteen. NU! Ik vind het gewoon prettig & rustgevend om alles af te hebben.

Hoe het in zijn werk ging in vogelvlucht

Voor een zaterdag was het onwijs rustig, zoals je op de foto kunt zien. Ik moest even wachten op de persoon vóór mij, en was vrij vlot aan de beurt. Ik moest mijn ID, KvK nummer en mijn persoonlijke betaalpas meenemen. Er werden diverse formele vragen gesteld. Ook diende ik aan te geven of ik de enige rechthebbende ben bijvoorbeeld & mijn geschatte inkomen per jaar te noemen. Vervolgens werd alles nagelopen en liep ik (opnieuw) ongelooflijk trots door mijn woonplaats. Ik merk dat ik dit soort formaliteiten eerst heel verantwoordelijk vind, zodra ze net zijn afgerond. En vervolgens gewoon hartstikke gaaf. Het idee dat ik een eigen zaak heb. Super cool is dat! En ik doe het helemaal zelf.

Het leukst aan dit avontuur vond ik de opmerking van de adviseur. Hij vond mijn bedrijfsnaam wel enorm pakkend. En eigenlijk vind ik dat zelf ook wel. #oeh#trots.. 

**Morgen zijn lief & ik 22 jaar samen! Hebben jullie leuke suggesties voor een artikel dat ik kan schrijven? Alle ideeën zijn welkom!

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

17 Comments

 • Nancy

  2 juli 2017

  Ik leef helemaal met je mee! Vind t allemaal zo spannend voor je! Echt heel leuk dat je stapje voor stapje alles beschrijft en ons meeneemt!

  Reply
  • Cynthia

   2 juli 2017

   Heel lief Nancy!! Ik vind het ook echt leuk om jullie er in stapjes in mee te nemen.

   Reply
 • Ingrid

  2 juli 2017

  Je mag zeker trots zijn op jezelf.
  En ook trots op jullie 23 jaar in het ‘echt’ verbonden zijn. Want verbonden zijn jullie, naar wat je hier deelt met ons tenminste, zeker.

  Reply
  • Cynthia

   2 juli 2017

   We kennen elkaar morgen 22 jaar. Dat heb ik misschien niet duidelijk vermeld.. Maar ik ben er echt heel trots op inderdaad! En verbonden zijn we 100%. X

   Reply
   • Ingrid

    2 juli 2017

    Lezen Ingrid…..GOED lezen:)
    Nou ja 23 trouw in elk geval:)

    Reply
    • Cynthia

     2 juli 2017

     Geeft niets. Ik vind het geweldig dat je op elk artikel reageert! Echt. En ja: inderdaad.

     Reply
 • Marieke

  2 juli 2017

  Goed bezig jij 😉
  En wauw! Wat een lange tijd al! Op naar nog meer jaren samen❤️

  Reply
  • Cynthia

   2 juli 2017

   Ik ben op de goede weg. Ik hoop op nog heel veel jaren!

   Reply
 • Christa Schrijft

  2 juli 2017

  Ik reageer gelijk op het laatste : 22 jaar alweer! Wauw!
  Misschien kun je een artikel schrijven over jullie door de jaren heen?

  En wat betreft het zakelijk gedeelte : weer een stapje dichterbij je droom! Ik ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat worden en hoe je het allemaal gaat vormgeven!

  Reply
  • Cynthia

   2 juli 2017

   Dank je wel voor je ideetje Christa!! Super lief. X
   De vormgeving is nu al prachtig, werkelijk waar. Ik zou willen dat ik het al kon tonen. Maar, nog even geduld. Dikke x.

   Reply
 • rachel

  2 juli 2017

  kijk love that storys van mensen die zolang bij elkaar zijn 😀 en op naar nog ontiegelijk veel jaren mopxxx

  Reply
  • Cynthia

   2 juli 2017

   Jaaaa, daar gaan we voor!

   Reply
 • Gefeliciteerd met je 22-jarig samenzijn! Wow! Super! Ik vind ontmoetingsverhalen altijd heel leuk om te lezen. Wanneer ik aan iemand mijn verhaal vertel, word ik daar zelf ook weer helemaal blij van 🙂

  Goed dat je een zakelijke rekening hebt geopend, ik ga dat binnenkort ook doen! Zoveel zin in mijn eigen bedrijf! #ownboss En je bedrijfsnaam is ook heel pakkend! Heel mooi gewoon <3 xxx

  Reply
  • Cynthia

   2 juli 2017

   Super bedankt voor het meedenken! Ik vind ontmoetingsverhalen ook prachtig. Dank je voor het compliment over mijn bedrijfsnaam. Ik ben nog altijd blij met die keus. Ik ben nu toch wel heel benieuwd naar jouw bedrijf. Wat cool!

   Reply
  • Cynthia

   2 juli 2017

   Wat jij voor voor bedrijf opzetten?

   Reply
   • Tekstschrijver voor andere ondernemingen 🙂 Ik ga er eind deze maand een blog over schrijven! Ik vind het ongelooflijk spannend!

    Reply
    • Cynthia

     2 juli 2017

     Oh wat gaaaf. Gefeliciteerd! Ik ben erg benieuwd & zal je in de gaten houden!

     Reply

Geef een reactie


Volg

Volg