Eenvoud met een gouden rand.

Vic en ik

Weten jullie nog in één van mijn laatste blogs dat ik zo hoopte weer eens samen met Victor te gaan hardlopen? Vandaag was het dan zover. En meteen bekroon ik deze dag als één van eenvoud met een gouden rand. Het was al zo lang geleden dat wij samen hadden hardgelopen, terwijl wij voorheen heel actief waren hierin. Maar momenten die even goed gaan; we koesteren ze. Ik begin er meer en meer in te geloven en ik ben me zo bewust van ALLES.

Hardlopen kan op lichamelijk vlak erg zwaar zijn, vooral tijdens koude en winderige weersomstandigheden (zoals vandaag). Maar juist vandaag kon ik alles aan. Ik genoot van de zon op mijn gezicht, de in doezelende lammetjes op de dijk, het gevoel van mijn schoenen op het asfalt en gele bloemetjes langs de weg. Ook de geur van de lente opsnuiven is intens genieten. En kun je je het geluid voor je halen, van wuivende bomen, terwijl je hartje zomer in je tuinstoel zit? Dat je beseft dat je leeft? Dát hoorde ik! Dit was geen hardlopen; dit was mindful hardlopen. En het mooie van je bewust zijn van alles, is dat je oprecht en intens kunt genieten van ‘eenvoud.’

IMG_20160424_172231

Vandaag was dus een dag om dankbaar te zijn en te GENIETEN van ‘eenvoud.’ Ben jij je bewust van de kleine maar grootse zaken in je leven? x Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • Erwin van den Berg

  24 april 2016

  Goed om te horen dat jullie een mooie dag hadden!
  Het is jullie zo gegund, voor de mensen die dit niet weten.. deze 2 mensen hebben een zware periode in hun leven, geen geheim, want er wordt openlijk over geblogd.
  Maar dit zijn één van de weinige personen die mij overeind hielpen in mijn zware momenten, altijd tijd vrij makend terwijl het leven zo druk was, altijd zo vrijgevig.
  Ik kan me een moment herinneren dat ik naar mijn vrouw wilde reizen, met alle mogelijke middelen een ticket gehaald, want mijn vrouw woonde op dat moment aan de andere kant vd wereld.
  Victor nam meteen de moeite mij te benaderen met het direkte bericht dat ik ongetwijfeld wel wat financiële ondersteuning kon gebruiken…
  natuurlijk kon ik dat goed gebruiken maar dat wil je niet aannemen.
  Hij stond erop en gaf alleen aan, hoeveel heb je nodig?
  Uiteindelijk was dit buiten een zeer gulle daad een teken van diepe vriendschap, geld bepaalt dat natuurlijk niet maar de gunfactor geeft zoveel aan.
  Het is een enkel voorbeeld, en ik ben het niet vergeten, dat zal ik nooit!
  Ik denk heel vaak aan onze mooie momenten, aan onze vriendschap.
  Zielig? Nee vast niet, maar jullie hebben het hart op de goede plaats en daarom komt veel goeds jullie kant op.
  Wie goed doet die goed ontmoet toch?
  XXX

  Reply
  • Sanneeen13

   24 april 2016

   Lieve Erwin,

   Je lieve woorden ontroeren me, dank je wel. Inderdaad; het is ongelooflijk zwaar, maar gelukkig hebben we ontzettend veel steun mogen ontvangen van veel lieve mensen om ons heen. Daar zijn we erg dankbaar voor en het geeft kracht! Natuurlijk hebben wij altijd met liefde klaargestaan voor jou en je gezin. Dat is de kracht, zo helpen wij elkaar. In goede en slechte tijden..xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg