Eenvoudig geluk maak je zelf


Geluk maak je zelf. Geluk zit in de kleinste dingen. En in onverwachte hoek. Geluk is keihard lachen om iets heel onbenulligs. Ik houd echt zo van lachen. Met Victor kan ik dat tot mijn buik zeer doet. 

Geluk kan zo eenvoudig zijn

Geluk is samen genieten. Grappen maken. Vic maakt van die gekke grappen altijd. We hebben ook gewoon dezelfde humor. Altijd gehad trouwens. Van begin af aan al hebben we krom gelegen om de meest stomme dingen. Maar dat is juist zo heerlijk. De laatste paar jaar is het minder geweest. Het komt wel weer wat regelmatiger terug. Dankbaar ben ik dan ook voor elke goede dag of mooi moment. Ze zijn bijzonder & ik koester ze zo. 🎟

Met seks

Gisteren bestelde ik kapsalon. Je weet wel: zo’n heerlijke calorieën-bom. Terwijl ik mijn bestelling via thuisbezorgd maakte, las ik alles nog eens hardop voor. Zodat hij mee kon luisteren en aan kon geven wat hij wilde. Met friet, rijst of aardappel? Zigeuner of knoflooksaus? Uiteindelijk las ik: hoe wilt u betalen? Hoor ik hem ineens zeggen: 🎟 Met seks. 🎟 Droog als altijd. Compleet out of the blue. Ik zag meteen voor me hoe de bezorger hier kwam om zijn betaling te innen. Ik zag ook een gezicht en bepaalde houding voor me, bij een dergelijke toelichting op de bestel bon. Het slaat nergens op, ik weet het. Maar wat moest ik lachen. Wij beiden moesten lachen. Precies op dezelfde manier. En toen wist ik weer even wat eenvoudig geluk inhoudt. Hoe ontzettend wij op elkaar zijn afgestemd. Maar ook hoeveel we nog steeds kunnen lachen samen. Oh, ik hoop zo dat er nog heel veel lach salvo’s mogen volgen. Hier & voor iedereen. 

Geluk creëren we zelf. En het zit in dit soort momenten! 

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

30 Comments

 • Michelle

  2 juni 2017

  Heerlijk, lachen is zo ontzettend fijn. Ik herken veel in je verhaal. Lachen maakt het allemaal wat minder zwaar 🙂

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Ik vind lachen in een relatie, of waar dan ook super belangrijk. Bedankt voor jouw reactie & een mooie dag! X

   Reply
 • Mooier Leven

  2 juni 2017

  Hahaha oh wat grappig :’) lachen maakt het leven zo veel leuker, fijn als je dat met je partner kan ♡

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Zeker weten! Een fijne dag. Xx

   Reply
 • Fijn dat doet je relatie altijd goed. Er wordt hier ook een hoop gelachen. Ken je de uitspraak? Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Ja zeker. Die ken ik. En ik sluit me erbij aan. Fijn dat er bij jou veel wordt gelachen. Fantastisch toch? X

   Reply
 • nicoleveevy

  2 juni 2017

  Haha heerlijk is dat! Zo’n lach bui kan je dag een gouden randje geven! ❤

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Het was een mooie dag, hierdoor. Kun je nagaan.. Fijne dag!! Xx

   Reply
 • alovelyadventurenl

  2 juni 2017

  Ik ❤ van lachen! Ik heb ook met mijn dochtertje de afspraak dat we minimaal een keer per dag de slappe lach hebben. Heerlijk is dat, soms door gekke grapjes een stuntelende mama of een kietelbui. Lachen maakt het leven zoveel leuker

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Heerlijk toch? Lachen met elkaar. Geniet ervan!! Xx

   Reply
 • Nancy

  2 juni 2017

  Heerlijk is dat he! Gerben heeft ook van die humor waar ik helemaal dubbel om lig!

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Dat moet je hebben in een relatie: gelijkgestemde humor. Fijn dat jij dat ook hebt!! Xxx

   Reply
   • Nancy

    2 juni 2017

    Ja ik vind humor een van de belangrijkste dingen in een relatie!

    Reply
    • Cynthia

     2 juni 2017

     Ik ook absoluut! X

     Reply
   • Nancy

    2 juni 2017

    Na de sex zeg dat maar tegen Victor!

    Reply
    • Cynthia

     2 juni 2017

     Haha, jaaa!

     Reply
 • Marieke

  2 juni 2017

  Hahaha ik moet er gewoon om mee lachen! Heerlijk die humor, ik houd ervan! En wat je schrijft is weer lekker herkenbaar 🙂

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Heerlijk te horen! Lachen is een top uitvinding!! Fijne dag Marieke. X

   Reply
   • Marieke

    2 juni 2017

    Dat is het zeker! Jij ook! X

    Reply
    • Cynthia

     2 juni 2017

     Tenk joeee!!

     Reply
 • rachel

  2 juni 2017

  heerlijk en heel belangrijk!! xxx

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Abosuut!!!

   Reply
 • Victor

  2 juni 2017

  Ik had het gezicht van die bezorger willen zien. De volgende keer schrijf ik dat gewoon op 🙂
  Lachen reinigt de ziel haha

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   We vonden het beide fijn. Dat houden we er weer in he lief? Kusje

   Reply
 • Christa

  2 juni 2017

  Heerlijk die momenten!
  Is het er nog van gekomen?

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Zeker. Van de betaling aan de koerier bedoel je? Xxx

   Reply
 • Ingrid

  2 juni 2017

  Humor en lachen tot je pijn in je buik hebt. Zo fijn.

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Ik vind het het Fijnst dat er is!!! X

   Reply
 • iliveformydreams.com

  3 juni 2017

  Ja humor is altijd belangrijk… Als je niet met elkaar kan lachen wat dan?!

  Reply
  • Cynthia

   3 juni 2017

   Precies…

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg