Eeuwig lachende huismoeder 

 

We worden overladen met reclames. Tegenwoordig zijn er meer van dát soort beelden, dan er programma’s of films zijn. En dan te denken aan al die lachende moeders. Die niets erg vinden. Vuil? Met een lachend gezicht maakt mama dat wel even met plezier schoon. Yeah right..

De lachende Dodo

Ik bedoel: wassen & strijken zijn echt niet altijd even grappig. En al helemaal niet als je nét met pijn & moeite de zoveelste, helse berg hebt weggemoffeld. Als jouw tiener vervolgens besluit, het bad vol te stouwen met ‘verse’ was inclusief chips resten. Sta jij dan als eeuwig lachende dodo de wasmachine weer te vullen en op te hangen? Met de boodschap: Ohh, geeft niet hoor..

 

Niet realistisch

Zeg nou zelf damens. Dat is toch geen realistisch beeld? Met een drukke baan ernaast & iedereen die aan je trekt en zuigt in het leven? Ik raak op bovengenoemde momenten gewoon lichtelijk in paniek. Om nog maar te zwijgen over het nét strak gemaakte aanrecht, & een kind dat vervolgens het hele werkblad vol smeert met jam, broodkruimels of pasta. Geeft niet hoor schatjee (wrraff). Whatever…

Not me
Natuurlijk is het logisch om een vriendelijke en lachende actrice in te zetten. Haha, ik zie zo’n Shaggo al voor me. Agressief smijtend met spullen. Doorgedraaid as hell. Túúrlijk kan dat niet! Geen kip die dan nog een pak robijntje koopt!! Maar, hoe vrolijk het beeld in commercials ook is. En hoe logisch ook wel weer. Ik kan mij er niet altijd in vinden. Meestal kan ik het ‘aan’. Soms echter, kan ik geen rommel meer zien.

Wat jij? Eeuwig lachende huismoeder…..

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

15 Comments

 • Victor

  19 juli 2017

  Haha, proef ik daar een beetje frustratie moeders? Het valt soms niet mee hè met opgroeiende tieners 🙂

  Reply
  • Cynthia

   19 juli 2017

   Ja echt Vic. Dat mag best wel eens, toch? Xxx

   Reply
 • Mooier Leven

  19 juli 2017

  Oh die frustratie ken ik ook. Vooral mijn man (die is meer van het opruimen) als ik weer de tafel vol heb gestouwd met tassen en andere meuk. Maar reclames stoor ik me niet aan; ik zie ze namelijk niet omdat we geen tv abonnement hebben, al ruim 2 jaar niet!

  Reply
  • Cynthia

   19 juli 2017

   Dat is andersom dan, bij jullie.. En geen tv abonnement? Hoe moet ik dat voor me zien? Heerlijk, geen reclames!

   Reply
   • Mooier Leven

    19 juli 2017

    We kijken alleen Netflix en uitzending gemist via de smarttv 🙂 en YouTube. Verder zien we vrij weinig tv

    Reply
    • Cynthia

     19 juli 2017

     Handig. Ikzelf ben ook niet van de tv. Maar zie toch steeds die reclames..

     Reply
 • Ingrid

  19 juli 2017

  Adem in adem uit:)
  Vreselijk al die stompzinnige reclames.
  Persoonlijk kan ik rommel nog wel enigszins aan maar viezigheid achterlaten en vuil servies niet even in de vaatwasser zetten. Ieuw
  Oh en geen nieuwe wc rol ophangen maar wel gebruiken. Hate that.

  Reply
  • Cynthia

   19 juli 2017

   Ja het is echt tot tien tellen. Ik kan er zoo niet tegen. Maar oooit komt het goed.. De wc rol.. Ook zo’n dingetje..

   Reply
 • Jacqueline

  19 juli 2017

  Vooral als je van opgeruimd houdt, eigenlijk andermans troep op moet ruimen, herhaaldelijk. .. Dan snap ik de frustratie helemaal :D. En reclamemakers: we leven in 2017. Niet In 1954. Tegenwoordig werken veel vrouwen en mannen de hele week. Een schoonmaakster lijkt me dan wel ideaal!

  Reply
  • Cynthia

   19 juli 2017

   Ja, zó gaat het hier. Verder hoort dergelijk gedrag volgens mij bij tieners. Nou hé, een schoonmaakster.. Alhoewel die hier echt onnodig zou zijn. Want ik houd alles goed bij. Zucht. Ach ik kan het alweer relativeren nu.. Jij slaat de spijker op zijn kop met de reclames! 😉

   Reply
 • Roelina

  20 juli 2017

  neeeee, zeker geen lachende huismoeder, ik geloof echt niet in dat beeld.

  Reply
  • Cynthia

   20 juli 2017

   Dat kan ook niet altijd. We zijn maar mensen.;)

   Reply
 • ilona

  21 juli 2017

  hahahah ja snap ik zeker als je kids hebt die kunnen er wat van meestal ik heb ongeveer 8 wassen in de week wat nu op loopt omdat mijn wasmachine stuk is helaaas maandag kan ik gelukkig bij iemand wassen zo lief dat dat kan succes met je wasjes en die reclames ik geloof er niks van knuffels fijne dag lieverds

  Reply
  • Cynthia

   21 juli 2017

   Ja die kunnen er zeker wat van.. Wat rot dat jouw machine stuk is. Daar kun je echt niet zonder! Gelukkig dat je bij iemand terecht kunt. Als je b

   Reply
  • Cynthia

   21 juli 2017

   Heh, antwoord te snel verstuurd.. Als je bij mij in de buurt had gewoond, had ik ook wat wasjes voor je weg gedraaid! Nee hé? Die reclames zijn onzin. Fijne dag lieverd! En bedankt voor je reactie. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg