Elke dag Bloggen. Wordt het me teveel?

Om me heen lees ik op andere blogs over dagelijks bloggen & de druk die dit sommigen geeft. Dit zette mij weer aan het denken over mijn gevoel in deze. En dat was weer inspiratie voor deze post. Dus, lees even verder om te zien waar ik sta op dat vlak.

Vind ik bloggen nog wel leuk?

Ja mensen, Ik ga alweer richting de twee jaar sinds ik mijn eerste schrede stappen zette richting de opstart van dit blog. Sindsdien is er maar wat veel op mijn pad gekomen. Ten eerste heb ik vreselijk veel geleerd over bloggen en alles dat daarbij komt kijken. Dat ik niet heel handig ben met WordPress (dat waar deze site op draait) weet ik inmiddels allang. Daarom knoei ik er niet teveel mee. Dat laat ik wel aan een expert over. Zolang ik mijn werk maar kan doen. In het begin knalde ik weleens twee of zelfs drie blogs online. Inmiddels is dit (en dat is jullie vast opgevallen ) teruggebracht naar eentje per dag. Vind ik bloggen nog wel leuk?

Zo eerlijk mogelijk

Hartstikke spannend, dit antwoord natuurlijk. Tromgeroffel… Jaaaaaa! Ik ben nog steeds dol op mijn blog én bloggen. En ik doe het met verve! Wat ik wel lastig vind, is om positieve blogs te creëeren als het eigenlijk even niet zo goed gaat. Momenteel spelen er zaken in mijn leven, welke opnieuw stress geven en daar loop ik dan tegenaan. Ik wil altijd zo eerlijk mogelijk bloggen. Het is hoe ik ben. En wat jullie van mij mogen verwachten. Daarom los ik dit als volgt op: Ik schrijf op een moment van de dag dat ik me wél kalm voel. Wel zo fair!

Geen zorgen dus: bloggen & mijn shop zijn mijn uitlaatklep. Hiermee stop ik niet, No matter what.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

24 Comments

 • Marion

  10 november 2017

  iedere dag bloggen is best veel. ik probeer iedere dag een post op Facebook te zetten. maar soms is dat er eentje uit de oude doos.
  3 keer per week iets nieuws produceren vind ik eigenlijk al best veel.

  Reply
  • Cynthia

   12 november 2017

   Dat kan ik me voorstellen, dat dat veel is. Ik heb altijd zoveel inspiratie, dat ik het heerlijk vind om te bloggen. Ik zou er gerust 2 kunnen plaatsen per dag.

   Reply
 • Ingrid

  10 november 2017

  Gewoon posten wanneer jij je er goed bij voelt. Of dat nou ’s ochtends ’s middags of ’s avonds is. Of misschien niet elke dag. Jij moet het schrijven. Wij alleen lezen. En dat doen we graag.

  Reply
  • Cynthia

   10 november 2017

   En precies zo doe ik dat!! Fijjjjjn dat jullie graag lezen. Daarom schrijf ik ook weer extra zo graag!

   Reply
 • Naomi

  10 november 2017

  Lieverd, Je hoeft niet positief te zijn als je je even niet zo positief voelt 😉 Doe gewoon waar jij je goed bij voelt 😉 Dikke kus! Xxx

  Reply
  • Cynthia

   10 november 2017

   Dat weet ik ook wel.. Maar men komt hier voor de positieve puntjes. En ik wil hier beslist geen klaagmuur creëren. Daarom op een positief momentje. En die zijn er elke dag wel. Dank je lieverd!! 🙂

   Reply
 • darinanykl

  10 november 2017

  Ik lees je blogs heel graag. Bloggen blijkt leuk, als er niet teveel druk achter zit. Je moet er wel voldoening bij voelen.

  Reply
  • Cynthia

   10 november 2017

   Vind ik ook! Gelukkig haal ik er nog dagelijks mijn kracht uit. Ik hoop jij ook! X

   Reply
 • Michelle

  10 november 2017

  Bloggen moet leuk blijven en zeker geen moetje. Dus vooral dan schrijven, wanneer jij je er goed bij voelt. En ik vind elke dag veel! Ik haal dat niet Haha 😉

  Reply
  • Cynthia

   10 november 2017

   Het moet zeker leuk blijven! Nee, misschien liggen onze prioriteiten anders. 😉

   Reply
 • Jacqueline

  10 november 2017

  Alles wat je aandacht geeft groeit 🙂

  Reply
  • Cynthia

   10 november 2017

   Heel mooi gezegd!! Goede reminder!

   Reply
 • Nancy

  11 november 2017

  Gelukkig!

  Reply
  • Cynthia

   11 november 2017

   🙂 🙂

   Reply
 • Rachel

  11 november 2017

  zolang het je baan niet is moet je er geen druk achter zetten nee!! ik zorg ervoor dat er elke dag wat online staat, betaald of niet en woensdag en zondag een vlog. het moet idd leuk blijven meis

  Reply
  • Cynthia

   11 november 2017

   Helemaal mee eens!!

   Reply
 • Marja Jager

  11 november 2017

  Zolang jij err plezier uit haalt,gewoon blijven doen.Waarom zou je perse altijd positief moeten schrijven. Dat is wel je uitgangspunt maar een keertje wat minder mag best.Ik lees je blog altijd met veel plezier en bewonder hoe jij je dromen waarmaakt.Dat dat soms stress geeft, mag je wat mij betreft ook met ons delen.

  Reply
  • Cynthia

   11 november 2017

   Dat is natuurlijk ook zo. Ik doe gewoon wat goed voelt, dat blijkt altijd het beste! Leuke reactie!! Hartstikke bedankt. Xx

   Reply
 • ilona

  11 november 2017

  gewoon blijven bloggen lieve cynthia en met je mooie snoepige web shop winkeltje ik lees graag je blogs gezellig om een kijkje bij je te nemen en mee te lezen dikke knuffels voor jullie lieverds straks lekker slapen

  Reply
  • Cynthia

   11 november 2017

   Dat vind ik super te horen! Ik ga lekker door! Dikke knufffff & welterusten!

   Reply
 • Florentine

  13 november 2017

  Zo gaaf dat je er nog steeds zoveel plezier in hebt ❁ Ik lees je blogjes ook met plezier!
  En ik vind dat je je ook absoluut niet verveeld moet voelen als je op momenten dat het wat minder gaat ook dáár een blogje aan wijdt, want dat hoort er nou eenmaal bij 🙂
  Veel liefs

  Reply
  • Cynthia

   13 november 2017

   Dat is ook helemaal waar, het hoort erbij! Fijn dat je mijn blogjes graag leest, dat doet me goed. Veel liefs terug!

   Reply
 • Dewi

  15 november 2017

  Bloggen is écht jou passie. Heel mooi. Het spat er ook vanaf

  Reply
  • Cynthia

   15 november 2017

   Goed dat dit zo over komt!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in