Voor en door mijn trouwe lezers.

 

en

Lieve lezers.  Zoals jullie weten, is mijn website onlangs aangepast. Gisteren is ook de sitenaam veranderd en officieel heet ze nu: “EEN THEELEPEL GELUK.” Mijn interactie met jullie en alle leuke reacties op mijn posts, maakt dat alles zo leuk en uitdagend is voor mij. Ik blijf gemotiveerd en vind elke keer weer inspiratie om naar hartelust te schrijven!

en

Wil je op de hoogte blijven en niets missen?

Door deze wijziging, zijn er helaas een aantal abonnees verloren gegaan. Wil je op de hoogte blijven, als er iets nieuws op mijn blog verschijnt? Dan kun je je gratis inschrijven op mijn blog. Telkens wanneer er een nieuw artikel verschijnt, ontvang je hier dan automatisch een email van. Zo hoef je niets te missen. Meteen wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om jullie nóg iets mede te delen. Namelijk, dat mijn theelepel nu ook over een eigen EMAILADRES beschikt. Heb je dan ook vragen, opmerkingen, of heb een inspirerend idee? Dan kun je mij een persoonlijke mail sturen. Ik zal deze zo goed als mogelijk beantwoorden! Het adres is: info@eentheelepelgeluk.nl en is overigens ook terug te vinden op de FrontPage.

Mijn dank gaat uit naar Eline. Zij heeft voor mij, de site een nieuw JURKJE gegeven. Ik schreef er deze post over. Gisteren heeft zij ook het mailadres geregeld. Klasse werk!

Ik hoop jullie te blijven zien en samen met jullie mijn site positief, inspirerend en wezenlijk te houden, onder het genot van een lekker kopje KOFFIE of THEE! Neem plaats in één van mijn zetels & lees mee! Lieve groetjes Cynthia, Een theelepel geluk! 😉

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie


Volg

Volg