Whohoo: hier wordt gewerkt aan de Webshop

Terwijl jullie gezellig dit blogje komen lezen, hopelijk met een bakkie erbij, wordt er hard gewerkt aan mijn Webshop. 

Mijn webshop in wording

Mijn grafisch ontwerpster gaat nu alles zo goed mogelijk naar mijn wensen vormgeven. En ikzelf ben ook non- stop aan het werk. Echt hartstikke leuk. Al loop ik tegen wat praktische tegenslaagjes aan. Ik weet het: dat woord bestaat niet. 💗 Maar ik vind verklein woordjes altijd zo schattig. 💗 Eén van de dingetjes waar ik tegenaan loop bijvoorbeeld, is de juiste printer vinden voor mijn verzendlabels. Uúúúren lang. En deze gewoon niet kunnen vinden.

Zijn jullie al benieuwd?

Maar ik doe ook al heel leuke dingen. Alles administratief goed bijhouden voor de belastingdienst bijvoorbeeld. En een automagneet plus visitekaartjes bestellen. 💗 Maar goed, ik zit nu om 16.15 ein- de-lijk aan de koffie. Ik zou wat vaker pauze moeten nemen maar ben zo ongeduldig als wat. Het komt allemaal steeds een stukje dichterbij. Met kleine stapjes wordt het elke dag een stukje meer af. En dat voelt echt zo roze- tastisch! Zo zal ik jullie steeds in stukjes op de hoogte blijven houden. Zodat jullie alles van begin tot aan de start mee kunnen beleven. En dan knippen wij samen het lintje door!

Zijn jullie al benieuwd?

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • Christa

  22 juni 2017

  Hoe kan het toch dat je zoveel blogjes online kunt gooien! Ik hou er van! Hoop dat je webshop echt een succes wordt!

  Reply
  • Cynthia

   22 juni 2017

   Ik hou gewoon van Bloggen Christa. Hihi. Maar goed dat jij ervan houdt!

   Reply
 • Denise

  22 juni 2017

  Leuk dat je een webshop begint!! Wat ga je verkopen? Zelf ben ik ook achter de schermen bezig met een webshop, maar ik vertel nog niet teveel hierover 😉
  (ps. ook ben ik weer begonnen met bloggen.. beetje zelfpromoten weer, haha)

  Reply
  • Cynthia

   22 juni 2017

   Wat leuk dat je weer aan het bloggen bent en ook nog een webshop gaat beginnen! Ik ben benieuwd. Ik heb er onlangs een artikel over gepubliceerd. Ik ga Tante Betsy jurkjes verkopen. Succes meid met alles en welkom terug!

   Reply
 • Marieke

  22 juni 2017

  Spannend hoor! Ben erg benieuwd!

  Reply
  • Cynthia

   22 juni 2017

   Ja dat is het! Je hoort het hopelijk allemaal snel. X

   Reply
 • Charel

  22 juni 2017

  Heel erg leuk! Vind het gaaf dat je alles zo met ons wilt delen xxx

  Reply
  • Cynthia

   22 juni 2017

   Goed te horen!! Xxx

   Reply
 • Michelle

  22 juni 2017

  Geweldig! Ben reuze benieuwd 🙂

  Reply
  • Cynthia

   22 juni 2017

   Ikzelf eigenlijk ook.. xx

   Reply
 • Ingrid

  23 juni 2017

  Veel werk, spanning, vast ook heel klein beetje stressvol…..maar dan…..
  Je weet waar je het allemaal voor doet. En ik lees er graag over:)

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Ergens wel! Maar leuke spanning en het houd me bezig. Fijn dat je graag erover leest! En bedankt voor je leuke reactie weer. Goodnight!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  23 juni 2017

  Leuk leuk leuk! Ik ben erg benieuwd waar je je visitekaartjes, labels en autosticker gaat bestellen. Ik ben namelijk ook op zoek maar kan helaas nog niet echt een goed bedrijf vinden.

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Ik kocht ze bij vista print en ze zijn net binnen!

   Reply
 • rachel

  23 juni 2017

  heerlijk he zo lekker met je eigen bedrijfje bezig te zijn 😀 ik word iig altijd heel happy van ookal voel ik me heel slecht die dag, zodra ik met mijn bedrijven bezig ben is het heerlijke afleiding 😀

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Ik begrijp volledig wat je bedoelt!

   Reply
 • Dewi

  25 juni 2017

  Echt leuk! Iets doen waar je helemaal happy van wordt. Ik ben zo benieuwd hoe je winkeltje eruit komt tezien! Wordt vast super

  Reply
  • Cynthia

   25 juni 2017

   Geweldig inderdaad! Ik ben zelf ook erg benieuwd hoor. X

   Reply
 • Aneta

  26 juni 2017

  Ik vind het zo leuk dat je ons meeneemt in het proces. Dikke kus

  Reply
  • Cynthia

   26 juni 2017

   Dank je wel meis. Goed te horen! Dat blijf ik zeker doen. Dikke x terug & een mooie dag!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg