Contact met je ex?

ex
Wat was ik inspiratieloos de afgelopen tijd. Qua bloggen dan. Of althans zo voelde het. De reacties op mijn posts vertelde wel anders. Dank jullie wel daarvoor lieve lezers. Maar laatst had ik dus zo’n avond. Ik had inspiratie voor 10. En zo belande ik bij een twintigtal onderwerpen én bij een heel bijzondere ex. De ex met wie ik nog wekelijks contact heb. Ja mensen en Vic. Ik beken. Nieuwschierig?? Lees dan gauw verder..

ex

Een gedeelde humor, veelzeggende blikken, ware lach-explosies..

Nou. Heel heftig is het niet. Of ja, toch wel. Het is een bijzondere ex, maar geen mannelijke. Het is mijn ex-collega. Valt dat ook onder de catergorie ex? Nou ik betitel haar bij deze gewoon zo.
We leerden elkaar kennen een jaar of zeven geleden. En meteen was er een klik. Een gedeelde humor, veelzeggende blikken, lach explosies. Wat hebben we gegierd om kerstmuziek, waar we een eigen draai aan gaven. Verzin maar iets bij kling klokje klingelingeling en je weet wat ik bedoel. Het sloeg nergens op maar we lachten ons tien slagen in de rondte. Maakten het beste van onze werkdagen. En deden dit professioneel, met kwaliteit. Tot die ene dag dat zij vertrok. Dát was wel even zuur.

ex

Het lot bracht ons weer samen. Gelukkig zien we elkaar nog. Of eigenlijk wéér. We gingen een poosje onze eigen weg. Maar het lot bracht ons opnieuw samen. Zij belande in een moeilijke tijd en ik al net zo. En zo kwam het, dat we elkaar oppepten, elkaar therapie gaven en weer samen verschrikkelijk konden lachen na onze gezamenlijke huilbuien. Ik schreef al eerder een post over haar & onze therapie. Deze kun je hier lezen.

Bedankt lieve lieve ex. Je weet wie je bent. Jij bent met recht mijn meest bijzondere ex en ik hoop dat we altijd zo close blijven. Love.

Heb jij ook zo’n bijzondere ex? En heb ik jullie een beetje verrast met deze misleidende post?? Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • ilona

  24 augustus 2016

  wat mooi en bijzonder die band die jullie samen geniet er samen van ik ben meer op mezelf vind het gezellig om te werken en bij mensen langs te gaan maar verder heb ik geen ex of zo om me heen wel heel lieve vrienden waar ik heen kan en mezelf kan en mag ga zo door lieve Cynthia dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   24 augustus 2016

   Vrienden om je heen is belangrijk Ilona. En er is ook niets mis met op jezelf zijn. Dank je wel, lieve Ilona! X

   Reply
 • ilona

  24 augustus 2016

  dank je lieve Cynthia

  Reply
  • Cynthia

   24 augustus 2016

   Liefs!

   Reply
 • Esther

  24 augustus 2016

  Even dacht ik hu je ex?? haha leuk bedacht!
  Echte vrienden zijn zeldzaam zussie dus koester deze bijzondere warme vriendschap! kusss

  Reply
  • Cynthia

   24 augustus 2016

   Haha, een instinkertje!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg