Feest & de voorbereidingen

Hoi, hallo lieve iedereen. Toch nog even een blogje tussendoor hoor. Vanavond hebben we feest met familie en de vriendinnen van onze dochters. En ja; dergelijke zaken vergen voorbereiding. Maar bloggen kan ik toch niet zo laten, zoals jullie wel bekend is..

 

Duizend-en-één dingen ter voorbereiding op het feest

En dus ben ik weer hier, en neem ik jullie mee in de voorbereidingen. Vanmorgen begon ik met een rondje rennen, gevolgd door een douche, weer gevolgd door de schoonmaak hier. Esperans & ik kochten bovenstaande taart en haalden de laatste boodschapjes. En terwijl ik dit blogje tik, wordt er versierd, schiet ik ondertussen foto’s en maak ik filmpjes die ik op Insta stories zet. Zo leuk om te doen is dat hé!?

 

Mijn outfit

En wat dragen we? Ik in elk geval een Tante Betsy jurkje. Dit is een favorietje van mij met enkele fuchsia elementen. Vanavond trek ik daar high heels bij aan (lekker sexy), een net colbertje en felroze sieraden. Snoep roze details in de make-up en ik ben weer tip top. De meiden maken zich vast ook weer helemaal mooi en zijn al druk in de weer met douchen en nageltjes lakken. De mijne heb ik gisteren afgebeten (volledig ongemerkt en zó balen) dus daar is geen land mee te bezeilen, phaa. De meiden hadden overigens expliciet gevraagd om een feestje. En voor je kids doe je alles hé..

Nou, lieverds. Ik ga gauw verder. Hopelijk heb ik niet teveel schrijffouten gemaakt in alle haast. Jullie zien wel filmpjes en foto’s verschijnen op Instagram. En misschien ga ik vandaag een vlogje maken. Maar ik beloof niets.

Morgen zien jullie mij weer. Bedankt voor je bezoekje! 

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • darinanykl

  2 december 2017

  Wat een gezelligheid! Heel veel plezier!!

  Reply
  • Cynthia

   2 december 2017

   Dank je wel!! 😉

   Reply
 • Ingrid

  2 december 2017

  Alvast een fijne avond en mooi feest samen met je dierbaren.

  Reply
  • Cynthia

   3 december 2017

   Dank je wel, lieverd!!

   Reply
 • Evelyne

  3 december 2017

  Ziet er lekkere taart uit 😉

  Reply
  • Cynthia

   3 december 2017

   Helaas had ik alleen een randje. Maar het schijnt dat ‘ie erg lekker was..

   Reply
 • Rachel

  4 december 2017

  Heerlijk die gezelligheid meis !!!! en de taart ziet er lekker uit en zal best gesmaakt hebben 😀

  Reply
  • Cynthia

   4 december 2017

   Hij was zeker lekker. En joh, we hebben het weer gehad.

   Reply
 • ilona

  20 december 2017

  gezellig en leuke blog om te lezen lieve cynthia knuffels

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Dank je, lieve Ilona!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in