Fit worden. Lukt het met mijn Doel? 

Ik nam in mijn vakantie de tijd om naar fit worden toe te werken. Waar ik normaliter alle teugels laat vieren onder het mom van: ‘Ik heb toch vakantie’, deed ik juist mijn uiterste best om gezond te leven. Dat wil zeggen sporten en niet alles maar in mijn mond stoppen wat mijn ogen zien liggen. Vandaag vertel ik jullie hoe het ermee staat. 

Doel om elke dag hard te lopen én gezond te eten

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Jaaaaa! Het lukt me om me te houden aan mijn doel om fit te worden. Mijn doel was om elke dag rond de 7 km hard te lopen & dit ook vol te houden, évenals mijn gezonde Lifestyle qua voeding. Deze levenswijze hield ik er de jaren hiervoor op na, en ik zat super in mijn vel!

Minder moe

Okay, ik loop niet altijd elke dag. Wél frequent. Want gemiddeld loop ik vier keer per week nu. En ik houd het prima vol. Het is zelfs heerlijk en voelt zo fijn. Dat komt door de laagdrempelige wijze waarop ik loop. Zonder teveel te eisen van mezelf. En door goed naar mijn lichaam te luisteren. Ik merk aan mijn lijf dat ik weer meer in vorm kom. Alles wordt weer wat kleiner, zeg maar. Qua voeding lukt het me ook goed. Ik eet erg gezond en met mate, maar drink ook voldoende. Door daarnaast te minderen met koolhydraten, voel ik me tevens minder moe. Goed hé?

Wil je weten hoe je echt heerlijk kunt hardlopen, en er daadwerkelijk van kunt genieten? Houd dan mijn blog in de gaten, want binnenkort meer daarover. 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

24 Comments

 • ilona

  12 augustus 2017

  wat goed van je cynthia dat je het zo goed kan vol houden het hard lopen eten enz ga zo door lieve cynthia je kan het ik let ook op wat ik eet en beweeg bij de fysio op woensdag en donderdag straks weer zwemmen heb er zin in mooie fotos staan er bij je blog dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   12 augustus 2017

   Dank je wel Ilona, voor je complimentjes!! Veel plezier met zwemmen!!

   Reply
   • ilona

    12 augustus 2017

    graag gedaan lieve cynthia dank je wel gaat lukken in 32 33 graden zwemmen knuffels voor jullie

    Reply
    • Cynthia

     12 augustus 2017

     Hmm fijn! X

     Reply
 • Mooier Leven

  12 augustus 2017

  Super goed meis en je ziet er top uit ♡

  Reply
  • Cynthia

   12 augustus 2017

   Dank je wel. Jij ook, maar dat heb ik natuurlijk al gezegd. 🙂

   Reply
 • Patricia

  12 augustus 2017

  Wat goed van je zeg! Ik kan me voorstellen dat je je fitter voelt. Ik vind het ook altijd fijn als ik weer een sportschool lesje heb gedaan. You go girl!

  Reply
  • Cynthia

   12 augustus 2017

   Dank je wel. Het is even over die drempel heen hé. Jij bent ook een echte fitgirl!! Keep That up.

   Reply
 • Sandra

  12 augustus 2017

  Knap dat je het zo goed kunt volhouden! Ik denk ook wel dat het heel goed is dat je het zo laagdrempelig voor jezelf houdt. Als je elke dag zou rennen dan vraag je wel veel van jezelf. 4 dagen in de week klinkt als een mooie middenweg toch! Fijn dat je merkt dat je weer wat meer in vorm komt en je meer energie krijgt. 🙂

  Reply
  • Cynthia

   12 augustus 2017

   Dank je. Vier dagen vind ik inderdaad wat reëeler.

   Reply
 • Roelina

  12 augustus 2017

  Goed bezig! Het is denk ik juist door het ongedwongen karakter dat je het volhoudt!

  Reply
  • Cynthia

   12 augustus 2017

   Dank je Roelina. Ik ben ook erg gedisciplineerd. Wanneer ik echt iets wil ga ik ervoor.

   Reply
 • lifestylemommys

  12 augustus 2017

  Wat ben je goed bezig en wat fijn dat je meer energie overhoudt 😀 topper!

  Reply
  • Cynthia

   12 augustus 2017

   Dank je wel!! 😉

   Reply
 • Darina

  12 augustus 2017

  Goed bezig! Top!

  Reply
  • Cynthia

   12 augustus 2017

   Dank je wel. X 🙂

   Reply
 • Ingrid

  13 augustus 2017

  Super goed en knap van je lieve Cynthia.
  Ik zou ook wel wat fitter en slanker willen zijn…maar….en…..maar…..ach….en nog maar eens een maar. Ruggengraat van niets….zeg maar.

  Reply
  • Cynthia

   13 augustus 2017

   Die ruggengraat was vroeger bij mij ook vér te zoeken, kan ik je vertellen. Er ís dus altijd hoop!! Binnenkort deel ik mijn hardloop tips. Wie weet iets voor jou, lieve Ingrid. 🙂

   Reply
 • struikuiltje

  13 augustus 2017

  Wat goed!!

  Reply
  • Cynthia

   13 augustus 2017

   Dank je wel!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  13 augustus 2017

  Heerlijk dat je het zo volhoudt! En inderdaad qua frequentie gewoon doen wat goed voor je voelt. Elke keer extra is gewoon lekker meegenomen. Wandelen vind ik ook zo fijn. Lekker verstand op nul en gaan, zo fijn om op deze manier even je hoofd leeg te maken.

  Reply
  • Cynthia

   13 augustus 2017

   Wandelen is ook erg goed & fijn inderdaad. Volgens mij doe jij dat veel. 🙂

   Reply
 • Dewi

  15 augustus 2017

  Wauw! Supergoed van je! Fit zijn en voelen is een fijn. Sporten vind ik soms wel een dingetje, maar ik weet dat je daarna altijd 10x beter voelt! Ga zo door lieve Cynthia

  Reply
  • Cynthia

   15 augustus 2017

   Dank je wel lieve Dewi!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in