Review foto op canvas.

foto

Ik werd kort geleden benaderd door een bedrijf gespecialiseerd in foto’s. Onder meer, het bedrukken ervan op canvas, karton en op houten planken. Mij werd gevraagd een review te schrijven en dit leek mij natuurlijk ontzettend leuk. Ik bestelde een foto op canvas. Deze heb ik kado gekregen van het betreffende bedrijf en ik popel nu om dit met jullie te kunnen delen.

foto

Een foto op canvas van mijn blog-logoIk koos voor een foto van mijn blog- logo. Mijn blog is namelijk geheel gebaseerd op mijn levensvisie en stijl. We genieten van eenvoud. Halen geluk uit de kleinste dingen. Niets leuker ,om dan je logo ook in je woning aan de muur te hebben hangen. Vond ik.

foto

Binnen no-time was alles geregeld & bezorgd. Ik deed op woensdag mijn bestelling. Alles wees qua bestellen voor zich en op de site is alles overzichtelijk en duidelijk. Binnen no time had ik de order geplaatst en zat er een bevestiging van het bedrijf in mijn mailbox. De ochtend erna ontving ik al bericht dat de canvas-foto klaar stond voor verzending! Ik vind dat bijzonder snel!

foto

Vrijdag kwam ik thuis van mijn werk en was mijn pakketje al geleverd. Er zat dus maar één dag tussen de bestelling en de levering! Het doek is goed verpakt aangeleverd en er zitten beschermstukjes op alle vier de hoeken.

foto

Zoals je kunt zien, zit het doek gespannen over een houten frame en is hierop strak EN keurig vastgezet met nietjes.

foto

De kwaliteit van het doek volstaat absoluut. Het is gemaakt van stevig en dik materiaal dat wel tegen een stootje kan. Ook de kwaliteit van het drukwerk is heel mooi. De kleuren zijn helder en het logo wijkt niet af van het logo op mijn Theelepel geluk.

 

foto

Kortom; ik ben heel blij met mijn geschenk! Het past bij mij, mijn huis en mijn geliefde blog.

foto

De foto hangt bij ons boven de eettafel en wat betreft de grootte, komt deze perfect uit. Net boven de lamp en dus meteen zichtbaar. Het staat ook zo lekker theelepelig. Knus. En ik heb zo nóg meer het idee, dat in mijn huisje de sfeer van mijn blog doorademt.

foto

Mocht je interesse hebben in een dergelijk product? Bij Fotofabriek.nl kun je een foto op canvas laten maken. Op de homepage vind je overigens alle andere opties. Ik ben ook helemaal weg van de mogelijkheid van een foto bedrukt op een rij houten planken. Die ga ik ook zeker in gedachten houden. Bedankt Fotofabriek.nl

Liefs Cynthia.

[p2p type=”slug” value=”foto” anchor=”Fotofabriek.nl ” attributes=”Fotofabriek.nl “][/p2p]

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Ilona

  27 juli 2016

  Mooi en fijn dat je het mocht doen veel geluk met elkaar geniet van de kleine dingen dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   27 juli 2016

   Dank je voor je lieve reactie Ilona. Het gaf me energie dit te mogen doen! Geniet jij ook maar van de kleine en waardevolle dingen! En een mooie dag! X

   Reply
 • Wat superleuk Cynthia! fijn zo’n cadautje voor jezelf 🙂

  Reply
  • Cynthia

   27 juli 2016

   Heel gaaf om te doen inderdaad Bonsje! Dank je wel. X

   Reply
 • Victor

  27 juli 2016

  Wat ontzettend gaaf voor je. Het staat ook superleuk daar boven de eettafel. Proficiat!
  Voor herhaalde toepassing vatbaar? -:)

  Reply
  • Cynthia

   27 juli 2016

   Ja lieve Vic. Dat is het zeker. X

   Reply
 • Jacqueline van Prooijen

  27 juli 2016

  Wat leuk zeg! Dit past ook allemaal zo goed bij je :).

  Reply
  • Cynthia

   27 juli 2016

   Dank je lieve Jacqueline. Dat vind ik ook echt! X

   Reply
 • Victor

  27 juli 2016

  Ik ga er ook 1 voor mezelf bestellen. 😉

  Reply
  • Cynthia

   27 juli 2016

   Dat is leuk! X

   Reply
 • N. van den Berg

  8 september 2016

  Sorry, helemaal vergeten dat ik nog een review zou schrijven hihi! Ook ik heb naar aanleiding van jouw post een canvas doek besteld bij fotofabriek.nl en het is echt prachtig!! Om te beginnen was de levering al supersnel, na een aantal werkdagen kreeg ik mijn bestelling al binnen en de kwaliteit is echt super!! Moet m alleen nog even ophangen maar ik ben er echt heel erg blij mee!! Het is een handig ophangsysteem waar eigenlijk weinig aan fout kan gaan en het ziet er zo mooi uit!! Je zal m wel zien binnenkort Cyntje! Dikke kus, Naomi

  Reply
  • Cynthia

   8 september 2016

   Wat lief dat je eraan hebt gedacht en dat het resultaat zo geslaagd is! Ik zal het gauw eens komen bewonderen. Doeg lieverd!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg