Foto’s van toen ik nog niet Blogde

blogde

Ik heb vandaag wat leuke foto’s voor jullie van toen ik nog niet blogde. Facebook is een leuk medium om al je kiekjes te bewaren & vandaag plukte ik er een paar voor jullie af. Te beginnen met mijn meiden..

Selfie fase

De foto is van 3 jaar geleden alweer. Mijn mooie meiden net weer een stukje jonger. De foto’s die ik deel zijn overigens allemaal rond een jaar of drie geleden genomen. Hier zaten mijn dochters een beetje in de ‘Selfie fase’ en kreeg ik ze vaak doorgestuurd. Deze vind ik dus erg mooi en zo leuk om te zien hoe vooral Sanne veranderd is.

Theelepel Mobiel

blogde

Hier ben ik met mijn toet. Ik was hier heel blij, want hij was zojuist gekocht. Deze auto rijd ik nog steeds en het is een prima ding. Lekker klein ook. Zo kan ik overal fijn tussendoor en langs enzo..

Italië

blogde

Deze foto werd gemaakt tijdens onze vakantie in het mooie Italië alweer vier jaar geleden, denk ik. Gisteren schreef ik nog een artikel over het feit dat wij elk jaar een ander land bezochten. Deze vakantie was zo heerlijk. We hadden bewust een appartement gekozen te midden van de lokale bevolking, om zo de cultuur goed op te kunnen snuiven. En dát is precies wat we deden. Buren praatten luid over en weer over hun pittoreske balkonnetjes en de was hing standaard te wapperen in lange eindes naar beneden. My god.. I wanna go back.

Uit eten

blogde

Deze foto werd genomen nadat we hadden gegeten in het lekkerste restaurant van Spijkenisse. Deze beelden staan daar al jaren en uiteraard wilden wij even met ze poseren.

Tunesië

blogde

Alweer een heerlijke vakantie en wel in Tunesië. In dit restaurant aten we elke dag zo lekker en dronken we versgeperste sinaasappelsap. Kijk ze zitten: dé levensgenieters.

Maskertjes tijd

blogde

Maskertjes tijd. We deden én doen dit nog steeds geregeld. Lekker relaxen en onze huidjes laten stralen.

Zusje zwanger

blogde

Hier organiseerden wij voor mijn zusje Naomi een baby shower. Nu heb ik alweer 3,5 jaar een neefje Devin genaamd die alweer bijna naar de basisschool gaat!

Ladiesrun

blogde

Ik heb aan veel hardloopwedstrijden meegedaan. Altijd super gaaf geweest om te doen. Mijn mama had op dat moment haar knie gebroken, maar wilde toch de wedstrijd in Rotterdam bijwonen. Lief mens is het toch hé? Ik neem momenteel niet meer deel aan wedstrijden. Dat vind ik té massaal en daar heb ik gewoon geen zin in. Daarom verkies ik lekker rustig alleen lopen nu liever boven hele hordes mensen. Wie weet ooit weer.

Dit waren dan enkele van mijn mooie herinneringen. En dan te bedenken dat mijn hele blog avontuur bijna twee jaar geleden begon. Vonden jullie deze afwisseling weer eens leuk? Nu ga ik iets heel vervelends doen. Een begrafenis bijwonen. Daarom was deze afleiding wel even fijn. Terug in de tijd. Gek genoeg blijven we ernaar terugkeren. 

Liefs Cynthia.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Victor

  6 maart 2018

  Heel mooi lieverd. Mooie tijden hè?

  Reply
  • Cynthia

   6 maart 2018

   Gouden tijden!

   Reply
 • Ingrid

  6 maart 2018

  Erg leuk om.te bekijken. Hopelijk is alles goed gegaan vandaag, hoe verdrietig ook.

  Reply
  • Cynthia

   7 maart 2018

   Fijn te lezen! Het was triest maar een mooie dienst!

   Reply
 • Jacqueline

  7 maart 2018

  Ik krijg er (tijd van de maand) een beetje nostalgisch melancholisch gevoel van! Gelukkig wist je niet wat er op je pad zou komen. Wat een heerlijke foto’s. Wat een mooie tijden en wat voor moois komt er nog op je pad?

  Reply
  • Cynthia

   7 maart 2018

   Leuk te lezen! Gelukkig wist ik niets inderdaad. Ik hoop veel moois voor iedereen!

   Reply
 • Darina

  7 maart 2018

  Hele leuke foto’s! xx

  Reply
  • Cynthia

   7 maart 2018

   Dank je wel!

   Reply
 • Dana

  8 maart 2018

  Wat een mooie herinneringen, leuke foto’s meis xxx

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2018

   Zeker he? Dank je Daan!!

   Reply
 • roeloveintheair

  8 maart 2018

  Wat een leuke foto’s, grappig zo’n inkijkje in je ‘vroegere’ leventje. van toen we je nog niet (digitaal) kende 🙂

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2018

   Ja grappig he? Dat was toen!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in