Geblesseerd

geblesseeerd

Ik baal omdat ik geblesseerd ben geraakt. Juist nu ik hardlopen zo nodig heb. Juist nu ik mijn zusje eindelijk heb meegekregen. Dit is hoe het allemaal begon.

Het gehele jaar gelopen en ineens geblesseerd

Jullie, áls je me vast volgt, weten dat ik de hele winter heb door gerend. Gewoon een kwestie van super dik aankleden en gaan. De nieuw aangeschafte hoodies hielpen mij daar echt bij. Zij hielden me zo fijn warm! Rennen zelf ging ook super. Ik had zo’n zalige manier van lopen gevonden dat ik steevast goed liep. En toen was daar ineens die blessure. Die Pijnscheuten in mijn heup. Scheuten waardoor ik slechter sliep. Of het nu mijn bot is of een spier, ik kan het niet verklaren. Wel is er onlangs bloed bij mij afgenomen. Er is een flink vitamine D tekort geconstateerd. Zo flink, dat ik de komende weken flinke ampullen moet gaan innemen. En erna zal ik levenslang vitamine D moeten blijven slikken, hoorde ik vandaag. Ik voel me de laatste maanden enorm naar en een ernstig tekort aan vit-D kan daar een mogelijk gevolg van zijn. Ook de blessure. Ik ben vandaag meteen begonnen met de preparaten en ik hoop er wat baat bij te hebben.

Snelwandelen

Ik probeer nu te snelwandelen. Dan doe ik in ieder geval iets. Sporten is iets dat ik doe voor mijn lijf, maar de laatste jaren vooral voor het hoofd, mijn innerlijke wezen, mijn kracht. Je kunt je dus voorstellen dat niet kunnen rennen me niet zo goed doet. Maar vanavond ga ik er heerlijk op uit met Naomi. Al is het maar die wandeling. Achter onze woning, tien minuutjes er vandaan, liggen polders. Daar voel ik me vrij en kan ik rust vinden. Hopelijk kan ik nog iets van dribbelen. Toch nog een beetje het idee hebben dat ik hard loop. Wat fijn dat ik weer wat vaker hier schrijf. Het lukt me weer iets meer. Het niet schrijven had met drukte in de shop te maken. Maar natuurlijk ook met hetgeen waarmee ik tob. In elk geval happy to be here!! Fijn om nog steeds jullie reacties te krijgen, e-mails te ontvangen en zelf natuurlijk nog steeds met alle plezier te schrijven. Dat is toch echt ook wel mijn dingetje hoor!!

🌷Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Irma

  30 april 2018

  Ach Cynthia, ik weet precies wat je doormaakt(verrassing??)Ik moest stoppen voor mn knie en kan het hardlopen nog altijd missen. Hoop voor je dat je snel opknapt en weer heerlijk kan hardlopen. Dikke kus. Irma

  Reply
  • Cynthia

   30 april 2018

   Helemaal geen verrassing. Super lief dat je even reageert. Dikke kus terug. En veel sterkte met jouw knie!! Xxx

   Reply
 • Ingrid

  1 mei 2018

  Hopelijk heb je baat bij de vitaminen en zal je weer snel naar hartelust sneller kunnen lopen. Wel fijn om te horen dat je weer “blog” inspiratie hebt om met ons te delen.
  Sterkte met alles, lieve Cynthia.

  Reply
  • Cynthia

   2 mei 2018

   Ik hoop dat ook Ingrid. Dank je wel hoor, veel liefs.

   Reply
 • roeloveintheair

  2 mei 2018

  Bah wat vervelend. Hopelijk helpt het om extra vit D te slikken, ik heb wel eens gelezen dat deze vit zoveel invloed op je welbevinden heeft. Leg je zelf niet de druk op van moeten lopen hoor, wandelen is net zo gezond! Beterschap

  Reply
  • Cynthia

   2 mei 2018

   Ik krijg nu vier weken een flinke shot per week. Ben benieuwd wat het voor me doet!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in