Geen graatmager toonbeeld zijn. 

Hebben jullie gemerkt dat ik de laatste tijd wat meer outfit foto’s plaats? Vast wel. Ik vind dat ten eerste hartstikke leuk om te doen. Daarnaast hoop ik een toonbeeld voor andere vrouwen te zijn, van een vrouw met een normaal postuur. 

Een graatmager toonbeeld

Een tijdje terug hoorde ik over een graatmagere Youtuber. Kennelijk heeft zij veel jonge meiden als volger. Men was bang dat het uiterlijk van de video maakster, van invloed zou zijn op andere meiden. Wat ik volkomen logisch vind. Deze angst. Ik zei toen tegen mijn man, dat ik juist niet een dergelijk toonbeeld wil zijn. Ik heb een normaal postuur en wil uitdragen dat dat ok is. Een vrouw mág er gezond uitzien.

Toen ik net met de outfit foto’s begon, kneep ik mijn oogjes nog weleens dicht. Op sommige foto’s vond ik mezelf wat vol. Toch besloot ik ze te plaatsen. Ik ❤ van cappuchino. Ik ❤ van eten. En al geniet ik met mate. Ik ben gewoon gewoon! Een vrouw. Moeder van twee kinderen. Met een leven achter zich. Wat vetjes hier & daar. Ik geniet. En ik ben ok! Hopelijk accepteer ook jij jezelf zoals je bent. We zijn allemaal uniek. Ik ben tevreden met mezelf nu. Most of the time.. 🙂

Ik daag je uit

Ik daag mede- bloggers uit ook outfit foto’s te plaatsen op hún blog. Sluiten jullie je aan? Als statement aan alle vrouwen? Deel dit bericht ook gerust. Ik hoop er velen mee te inspireren.

En al mijn overige lezers daag ik uit van jezelf te leren houden. Want als ik het kon..  Dus ❤ van jou!

Liefs Cynthia. 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

27 Comments

 • bonsje

  2 maart 2017

  ik vind jou juist prachtig slank…. zo kijkt iedereen toch via zijn eigen referentiekader 😉

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Oh lief. Tja ieder heeft zo een eigen beeld. Ik vind mezelf normaal en volgens mij heb ik gewoon een gezond gewicht. Graatmager ben ik in elk geval niet. 🙂

   Reply
 • Marushi

  2 maart 2017

  Mooi geschreven! Het Beeld voor vrouwen mag van mij nou eindelijk wel een keer veranderen hoor. Wat de mensen in het modellenwereldje “vol” vinden is in mijn wereld gewoon normaal haha.

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Nou, dat vind ik dus ook! Er zijn veel te veel onzekere meisjes en vrouwen op de wereld! Dank je wel.

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  2 maart 2017

  Leuk om te zien wat je draagt! Je ziet er leuk uit vind ik!

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Leuk te horen. Dank je wel! X

   Reply
 • Aneta

  2 maart 2017

  Je hebt helemaal gelijk! Enne….graatmager zijn is helemaal niet leuk. Ja het is leuk als je van moeder natuur het lijf hebt gekregen waarbij je niet de hele tijd op je eten hoeft te letten. Helaas heeft moeder natuur mij overgeslagen haha. “Nou en!” Denk ik dan. Ik ga de uitdagendheid aan!

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Mijn man zei vandaag nog: graatmager is helemaal niet mooi. Ooooh wat gaaf dat jij meedoet. Dat vind ik zoo leuk! Bedankt lieve Aneta! Xxx

   Reply
 • Charel

  2 maart 2017

  Ik vind het super stoer dat je dit laat zien! Vrouwen vanaf maat 40 zijn ook prachtig! Waarom moet het allemaal maatje 34 zijn en is dat mooi. Ik haat het 🙁

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Vind ik ook Charel!! Dank je! X

   Reply
 • Gera

  2 maart 2017

  Hmm, twee kinderen krijgen in twee jaar tijd laat zijn sporen achter. En hoewel ik uit gezondheidsaspect wel wat probeer af te vallen, accepteer ik mezelf wel zoals ik ben.
  Mooie post! Ik sta er volledig achter.

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Kinderen krijgen laat haar sporen na inderdaad. Maar fijn dat je jezelf accepteert. Het mooist dat er is! Dank je wel!! X

   Reply
 • rachel

  3 maart 2017

  ik vind je er gewoon super uitzien 😀 helaas val ik wel onder de graatmagere maar goed daar word aan gewerkt en doe mijn best om weer gezond eruit te komen te zien. je hebt idd kids en wtf zolang je je goed voelt is het prima toch 😀

  Reply
  • Cynthia

   3 maart 2017

   Oh wat lief! Dank je wel. Dat is dan wel heel rot in jouw geval. Misschien volle producten eten?

   Reply
   • rachel

    4 maart 2017

    ik eet al volle producten maar heb een anorexia probleem gehad en mijn lichaam dus danig gesloopt dat het niet meer alles opneemt of binnen houd. mag geen koolhydraten en leef grotendeels op de nutri voeding 😉

    Reply
    • Cynthia

     4 maart 2017

     Jeetje. Dat is pas heftig. Dan kan ik me voorstellen dat aankomen geen eenvoudig klusje voor je is. Ik wens je er alle sterkte mee! ❤

     Reply
     • rachel

      4 maart 2017

      precies 😉 en thnxx

 • iliveformydreams.com

  3 maart 2017

  Heel mooi idee! Iedereen is uniek en moet blij zijn met zichzelf.

  Reply
  • Cynthia

   3 maart 2017

   Dank je wel! Dat is absoluut zo. X

   Reply
 • Mooier Leven

  3 maart 2017

  Ik ga met je meedoen! Ik heb net zelf een blogje hierover online gezet, met voor het eerst een outfit foto sinds de bevalling. Met camera voor m’n neus, dat dan weer wel.

  Reply
  • Cynthia

   3 maart 2017

   Oh wat goed en leuk! Ik ga snel kijken. Want ik ben benieuwd . Xx

   Reply
 • Ingrid

  3 maart 2017

  Ik blog niet……..maar anders had ik de uitdaging aan gegaan om met mijn overgewicht mezelf te fotograferen want ik schaam me er niet voor (gelukkig).

  Reply
  • Cynthia

   3 maart 2017

   Héh, wat jammer Ingrid.Dat ik je foto’s niet kan zien dan.. Wat ongelooflijk goed dat jij je goed voelt in je lijf! Ik ken je niet (persoonlijk). Al voelt het zo. Maar ik ben trots op je!! X

   Reply
 • HosteSarah

  4 maart 2017

  Super idee en erg inspirerend/positief artikel. Fijn dat je hier zo open over schrijft!

  Reply
  • Cynthia

   4 maart 2017

   Dank je wel Sarah!! Leuk te horen. Xxx

   Reply
 • Claire

  5 maart 2017

  Woohoo wat een goede boodschap! Ik ben zelf niet graatmager, heb maat 36/38 en vind het prima. Ik heb niet de behoefte om maatje 32 te hebben. Daarnaast hou ik veels te veel van eten <3

  Reply
  • Cynthia

   5 maart 2017

   Mooi maatje toch? Waarom zou je kleiner hoeven? 😉 Dank je Claire!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg