Genomineerd voor een Award

Je leest het goed. Ik ben genomineerd om een award in ontvangst te nemen. Geen fysieke award hoor, maar eentje waarvoor je kunt worden opgedragen door andere bloggers. In dit geval Roelina. Zij gaf onlangs aan een grote waardering voor mij als persoon en voor mijn blog te hebben, waarvoor natuurlijk veel dank. Wat deze Award nu precies inhoud zal ik jullie vertellen. 

Ik ben niet het typetje Award 

Normaal gezien ben ik niet zo van de awards of tags om van een ander over te nemen. Het wijkt namelijk teveel af van mijn eigen ding. En dat doe ik juist zo graag. Op mijn blog wil ik niets hoeven maar vooral alles echt willen. Maar Roelina vroeg mij dit heel persoonlijk & specifiek en dat vond ik wel erg lief van haar. Vandaar dat ik ermee in heb gestemd en een gaatje vrij heb gemaakt om met jullie te babbelen over deze Award. Deze is dus in het leven geroepen om elkaar naamsbekendheid te geven en uiteraard jouw waardering naar een ander toe te laten blijken. Het is de bedoeling dat jij vragen beantwoord van jouw voorganger. Roelina heeft 3 vragen voor mij opgesteld, die ik zo goed als mogelijk zal gaan beantwoorden voor jullie. Namelijk:

Wat staat bovenaan je bucket list? Anders gezegd: als er geen enkele beperking is, wat zou je dan het allerliefste doen?

Ik zou dolgraag nog eens naar de Kaapverdische eilanden op vakantie gaan. Voorheen ontdekten wij elk jaar een nieuw land. Maar nooit eerder bezochten wij het geboorteland van mijn man. Voor mijn kinderen lijkt mij dit ook zo bijzonder, want zij willen graag zien en beleven waar hun vader vandaan komt. Als het zo mag zijn, gaat schoonmama mee. Daarnaast hoop ik in de nabije toekomst op een bedrijfspand. Gewoon een lekker eigen kantoor en opslagruimte.

Aan welk liedje / nummer heb je de mooiste herinnering(en) en waarom?

Musicbox van Mariah Carey. Dit nummer werd gedraaid toen Victor en ik trouwden. Het is gewoon een heel mooi en gevoelig nummer en ik weet nog hoe ik erom moest huilen.

Als je voor één dag iemand anders mocht zijn, wie zou je dan willen zijn?

Ik heb besloten dat ik echt hélemaal niemand anders wil zijn. Vroeger wilde ik net zo goed, net zo knap of net zo intelligent zijn al zovelen anderen vrouwen. Maar inmiddels ben ik gewoon wie ik ben en daar mag ik tevreden om zijn. Ik ben goed zoals ik ben en dat gevoel is echt een rijkdom om te ervaren. Ik ben gewoon een lekkah wijf, haha!

En nu ga ik verder heel Saai doen en niemand anders nomineren. Ik ben allang blij deze blog te hebben geschreven in alle drukte. Zo krijgt Roelina de credits die ze verdiend. En uiteraard wil ik mijn grote waardering voor háár uitbrengen. Zij is namelijk een hartstikke stoere chick, ontzettend hardwerkend, heeft onwijs veel moeten doorstaan en onderhoud ook nog eens een keurig blog. Hartelijk dank, lieve Roelientje! 

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

11 Comments

 • Victor

  23 januari 2018

  Mooi!

  Reply
  • Cynthia

   23 januari 2018

   🙂

   Reply
 • roelina

  23 januari 2018

  Ach jeetje… wat lief ( ik bloos ervan!). En wat een prachtige antwoorden. Ik kan me zo voorstellen dat je erg graag naar het geboorteland van je man wil. Dat lijkt me enorm bijzonder, zeker ook voor je kids. Ik hoop dan ook oprecht dat je deze droom op korte termijn kunt verwezenlijken. En natuurlijk een eigen pandje, the next step 🙂 Gaat vast lukken, moet je kijken wat je al in zo’n korte tijd hebt bereikt! Prachtig nummer ook, wat een romantiek! Ik ben niet getrouwd maar kan me nu ik ouder wordt wel steeds beter inleven, hoe speciaal zo’n jawoord kan voelen. En… ja, je bent zeker een lekkah wijf 😉 Dank je voor de leuke inkijkje!

  Reply
  • Cynthia

   23 januari 2018

   Je hoeft niet te blozen hoor. Het ís gewoon zo, Há!! Fijn dat je de antwoorden mooi vind. Voor wat betreft dat lekkere wijf; het is goed jezelf omhoog te praten. Dat leerde ik de laatste jaren! En wie weet trouw jij ook nog eens. Hoewel samenwonen niet veel verschilt. Het is meer symbolisch natuurlijk, merry-en Haha. Dank je wel voor je lieve reactie. Kus!

   Reply
   • roeloveintheair

    26 januari 2018

    oef trouwen… ik weet het niet hoor. Ik ben al 20 jaar bij mijn lief… en ik heb in het verleden zo vaak gezegd dat ik niet wil trouwen dat ik denk dat hij mij never meer zal vragen. Stomme ik 🙂

    Reply
 • Jessica J.

  23 januari 2018

  Wat fijn, die waardering voor je werk! 🙂

  Reply
  • Cynthia

   23 januari 2018

   Dank je. Zeker weten!! X

   Reply
 • Ingrid

  23 januari 2018

  Wat bijzonder mooi en eerlijk.
  Lief ook van je medeblogster.
  Kaapverdië…..kijk je heeeel toevallig naar dat programma dat Hollanders naar een ander land verhuizen? Nu zijn het drie gezinnen die naar Kaapverdië zijn gegaan en nog alles moeten opbouwen. Normaal zou ik daar niet bij stilstaan maar nu moest ik aan “jouw” Vic denken:)

  Reply
  • Cynthia

   23 januari 2018

   Oeh wat leuk en lief. Ik heb het weleens gezien inderdaad. Bedankt voor deze tip in elk geval. Fijn dat deze blog als positief en leuk wordt ervaren!! 🙂

   Reply
 • Rachel

  24 januari 2018

  altijd leuk en attent!! ik deel ze ook niet meer voorheen wel maar vind het wel prima zo 🙂

  Reply
  • Cynthia

   24 januari 2018

   Ik begrijp het. Je eigen ding doen is ook gewoon heerlijk!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in