Een goede start van mijn Holidayy

Jayyy. Het besef dat mijn vakantie dan écht is begonnen, is vandaag geboren. Ik voel me vol hernieuwde energie na een inspirerende en gezellige eerste vakantiedag.

Als start een nieuw geurtje

Ik had afgesproken om met mijn bevriende collegaatje op bezoek te gaan bij onze ex-collega en vriendin. Gisteravond had ik een barstende hoofdpijn, dus wist ik niet zeker of de date voor mij kon doorgaan. Maar gelukkig voelde ik me beter en kon het feest toch plaatsvinden. En gezellig was het echt. De start van mijn dag begon met de aanschaf van een nieuw geurtje (jaa alweer).. Ik had deze gister namelijk opgespoten als tester en werd instant blij! En dus besloot ik mezelf nog eenmaal te kietelen deze maand. Eéééén: happy me.

Het was zó fijn eruit te zijn

Daarna had ik afgesproken bij de metro en gingen we gezellig op de koffie in Rotjeknor. De cappuccino was zeer smaakvol & de sfeer top. De kleine van mijn vriendinnetje is ook al zo’n ontzettend schattig poppie. Echt om op te eten, dus onze ogen waren erg op haar gericht. Vervolgens kregen wij allebei een heel lief cadeautje, die bovendien ontzettend creatief was ingepakt. Hoe lief! Na afloop zijn we op de terugweg samen heerlijk gaan lunchen in hartje Rotterdam. Ik kreeg dit cadeau, zo lief! Midden in de zon en met een aangenaam briesje. Het was echt super gezellig en waardevol. En ik besefte dat ik  het zó fijn vond eruit te zijn!

”Zo uitgaander”

Eenmaal thuis werd ik warm onthaalt door mijn mannetje. 💗 ”Zo uitgaander”, zei hij. Waarop hij me knuffelde. Ik was blij hem te zien. Samen haalden we wat boodschappen & kocht ik dit snoeptaartje omdat ik hem er zo lief uit vond zien.

Zo staat het roze plantje erbij op de eettafel. Gezellig toch?

Benen

Ik maakte nog even een foto van mijn benen, omdat ik het lumineuze idee had hier een blogpost over te schrijven. Nu zal je denken: Over benen bloggen? Nou, niet zozeer over benen, maar wel over iets dat hiermee te maken heeft. You,ll see.

Uitjes zijn soms nodig om er even uit te zijn. Om hernieuwde energie op te doen en weer anders in het leven te staan. Ik ga er weer tegenaan om alles uit mijn vakantie te halen. Fijne aaf peeps.

🎀Liefs Cynthia.🎀

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

35 Comments

 • Mooier Leven

  8 juli 2017

  Soms moet je er inderdaad even uit. Dat snoeptaartje is echt te schattig gewoon ♡ ik ben benieuwd naar je benenblog!

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   Ik heb er al een hapje van genomen. Het toefje is foetsie, Haha. Maar ik kocht hem voor de leuk! X

   Reply
   • Mooier Leven

    8 juli 2017

    Dat is hij ook zeker! Echt snoezig

    Reply
    • Cynthia

     8 juli 2017

     Lekker passend hier.

     Reply
 • Marieke

  8 juli 2017

  Heerlijk! Soms is even weg idd nodig!! En dat is bij jullie prima gelukt! Geniet van je vakantie! X

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   Dank je Marieke. 😉

   Reply
 • Nancy

  8 juli 2017

  Goed zo, lieve meid! En wat heerlijk dat Victor je zo onthaalde! Goed zo Victor!

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   Dank je lieverd! Ik vond Vic zijn onthaal ook zo fijn. X

   Reply
   • Nancy

    8 juli 2017

    Dat zal best wel! En even samen boodschappen doen! Geweldig toch! Heb je nog plannen voor de vakantie?

    Reply
    • Cynthia

     8 juli 2017

     Ja de boodschapjes vond ik ook echt heel fijn! Jij snapt het. 😉 Ik ga lekker het huis schoonmaken en daagjes weg. Lief dat je ernaar vraagt. Hebben jullie nog vakantie?

     Reply
     • Nancy

      8 juli 2017

      Ja in september. We zo’n afl twee x naar Engeland geweest. Ik vind een dagje weg ook altijd zo lekker!

     • Cynthia

      8 juli 2017

      Heerlijk. Wij gingen vroeger elk jaar naar een ander land. Ook weekendjes weg enzo. Maar weg in september is een heel fijn vooruitzicht! X

 • Jacqueline

  8 juli 2017

  Ik heb al een idee! Benenblog! Hihi. .. Heel gezellig xx

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   Echt? In ben benieuwd of wat jij denkt overeen komt. Het was echt heel gezellig vandaag! Bedankt nogmaals en wat een schatje is je meisje toch! X

   Reply
 • Gera

  8 juli 2017

  Wat een poppie! En dat snoeptaartje ook ;). Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad, fijne vakantie!

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   Poppig kindje hé? Dank je wel Gera. Jij ook een heel fijne vakantie!

   Reply
   • Gera

    8 juli 2017

    Dank je wel! xx

    Reply
    • Cynthia

     8 juli 2017

     🙂

     Reply
 • Ingrid

  9 juli 2017

  Wat heerlijk dat je zo’n fijne dag hebt gehad. Zeker omdat deze eerste vakantiedag jou uit je dip moest halen.
  Lekker nieuw geurtje, fijne collega en ex collega met het schattige ienie miene meisje, lief ingepakt cadeautje, gezellig plantje en dan ook nog de liefde van je leven die blij was dat je er weer was. Top dag toch:)

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Hélemaal juist omvat Ingrid! Heel lief dat je steeds zoveel moeite neemt uitgebreid te reageren! Leuk dat je in mijn leven bent. 🙂 Deze eerste dag was top! Ik wens jou een heel zonnig & mooi dagje toe, lieve vrouw!

   Reply
 • Nathalie van Esschoten

  9 juli 2017

  Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad met je vriendinnen en lief hoe Victor je verwelkomde toen je thuiskwam! 🙂 Het was weer een gezellig verhaal om te lezen en wens je een hele fijne dag! xxx

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Ik vind het leuk te horen dat je mijn verhaal gezellig vind om te lezen. Daar doe ik het immers voor! Jij ook een heel mooie dag nicht!

   Reply
 • Aneta

  9 juli 2017

  Daagjes uit zijn zo fijn. Even helemaal tot jezelf komen en opladen. Leuk plantje! Ik ben benieuwd naar je artikel over ‘benen’

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Het benen artikel komt eraan!

   Reply
 • Michelle

  9 juli 2017

  Er even uit is zeker wel eens nodig! En ben benieuwd naar je benenblog 😉

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Haha, die benenblog wil wat…. Binnenkort ;

   Reply
 • Goed zo, lekker af en toe eruit! Wat een mooie tafel hebben jullie en ik vind het zo lief hoe je geniet van de kleine dingen! Lekker positief, wiehoeeeeeeee! Hou van je blog 🙂

  Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   Oh wat lief van jou. Dank je wel & knuffff. 😉

   Reply
  • Cynthia

   9 juli 2017

   En dank je voor het compliment over de tafel. Het is een vintage exemplaar waar ik echt dol op ben!

   Reply
 • rachel

  10 juli 2017

  wat fijn om te lezen meis!! en nu lekker genieten van de vakantie xxx

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Jaaa, écht wel. Jij ook een heel fijne vakantie!

   Reply
 • Ilona

  10 juli 2017

  Fijn lieve cynthia dat je een fijne dag hebt gehad heb je verdiend geniet van je vakantie knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Dat vind ik lief van jou Ilona! Dank je wel & knuffeltjes terug.

   Reply
 • roeloveintheair

  11 juli 2017

  Hilarische blog weer, zo leuk dat je kunt schrijven over het alledaagse. Lekker inhoudsloos, maar dan in de goede zin van het woord (begrijp me niet verkeerd). Ik lees jouw (ook nu weer na mijn blogloze vakantie,, soms is dat echt even nodig) weer met veel plezier.

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Het leven is al gecompliceerd genoeg. Daarom wil ik vooral luchtig & vrolijk bloggen. Lekker even koffie en thee leuten samen. Toppie dat jij hem graag leest. En hem inhoudsloos vind. In de goede zin dan! Fijne regendag!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg