Goede voornemens voor 2018

 

Dit is alweer bijna het laatste artikel van 2017. Jeetje wat is dát snel gegaan. Ik ben redelijk klaar voor 2018. Maar éérst spreek ik mijn goede voornemens met jullie door.

Goede voornemens? Ik weet t zo net niet

Nu mag het jaar dan bijna voorbij zijn. Toch is het me allemaal te vlug gegaan. En nu zou ik (net als bijna de rest van de wereldbevolking) met een hele waslijst aan goede voornemens kunnen komen opdraven. Ik zou er bijvoorbeeld de navolgende goede voornemens op na kunnen houden:

 • Gezonder eten
 • Sporten
 • Positief zijn
 • Keuzes durven maken
 • Beter voor mezelf opkomen
 • Minder geld uitgeven
 • De hond een ander thuis geven, whaaa
 • Sparen
 • Stoppen met roken
 • Geen alcohol meer drinken
 • Een nieuwe auto aanschaffen
 • Lijnen

Maar nee!

Niets van dit alles ga ik doen. Ik heb helemaal geen goede voornemens. Waarom niet? Er komt bij mij tóch niets van terecht. Ik kan dus beter besluiten om dingen gewoon te doen! Ik houd ook niet zo van druk, daarom laat ik zaken als goede voornemens liever voor wat ze zijn. Wat ik dus gewoon ga doen is meer risico nemen op zakelijk gebied. Gewoon nog meer inslaan wanneer de voorraad op is. Ik heb nu mijn webshop bijvoorbeeld bijna leeg verkocht (goed hé?), maar ik durfde tot nu toe niet echt na te bestellen. Misschien dat ik dat dan niet meer verkocht zou krijgen. Volgend jaar ga ik dat wél doen & durven. Daarnaast heb ik het plan gevat mijn shop uit te gaan breiden met sieraden van Urban Hippies, voor bij mijn Tante Betsy jurken. Daar ga ik zeker voor. Verder blijf ik mijn leven leiden zoals ik dat nu doe. Want eigenlijk ben ik met het meeste wel tevreden!

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

13 Comments

 • iliveformydreams.com

  30 december 2017

  Ik heb ook geen goede voornemens maar begin ergens direct mee als ik dit wil.
  Een fijn 2018 alvast gewenst!

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2017

   Veel beter! Jij ook een heel mooi 2018 gewenst!!

   Reply
 • Darina

  30 december 2017

  Je hebt helemaal gelijk 🙂 ben heel benieuwd naar de sieraden. Fijne jaarwisseling xx

  Reply
  • Cynthia

   30 december 2017

   Jij ook meid, Thank you! Geniet van morgen. Xx

   Reply
 • anne-marie

  30 december 2017

  Helemaal gelijk, yolo enzo

  Reply
 • Michelle

  30 december 2017

  Precies dat! En rook jij? Dat had ik niet achter je gezocht! Zonde 😉 Heel veel succes met je winkel in 2018. Goed dat je meer gaat durven doen in het nieuwe jaar 🙂

  Reply
  • Cynthia

   30 december 2017

   Hoi Michelle, nee hoor. Ik rook niet! Het was een voorbeeld van één van de goede voornemens die men vaak stelt. Ik wens jou en jullie ook alle goeds in 2018. En een wolk van en baby!!

   Reply
 • Ingrid

  31 december 2017

  Helemaal mee eens! Ik heb ze ook niet. Leef met de dag en je gezonde verstand.
  Alvast een mooie jaarwisseling.
  Hier niet feestend maar ziek de jaarwisseling in, helaas.

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2017

   Goed dat jij ze ook niet hebt. Oh, wat ontzettend balen dat je nu ziek bent! Neee… Hopelijk knap je toch nog iets op vandaag, lieve vrouw. Veel beterschapsknufs & een prettige jaarwisseling!

   Reply
 • Rachel

  31 december 2017

  helemaal met je eens!! niks geen goede voornemens want die werken gewoon weg. niet hahaha. gewoon lekker je ding blijven doen en aanpassingen kan je altijd toevoegen :D. lieve schat een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar 😀 <3

  Reply
  • Cynthia

   31 december 2017

   Zo is dat. Dank je lieve schat! Jij en jullie ook een heel fijne jaarwisseling!!

   Reply
 • Carolien

  1 januari 2018

  Super goed van je! Ik heb ook zeker geen ‘standaard’ voornemens, en eigenlijk ben ik het hele jaar door bezig met mezelf verbeteren. Maar ook ik ben een mens en haal al die voornemens niet. Daarom heb ik een aantal dingen opgeschreven die ik wil bereiken dit jaar en die ook haalbaar zijn. Zoals het afronden van mijn opleiding, baan vinden, genieten, geen extreme grenzen opzoeken.

  Reply
  • Cynthia

   1 januari 2018

   Precies, zo is het luchtig en realistisch. Dat is toch veel beter? Succes met de afronding van jouw opleiding en de zoektocht naar een baan!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg