Grappige feitjes uit miijn Webshop

 

Wanneer je een webshop in het vooruitzicht hebt, maak je je daar een bepaalde voorstelling van. Zoals je dit met alles doet. Wanneer je eenmaal een webshop hébt ga je na of het beeld dat je hiervan had, klopt. Vandaag neem ik jullie mee in hoe de zaken in de praktijk gaan, deel ik leuke, opmerkelijke webshop weetjes, én vertel ik jullie een beetje wat je kunt verwachten de komende tijd.

Maak je klaar voor de webshop feitjes uit mijn shop

 • Tot nu toe vinden bestellingen plaats tussen 10.00 uur in de ochtend en 23.00 uur s’avonds. Grappig, aangezien ikzelf weleens midden in de nacht heb zitten bestellen, en dit ergens ook een beetje had verwacht van mijn gasten
 • Email contact is ronduit vriendschappelijk te noemen. Warm, persoonlijk en zelfs vol vrolijkheid. Ik ervaar dit als een gezellig over en weer praatje met de dames, waarbij men zelfs gebruik maakt van Tante Betsy Proof emoticons. Met groene klavertjes vier, of afbeeldingen van kersjes enzo
 • Ik beantwoord vaak vragen over de jurken in centimeters. Dan wil men weten wat de maten zijn van oksel tot oksel, bijvoorbeeld
 • De nieuwe collectie jurken arriveert hier omstreeks januari/ februari (en die zijn echt snoepig)
 • Ik merk dat ik steeds meer bekendheid verwerf. Zo had mijn vader het laatst met een collega over het feit dat ik eigenaresse ben van Een theelepel geluk. Waarop zij zei: ”Echt waar? Is dat jouw dochter”? Zo leuk vind ik dat stiekem
 • Elke order is voor mij een kleine overwinning
 • Eveneens is een bestelling en de gehele entourage eromheen voor mij een feestje; het jurkje inpakken, een cadeautje erbij voegen. Echt ge-wel-dig
 • Ik merk dat ik als webshop eigenaresse verder vooruit denk. Aan toekomstige leveringen, het maken van afspraken voor nieuwe inkopen én uitbreiden. Zelfs daar ben ik al mee bezig

Je ziet het. Ik ben een bezige bij, met veel goede plannen voor de toekomst. Het stemt mij in elk geval erg hoopvol, en ik vind het leuk jullie op de hoogte te houden van alles omtrent mijn bedrijf. Zouden jullie hier verder nog dingen over willen lezen?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Nancy

  12 oktober 2017

  Geweldig! Ik vind het super knap van je!

  Reply
  • Cynthia

   12 oktober 2017

   Hartelijk bedankt!!

   Reply
 • Mooier Leven

  12 oktober 2017

  Ik vind het heerlijk om jouw ervaringen te lezen. Lekker blijven delen dus

  Reply
  • Cynthia

   12 oktober 2017

   Dat is geweldig om terug te krijgen!! Dank je. X

   Reply
 • darinanykl

  12 oktober 2017

  Super leuk om te lezen! Leuk zo’n update!

  Reply
  • Cynthia

   12 oktober 2017

   Dank je wel. Die houd ik erin. 🙂

   Reply
 • Sheila @ beineffable.com

  12 oktober 2017

  Oh ja, wat leuk moet dat zijn als jouw shop herkent wordt!!!

  Reply
  • Cynthia

   12 oktober 2017

   Heel leuk! Ik dacht dat het misschien kwam door de reclame op mijn auto, en dat ze in de buurt woont. Maar nee, ze blijkt ver weg te wonen. Zo cool!

   Reply
 • Ingrid

  12 oktober 2017

  Fantastisch. Jij en hoe je het allmaal doet en beschrijft.

  Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2017

   Wat lief, dank je wél!!!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  13 oktober 2017

  Leuk zo’n update! Superfijn ook dat je winkeltje nu ook wordt herkend. Zo knap dat je al zoveel in eigenlijk redelijk weinig tijd hebt kunnen bereiken! Mag je heel trots op zijn!

  Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2017

   Dank je. Ik werk er dan ook erg hard voor!!

   Reply
 • ilona

  14 oktober 2017

  geweldig lieve cynthia ga zo door met deze gezellige webshop waar je je energie uit haalt en ik hoop dat je steeeds bekender mag worden met je gezellige tante betsy jurkjes en webshop succes leive cynthia je kunt het dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   14 oktober 2017

   Dank je wel, lieve schat!! Dat komt echt helemaal goed. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in