Haat reacties. Hallo?

 

Vanaf het moment dat ik een blog startte, ben ik me ervan bewust. Het ‘risico’ op haat reacties. Ik maak immers al mijn berichten toegankelijk voor iedereen die het maar lezen wil. En dán kan het best eens mis gaan.

Haat reacties kunnen flink raken

Ik heb vaker gelezen over bloggers of vloggers, die vroeg of laat met haat reacties te maken kregen. Dat leek mij altijd zo naar. Ik geloof dat kwetsende opmerkingen flink kunnen raken. En in het ergste geval, tot persoonlijke twijfel zouden kunnen leiden. Gelukkig ben ik, op mijn blog, niet zo snel uit het veld te slaan. Alhoewel.. Ik ben wel heel gevoelig.  

Alleen maar lieve reacties

Tot nu toe heb ik mazzel! Ik ontvang alleen maar hartverwarmende reacties van heel lieve, (vaste) volgers. Wellicht ligt dat aan het feit, dat ik altijd over positieve onderwerpen schrijf. Verder let ik erop dat ik niemand kwets. Ik zal nooit nare dingen schrijven over andere mensen. Zo wilde ik laatst een artikel schrijven over mijn afgebeten nagels. Ik wilde ze stompjes noemen. Dat doe ik in het echte leven ook altijd. Maar ik besloot de titel toch maar te houden op ‘afgebeten’ nagels. Stel je voor dat iemand echt ledematen mist? Dan is zoiets toch uitermate pijnlijk? Voor iemand die het slechts over korte nagels heeft? Ik gebruik dus altijd goed mijn hoofd, bij dat wat ik publiceer.

Ik ben natuurlijk niet zo naïef dat ik denk, ze nooit te zullen krijgen. Ze komen vast nog eens op mijn pad. Dus bewust ben ik me er wel van.  


🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Marieke

  2 juni 2017

  Gelukkig heb ik ook nog nooit haatreacties gekregen!

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Laten we dat zeker zo houden Marieke.. x

   Reply
 • Sylvia

  2 juni 2017

  Dat lijkt me inderdaad ook erg naar haatreacties. Of die mensen niks beters te doen hebben bah.. Gelukkig even afkloppen op hout..Heb ik dat ook nog niet mogen ervaren. Fijn weekend!

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Die hebben dat ook vast niet! Gelukkig maar Sylvia! Heel fijn weekend & bedankt.

   Reply
 • Nancy

  2 juni 2017

  Ik moet er ook niet aan denken! Ik zou er vreselijk onzeker van worden.

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Dat kan ik me wel voorstellen. Als het echt heel erg is.. Ja, dat doet wat met je..

   Reply
 • Ik hoop dat je ervan gespaard blijft.

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Dat hoop ik ook!

   Reply
 • Charel

  2 juni 2017

  Mooi omschreven! Soms is het wel lastig dat je inderdaad overal rekening mee moet houden soort van. Ik zou het inderdaad ook stompies noemen. Bedoel er niks mee maar ik moet daar wel op gaan letten hihi

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Ja dat klopt. Je moet echt voorzichtig zijn. Maar ach, dat weet je als je je in dit wereldje begeeft. Ik vind het niet erg. Dank je meis!

   Reply
 • Christa

  2 juni 2017

  En ik wed dat jij daarom nooit haatreacties krijgt!

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Ik hoop het meid, dank je wel!!

   Reply
 • Mooier Leven

  2 juni 2017

  Oeh dat lijkt me ook verschrikkelijk! Maar ik kan me niet voorstellen dat jij die gaat krijgen, je artikelen zijn altijd zo netjes en jij bent veel te lief!! ♡

  Reply
  • Cynthia

   2 juni 2017

   Ah lief. Dank je wel. Xxx

   Reply
 • Ingrid

  3 juni 2017

  Wat een prachtige eigenschap. Jij denkt na over wat je schrijft en wil niemand kwetsen. Zo sta je, denk ik, ook in het leven.
  Cynthia…..lief meisjes meisje met een roze hartje:)

  Reply
  • Cynthia

   3 juni 2017

   Mooie comment, super lieve woorden! Ik sta helemaal zo in dit leven. Dank je wel, lieve Ingrid.

   Reply
 • mckleuver

  3 juni 2017

  Heel verstandig om je hoofd te blijven gebruiken. Veel mensen denken er niet over na en ja, dan kan het nog wel eens mis gaan. Ik probeer mijn teksten ook zo te schrijven dat niemand er aanstoot aan kan geven. Helaas lukt dat niet altijd.

  Reply
  • Cynthia

   3 juni 2017

   Krijg jij negatieve reacties op jouw artikelen dan? Het is erg verstandig inderdaad om toch overal rekening mee te houden. Dank je voor jouw reactie! Xxx

   Reply
   • mckleuver

    3 juni 2017

    Niet persé negatief op mijn blog. Wel reacties van personen die het minder vinden 🙂

    Reply
    • Cynthia

     3 juni 2017

     Ik zal het vast ook nog krijgen. We zullen zien! Xxxx

     Reply
 • rachel

  3 juni 2017

  ik heb er wel mee te maken gehad maar en voorheen ging ik er vol tegenin maar tegenwoordig heb ik zoiets van joh het bewijst maar weer wat voor persoontje jij bent die zich niet volwassen kan gedragen. en wat is er nou makkelijker dan lekker vanachter de pctje een ander de grond in trappen toch…..zinloos en kansloos maar het is er nou eenmaal en je moet echt een eeltlaag opbouwen heb ik wel geleerd 🙂 gelukkig de laatste tijd geen last meer van gehad iig!!

  Reply
  • Cynthia

   3 juni 2017

   Dat zijn de échte kerels en dames vanachter de pc. Dan durven ze inderdaad wel. Lieve rachel, sta er torenhoog boven meis!! Jij bewijst hoe krachtig jij bent!! Xxxxxjes

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg