Mijn halve week vlog.

img_3284-1

Welkom allemaal op deze mooie zondagmorgen! Ik hoop dat jullie een top weekend hebben gehad en nog even zullen genieten van deze zondag. Morgen is het namelijk alweer maandag en dan begint voor iedereen de werkweek weer! De afgelopen dagen ben ik bezig geweest lichtpuntjes te vinden. En weet je? Ik vond ze. Mijn dagen varieerde van stankoverlast tot een total clean-up gisteren! Vertoevend om en rond het huis, heb ik er weer iets van gemaakt. EN: ik maakte een vlog van deze dagen. Kijk je mee?

 

En wat vonden jullie ervan? Hopelijk tot snel! Veel liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • ilona

  4 september 2016

  mooi filmpje om zo met jullie mee te mogen kijken in een week wat zijn jullie druk en stank in huis is niks vorig jaar hier bezig geweest met riool man 5 uur lang van boven naar beneden zat er een verstopping in het hele huis alle leidingen liggen nu anders zaten zo veel kronkels in jaren 30 en een schoon huisje is zo lekker hier iedere maandag dan komt de hulp helpen met wat ik zelf niet kan en dan gaat de professor haar in de weg liggen wens jullie een fijne rustige zondag en tot de volgende gezellige vlog dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   4 september 2016

   Dank je Ilona. Erg hé? Stankoverlast? Fijn dat het bij jou ook is opgelost vorig jaar. Ik vind een schoon huis ook zo heerlijk. Het geeft rust in mijn hoofd! Super dat jij elke week hulp hebt! X

   Reply
 • ilona

  4 september 2016

  dank je Cynthia ja dat is zo vies werd er misselijk van van die stank gelukkig ging de rekening naar de woningbouw ja ben heel blij dat ik iedere week hulp krijg om het netjes te houden klopt bij mij ook opgeruimd schoon huis behalve de naaikamer daar is het altijd net of er een bom ontploft is knuffels fijne middag lieverds

  Reply
  • Cynthia

   4 september 2016

   Jou naaikamertje, jou ding! Dat mag best rommelig zijn. Fijne dag lieve Ilona! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg