Hap slik weg hond

Goddank is doggiestyle niet opgeslokt. Maar oh, wat heeft dat beest me onlangs weer een stress bezorgd. Lees even verder om te zien wat er nú weer gebeurd is. 

De hond wilde mee

Nou, ik ging dus gezellig bij mijn ouders op de koffie. Altijd ouderwets knus bij die mensjes. Ze waren bovendien net terug van vakantie, ik had ze gemist, zin in koffie & een klets-praatje. Abby, mijn hond, wilde mee. Ze is dol op mijn ouders. En als ik zeg: Opa en oma? Dan rent ze als een dolle dwaas richting voordeur. Zo ook die ene donderdag. Een lekker vrij dagje had ik. Blogjes hier en blogjes daar. En dus een koffietje tussendoor bij de buurtjes. Mocht je het nog niet weten: ik woon naast mijn ouders. Enfin,  Abby lag al die tijd op de grond. Terwijl wij aan onze koffie zaten, was zij rustig bezig om op een botje te kauwen. De deur richting achtertuin stond open, niets aan het handje. Totdat wij naar buiten liepen, Abby meeliep & onder de schutting naar de buren kroop.

Ze past 10 x in die andere hond

Mijn hart schoot me in de  keel. Die buren van mijn ouders, hebben namelijk een hond waar onze dwerg 10 x in past. Waar ik al voor vreesde, gebeurde. Ik hoorde zwaar gegrom. Daar, tussen de planken door, zag ik onze kleine hond versus de reus. Abby in de hoek, de andere hond de weg versperrend. Een hap en wég hond. Dacht ik. Na enkele minuten, waarin ik lichtelijk in paniek was, kwam mevrouwtje weer terug. Thank god. Van schrik kreeg ze natuurlijk weer een scheldwoord naar haar kop geslingerd. Dit keer was het idioot. Maar, ik was natuurlijk maar wat blij toen die maffiozo in veiligheid was & dit opnieuw met een sisser is afgelopen. Wat een tolerantie bij die andere hond ook. Abby was immers in zijn gebied. Nou dat was weer een avontuur. Ik denk dat ik maar een boek over dat beest ga schijven.

Morgen in de namiddag (of avond) deel ik jullie het grote nieuws omtrent mijn blog. Ik moet eerst afreizen naar Arnhem, om de onderhandelingen definitief te maken. Maar dan is het écht zover. Tot morgen!

🎀Liefs Cynthia. EN Abby…🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Ingrid

  14 juni 2017

  Die titel ook….hap slik weg.
  Never a dull moment with Abby. Pffff wat een avontuur weer:)

  Reply
  • Cynthia

   14 juni 2017

   Het is me er toch zó eentje. We hebben er onze handen aan vol, net een kind…

   Reply
 • Mooier Leven

  14 juni 2017

  Pff wat verschrikkelijk lijkt me dat! Ik kijk reikhalzend uit naar morgen! En je bent morgem gewoon bij mij in de buurt 😮 spannend!!

  Reply
  • Cynthia

   14 juni 2017

   Ja, ik kon alleen toekijken… Inderdaad ik ben bij jou in de buurt!! Spannendddd.

   Reply
 • Christa

  14 juni 2017

  Aaah narigheid!
  Zou mijn hond ook doen, verschrikkelijk!

  Reply
  • Cynthia

   14 juni 2017

   Paniek hoor.. Hopelijk is het nu even rustig.

   Reply
 • Marieke

  14 juni 2017

  Jij hebt ook geen saai leven hè 😉
  En spannend morgen!

  Reply
  • Cynthia

   14 juni 2017

   Nooit gehad! Jaaaa, zeker..x

   Reply
 • alovelyadventurenl

  14 juni 2017

  Jeetje.. Ze geeft je wel veel grijze haren hè! Mijn ouders hebben een soort gaas onder de schutting gemaakt zodat hun hondje (mini yorkshire) er ook niet meer onderdoor past. Die was altijd weg hartverzakkingen krijg je ervan. Veel plezier vandaag!

  Reply
  • Cynthia

   14 juni 2017

   Oh echt? Mijn ouders hebben net de tuin laten doen, vandaar het gat! Die neem ik niet meer mee!! Wij zelf hebben ook gaas.. xxx

   Reply
 • rachel

  14 juni 2017

  oh jeetje 😐 hopelijk rust in de tent nu

  Reply
  • Cynthia

   14 juni 2017

   Zeker weten!

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  14 juni 2017

  Phew! Wat een schrik inderdaad. Een vriendin van mij heeft een klein hondje en die is echt ‘gegrepen’ door een herdershond. Dat kan dus echt wel gebeuren.

  Reply
  • Cynthia

   14 juni 2017

   Dat lijkt me flink heftig!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in