Heerlijk weekend!

heerlijk weekend

Even een bij babbel blogje dames. Ik ben er weer en heb een heerlijk weekend. Is die van jullie ook zo fijn?

Bestellingen in het weekend

Eigenlijk beschouw ik vrijdagavond al als weekend, ook al moet ik zaterdags gewoon werken. En de werkochtend was fijn. Gewoon heerlijk mijn gang kunnen gaan en gebabbeld met collega’s tijdens ons koffie momentje. Het vloog voorbij. Vervolgens ben ik naar huis gegaan, heb ik opnieuw een douche genomen en vervolgens heb ik een paar bestellingen verwerkt. Dat blijf ik heerlijk vinden om te doen. En bijzonder ook. Heel! Ik vind het zo leuk dat ik het niet eens als werken beschouw. En moet je zien hoe schattig deze oorbellen zijn verpakt in een retro papiertje.

heerlijk weekend heerlijk weekend

Hulp van mijn Vic

Toen mijn pakketjes klaar waren, zijn Victor en ik boodschapjes gaan doen. Hoewel ik boodschappen doen echt niet leuk vind, ben ik dankbaar dat we dit inmiddels samen kunnen doen. Het is echt mijn uitje en zo waardevol. De rest van de dag was ik in de weer met mijn shop. Het fijne is dat ik dat vanuit huis doe, naast mijn geliefden, op de bank. Zo luxe! Een ware droom nog steeds. Volgende week komt alles binnen. Vrolijke Famkes rokjes en tante Betsy jurken. Jullie weten wellicht mijn doel nog; de voorraad gevuld houden & risico’s nemen. Dat is precies wat ik doe! Zodat ik steeds groter in mag kopen. Vic hielp mij vanmorgen met het maken van tabellen voor mijn boekhouding. Ik ben zo blij dat ik alles nu nóg netter kan verwerken.

Zwager

Met mijn zwager gaat het gelukkig wat beter na een aantal zeer pijnlijke dagen. Hij verblijft nog in het ziekenhuis en is een steentje armer. Wat natuurlijk zeer wenselijk is. Gelukkig was het niets ernstigs. Maar dit soort taferelen zetten je aan het denken. Over gezondheid en een gezond leven. Mij stimuleert het om zoutloos te koken bijvoorbeeld. Het zal wellicht wennen zijn, maar gezondheid boven alles. Mocht ik hier trouwens onverhoopt eens geen blogje plaatsen; in mijn webshop ben ik inmiddels ook veel te vinden met gezellige artikelen!

Hoe staat het met jouw weekend? Geniet je er een beetje van?

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Victor

  4 februari 2018

  Mooi zo. Klinkt hartstikke gezellig allemaal. Geniet nog van je heerlijke weekend.

  Reply
  • Cynthia

   4 februari 2018

   Bedankt Vic. En jij ook!

   Reply
 • Ingrid

  4 februari 2018

  Zo lief dat jouw mannetje vaak als eerste een reactie geeft op wat jullie samen doen.
  Fijn dat het met je zwager iets beter gaat.
  Ik heb het weekend gewerkt. Morgen nog een avonddienst en dan twee dagen toegeven aan wéér snipverkouden zijn.

  Reply
  • Cynthia

   4 februari 2018

   Lief hé? 🙂 Oh sterkte met werken ondanks verkoudheid. Daar kan je zoo beroerd van zijn. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in