Hellooo Vrolijke Famkes

Lieverds, Hallo! Wat een heerlijke dag is dit & wat een vreugd. Ik neem jullie mee in de levering van mijn Vrolijke Famkes rokken.

Ik vind iets van deze Vrolijke Famkes rokjes

Deze werkelijk heerlijke items werden vandaag, met het zonnetje hoog aan de hemel, gebracht. En wat een feestje was dat. De rokjes bevatten de mooiste printjes en kleuren & ik ben meteen aan de slag gegaan. Technisch gezien komt er dan wel even een werkje bij kijken maar ik vind dat alleen maar heel erg leuk om te doen. Jullie weten hoeveel ik van schrijven houd & dat ik graag op het moment suprême schrijf. Dan komen er de leukste dingen tot stand. Om deze reden heb ik gewacht met het maken van de productomschrijvingen tot de rokjes er daadwerkelijk waren. Dat past het beste bij mij. Ik heb dan ook de meeste inspiratie ervoor omdat ik ter plekke iets zie waar ik dan iets van vind.

 

Chocolalala

Tussentijds kreeg ik koffie gemaakt door Vic-lief. En zo was alles toch nog snel gepiept. “Lukt het?”, hoorde ik hem steeds meelevend aan me vragen. En hij hielp me met het controleren van de order. Zo heb ik toch steeds het idee dat we dit saampjes doen. Ik voel me gesterkt en heb de vurige hoop de shop ooit samen te zullen draaien, met hem als mijn compagnon. Het werk zit erop. Voor wat betreft het technische gedeelte althans. En omdat mijn lijf al weken schreeuwt om bon-blon-block praliné chocolade en ik hierdoor innerlijk aan het stuiteren was en omdat ik vanavond toch ga hardlopen en ik vind dat ik dit heb verdiend.. En en.. Zit ik nu aan de chocola. Lalalala..

Dikke kus Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Ingrid

  8 februari 2018

  Topteam!!

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2018

   Thank you!

   Reply
 • Darina

  8 februari 2018

  Zó leuk om te lezen! Goed team!

  Reply
  • Cynthia

   9 februari 2018

   Wat leuk te horen, dank je!!

   Reply
 • roeloveintheair

  9 februari 2018

  Ze zijn zoooo cute! Vooral die ijsjes. Krijg je nog meer maten?

  Reply
  • Cynthia

   9 februari 2018

   Ik zou ze kunnen nabestellen Roelina! Jaa heel cute..

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in