Het huis leeft

 

Tussen de blogjes, de koffie bij mijn ouders én de run door, heb ik mij gisteren ook erg nuttig gemaakt hier. Het huis kreeg een tikje met mijn tover theelepel. 

Energie in het huis blazen

Symbolisch dan, want ik deed het natuurlijk helemaal zelf. Ik vond het namelijk tijd om weer wat energie in ons huis te blazen. Een soort van frisse wind. Ik poetste de beneden verdieping & kocht een wilde bos bloemen. Het is echt al eeuwen geleden dat ik bloemetjes had staan (omdat de katten ze altijd uit de vaas trekken). Maar ik zag zo,n bloemetje voor me, alsof ze zo uit het veld werden geplukt. En dit werden ze dus.  Ik vind ze zó gezellig. En geeft het gevoel dat mijn huisje leeft.

Jullie weten ook dat ik een zwak heb voor frisse geuren, en dus heb ik mijn vintage meubeltjes voorzien van een laagje bijenwas. Dát had ik weer gezien geroken bij de vriendin, bij wie ik zaterdag op de koffie was. Ik werd helemaal kalm van het aroma. Bijenwas ruikt zò lekker. Het geeft een beetje een bos geur. Sja… ik word daar gewoon blij van.

Ook de katjes hebben van die vrolijke voer bakjes op hun bloemetjes dienblad staan. Ik kocht ze laatst bij de Action & vergat ze op de blog te zetten bij de Shop-log.

Vinden jullie een schoon huis ook zo heerlijk? 

🎀 Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Mooier Leven

  10 juli 2017

  Heerlijk vind ik het. Onze hulp is nu ook bezig en ik ruik de schone lucht naar beneden komen; genieten vind ik dat!

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Wat heerlijk. En ondertussen kun jij op andere blogs reageren. 😉

   Reply
 • Ilona

  10 juli 2017

  Mooi geworden lekker genieten van jullie gezellige huisje mijn huisje is ontploft weinig energie op dit moment door alles gelukkig komt van middag de lieve hulp werken beetje orde in de chaos scheppen fijne dag lieverds knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Fijn dat jij er hulp bij krijgt. Het zal vast rust geven, als zij vanmiddag de deur achter zich dicht trekt!

   Reply
 • Marieke

  10 juli 2017

  Wat een heerlijkheid weer!

  Reply
  • Cynthia

   10 juli 2017

   Dank je wel. Helemaal happy mee. 🙂

   Reply
 • alovelyadventurenl

  10 juli 2017

  Ik zou ook zo graag echte bloemen willen hebben in huis. Kan niet want onze kat vreet alles op haha. Daarbij zijn verse mooie bloemen hier erg prijzig daarom houd ik het voorlopig op de neppers met een vleugje parfum haha. Je moet toch wat he!

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Ik wist niet dat verse bloemen in Spanje zo duur zijn. Nooit bij stil gestaan. Wéér wat geleerd. En als mister kat ze opeet, dat is echt zonde. Tja, neppers zijn ook leuk hoor!

   Reply
 • Ingrid

  10 juli 2017

  Heerlijk van die frisse schoonmaak geurtjes. Alleen heb ik hier iemand thuis die schoonmaakgeurtjes als vies en ‘chemisch’ ervaart. Niet dat ik het daarom maar niet gebruik. Wie is de baas in huis…..nou ja….de schoonmaak bazin dan:)
  Lekkere parfum en eau de toilette kan hij gelukkig wel waarderen:)

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Oh wat jammer dat (jouw man, denk ik) niet houdt van schoonmaak geurtjes. Maar dat maak je dan weer goed met frisse huisparfum. Gelukkig dat hij dat wel kan waarderen!! 😉

   Reply
 • rachel

  11 juli 2017

  heerlijk!! hier overdag ook altijd geuren in huis en savonds is het verboden haaha hubby kan er niet tegen en krijgt er mega pijn ze kop van helaas

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Dan kun jij er wel de hele dag van genieten. Heerlijk hoor!

   Reply
 • Wat fijn, alles weer fris. Wat een grappige voerbakjes. Wat vonden de katten daarvan?

  Reply
  • Cynthia

   11 juli 2017

   Die hadden ze al in het roze, dus ze vonden het helemaal prima!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg