Theelepel doet Kneuterig


Hoi cutie pies. 🎂 Hoe is jullie dagje? Wat een weertje toch! En dit zijn de plannetjes voor vandaag. 

Kneuterig genieten

De zon staat hoog aan de strakblauwe hemel. En niet iedereen is vrij op Hemelvaartsdag. Dat besef ik mij maar al te goed. Toch hebben een groot aantal mensen lang weekend. Wat lijkt me dat heerlijk. Want morgen werk ik gewoon. Maar vandaag ben ik lekker vrij. En daar genieten we dan maar lekker kneuterig van.

De huisvrouw uithangen

Niet dat ik vanwege Hemelvaart een extra vrije dag heb hoor. Ik ben namelijk altijd vrij op donderdag. Maar ik geniet wel super op dit moment. Vanmorgen heb ik eerst opgeruimd, doggievstyle uitgelaten en vervolgens een uur in de sportschool gestaan. Mét Esperansa welteverstaan. (Dat kind is hartstikke sportief geworden! Gewoon van haar moeder gezien, haha). Na thuiskomst dronk ik mijn eerste cappuccino. Die was hemels! Verder ga ik de huisvrouw uithangen vandaag. De wasjes draaien vrolijk in mijn lievelings wasmiddel.🎟 Nú heb ik daar wél zin in. Hoe bedoel je bipolair?! Ik trek een stofzuiger door ons huisje,  haal boodschapjes & steek vanavond de barbecue aan. Een kneuterig, huisvrouwelijk en thuis rommel dagje. Maar het is genieten van eenvoud in haar hoogste segment. Nietwaar? Wat kan ik genieten van simpel vrij zijn, het zonnetje, mijn favoriete geurtje, een sweet jurkje & blote beentjes.

Wat doen jullie??

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

50 Comments

 • Mooier Leven

  25 mei 2017

  Ik vier vandaag mijn verjaardag voor mijn oma en heb lekker geknutseld met mijn oudste. Nu lekker even koffie drinken in mijn nieuwe palmbomenjurkje voor de visite komt en de kindjes straks weer wakker zijn!

  Reply
  • Cynthia

   25 mei 2017

   Ohw leuk, een palmboom jurkje. Wat klinkt dat fijn! Een heel fijn dagje dan hoor!! Xxx

   Reply
 • ChristaSchrijft

  25 mei 2017

  Klinkt heerlijk allemaal.
  Ik heb lekker lang vrij (t/m maandag) en vanmiddag gaan wij naar mijn zus en blijven daar tm zaterdag.
  Lekker genieten van het heerlijke weer!

  Reply
  • Cynthia

   25 mei 2017

   Dat is fijn Christa!! Geniet er maar goed van. X

   Reply
 • Nicole

  25 mei 2017

  Poeh dapper met die warmte! Heb ik vanmorgen allemaal gedaan! Nu lekker met de meiden in de tuin met water spelen!

  Reply
  • Cynthia

   25 mei 2017

   Oh lekker. Water vinden kleintjes altijd fijn.

   Reply
 • Ingrid

  25 mei 2017

  Wij zijn even naar de Veluwe gereden. Stukje gelopen en lekker op een terrasje wat gedronken. Uur of vijf weer thuis en lekker met een boekje de tuin in gegaan.

  Reply
  • Cynthia

   25 mei 2017

   Oh, dat klinkt als een zalig dagje. Lezen vind ik ook fijn. Ik heb er alleen geen tijd voor. Die blog he?! Xxx Fijne avond.

   Reply
 • Michelle

  25 mei 2017

  Heerlijk kneuterig, ik hou ervan! Wij hebben een uurtje gefietst met ons zoontje, zijn bij mijn ouders geweest en vanmiddag thuis was aangerommeld. Heerlijk 🙂

  Reply
  • Cynthia

   25 mei 2017

   Fijn hoor. De mooiste dingen van het leven, zijn de alledaagse.

   Reply
 • Nancy

  25 mei 2017

  Heerlijk toch! Ik heb vandaag gestreken…..een verder was ik stik benauwd en doodmoe van gisteravond. Maar in de namiddag ging t weer beter en lekker van t weer genoten.

  Reply
  • Cynthia

   25 mei 2017

   Ach wat rot, dat je zo benauwd was. Dat lijkt me zo erg. Mijn liefste moedertje heeft ook ernstig astma en kan het zo benauwd hebben. Ik vind het fijn te horen dat het later weer beter ging, en je toch nog kon genieten. Dikke hug!

   Reply
   • Nancy

    25 mei 2017

    Dankjewel! Ja, ik zit nu ook nog te genieten hoor. Lekker buiten. Heerlijk is dat hè!

    Reply
    • Cynthia

     25 mei 2017

     Heerlijk. En die beentjes bloot voelt gewoon magisch. Omdat ze het hele jaar verstopt zitten..

     Reply
     • Nancy

      25 mei 2017

      Ja inderdaad, en geen sokken aan, ook zo heerlijk! Zit je ook lekker buiten? Samen met Vic? Hoe gaat t met hem?

     • Cynthia

      25 mei 2017

      Wij zitten op het moment binnen in ons koele huisje. Wat ben je een schat dat je naar Vic informeert. Hij heeft een goede dag vandaag. We bekijken het van dag tot dag. Maar ik geloof dat er echt een stijgende lijn in zit. En echt: ik geniet zo vreselijk van elke goede dag!!!

     • Nancy

      25 mei 2017

      Dat kan ik me voorstellen. Wat is precies een goede en slechte dag? Hoe definieer jij dat?

     • Cynthia

      25 mei 2017

      Om het maar even zo te zeggen, zijn symptomen op betere dagen minder. Het is een ongelooflijk zware aandoening. Het is lastig alles in een comment te zeggen, maar Google eens op Complexe PTSS. Xx

     • Nancy

      25 mei 2017

      Ja, dat had ik al eens gedaan. Maar ik denk dat t zo ontzettend persoonlijk is wat de symptomen zijn, ligt er denk ik ook aan wat iemand heeft meegemaakt. Maar is bijvoorbeeld op een slechte dag weinig contact met hem te maken ?

     • Cynthia

      25 mei 2017

      Dat klopt, de symptomen zijn breed en verschillen per persoon. Hij heeft de meeste er wel van. Hij is vaak uitgeput hierdoor Nancy. En logisch ook, op zulke momenten erg op zichzelf. Maar het wordt steeds een klein stukje beter.

     • Nancy

      25 mei 2017

      Er zit in ieder geval vooruit gang in! Dat is geweldig. Het zal even duren, maar t gaat de goede kant op dan hè! Fijne avond hè lieverd! En de groetjes aan Vic!

     • Cynthia

      25 mei 2017

      Gelukkig wel hoor. Het kost heel veel tijd, het is ook niet niks natuurlijk. Als je er meer over wil weten, kan ik je dat altijd uitleggen via een pb. Ik wens je een heel fijne avond lieverd. Bedankt voor je interesse en hopelijk een adem vrije nacht!! Xxxx

     • Nancy

      25 mei 2017

      Nou een adem vrije nacht hoop ik nog niet op hoor

     • Cynthia

      25 mei 2017

      Haha, je weet wat ik bedoel. Een nacht waarin je zonder benauwdheid kunt slapen. Xxx

     • Nancy

      25 mei 2017

      Ha ha ha, ja

     • Nancy

      25 mei 2017

      Nou, ik vind het altijd zo,, interessant,, is niet t goede woord. Intrigerend misschien. Hoe t menselijk brein werkt. En ik ben nieuwsgierig naar hoe dat dan dagelijks werkt, maar dat gaat mij niks aan. Kan me ook voorstellen dat je denkt: ja sorry hoor, maar hoe goed kennen we elkaar nou eigenlijk en wat gaat jou onze besognes aan.

     • Cynthia

      26 mei 2017

      Een menselijk brein is zeker interessant. Vic schreef een gastblog hier, een jaar geleden volgens mij alweer. Ik weet niet of je deze ooit hebt gelezen, maar hier kun je ook een beeld krijgen van. Kus!!

 • Marieke

  25 mei 2017

  Klinkt als een heerlijke dag! En je jurkje ❤️

  Reply
  • Cynthia

   25 mei 2017

   Ja, dat was het zeker! Geweldig jurkje hé? Xxx

   Reply
 • Firmamama.nl

  25 mei 2017

  Hier ook hoor. NIks bijzonder lekker genieten in de tuin en net klaar met bbq! Nu lekker douchen en televisie met thee. Nog even nagenieten van deze fijne dag. Morgenochtend ga ik ook nog even sporten. Jij werkse morgenX

  Reply
  • Cynthia

   25 mei 2017

   Heerlijk toch? Jij bent goed bezig ook. Met sporten & natuurlijk de caloriearme drankjes die je op jouw blog deelde. Go girl. En dank je wel. Xxx

   Reply
 • rachel

  26 mei 2017

  heerlijk zo’n dagje he:D wij zijn lekker wezen shoppen en hebben lekker tijd met elkaar door gebracht, maar heb ook gewerkt een paar uurtjes want ja eigen tokos hebben is niet stil zitten 😀 maar heb vooral lekker genoten van me hartjes

  Reply
  • Cynthia

   26 mei 2017

   Nee, een eigen zaakje betekent een 24 uurs mentaliteit. Fijn dat je zo heerlijk hebt genoten met je gezinnetje! X

   Reply
 • Heerlijk. Grappig dat jij ook van wassen houdt. Gister hebben wij een heerlijke wandeling gemaakt.

  Reply
  • Cynthia

   26 mei 2017

   Ik houd op zich wel van wassen. Ik heb alleen altijd zoveel. Dat maakt het minder soms! Maar ik heb van die dagen dat ik het echt heel leuk vind.

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  26 mei 2017

  Er gaat niets boven koffie na het sporten. Dat is een van de redenen dat ik altijd braaf ga hardlopen ’s ochtends. Ik weet dat de koffie dan extra lekker is : )

  Reply
  • Cynthia

   26 mei 2017

   Die gewoonte heb ik ook! Na het sporten drink ik geen water, maar koffie. Die smaakt dan zo lekker.

   Reply
 • sannie73

  27 mei 2017

  Heerlijk zo’n dagje! Daar kan ik ook echt van genieten. Nu ook. Even druk met dingen die moeten en dan met de voetjes omhoog en een boek lezen. 🙂

  Reply
  • Cynthia

   27 mei 2017

   Heerlijk!!

   Reply
  • Cynthia

   27 mei 2017

   Heerlijk toch?!

   Reply
 • Amanda

  27 mei 2017

  Ik begrijp je helemaal! Laat ze maar zeggen dat het ‘kneuterig huisvrouw-gedrag’ is, maar als jij je er maar goed bij voelt toch. Ik kan van zo’n rommeldag ook intens genieten. Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. Dat voldane gevoel als je dan eindelijk die cappuccino drinkt: heerlijk! Geniet ervan!

  Reply
  • Cynthia

   27 mei 2017

   Dat maakt me niks uit, wat ze ervan zullen zeggen. Ze zeggen altijd wat.. Heerlijk gewoon, zo’n dagje!

   Reply
 • Claudia Struijck

  27 mei 2017

  Heerlijk toch zo’n dagje, moet kunnen hoor! Ik kan van zo’n dagje ook heerlijk genieten. Liefst dan ook nog in mijn huispak hahahaha.

  Reply
  • Cynthia

   27 mei 2017

   In huispak is heerlijk! Vooral als het buiten koud is. X

   Reply
 • ikhouvanbeautynl

  27 mei 2017

  Heerlijk om zo’n dagje te hebben. Daar kan ik ook altijd van genieten!

  Reply
  • Cynthia

   27 mei 2017

   Die dagen kun je koesteren!!

   Reply
 • volgmama

  29 mei 2017

  Wat een mooi jurkje! Ik weet niet zo goed wat ik moet doen met deze hitte.

  Reply
  • Cynthia

   29 mei 2017

   Dank je wel. Ik ben er ook super blij mee. Het best kun je je (als je vrij bent) zoveel mogelijk rustig houden. En in de ochtend en avond zwaardere taakjes doen. Wat is het heet he?

   Reply
 • Layla Çelik

  29 mei 2017

  tja, ook de huisvrouw uithangen. Ik heb 3 kids en ik werk alleen in het weekend

  Reply
  • Cynthia

   29 mei 2017

   Dat is stiekem best leuk! De huisvrouw uithangen.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg