Het ‘na-na-na’ gevoel

 

Je hébt van die ochtendjes, momentjes, minuutjes, piekjes (ach je kent ze vast wel), dat je je even heel fladderig voelt. Licht als een veertje. Je ineens een melodie in het hoofdje krijgt & de zon je huid kust. En alsof de wereld dat ruikt, lacht ze je een ogenblik toe. Dát moment. Dát ga ik even met jullie delen. 

Na-na-na voelt goed

Want ook al zijn die momentjes klein. Ze zijn er. En ze voelen groots. Eigenlijk voelde ik me zwaar, in eerste instantie. De maandelijkse periode doet van álles met me. Ik was alleen, leeg, & had zojuist koffie gedronken bij mijn ouders. En toen ik thuiskwam stond Esperansa de koelkast schoon te maken. Zo lief van haar. Dát motiveerde mij om alle flessen die weg konden, naar de glasbak te brengen. De zon voelde goed. Mijn humeur maakte een sprongetje. Het licht begon te schijnen. En alsof mijn hersenen ontwaakten, speelde er zich ineens een prachtige melodie af in mijn hoofd. Waar wás die in hemelsnaam van? Van welke film? OMG, ik moest het weten. Dit moment is niet compleet te delen zonder die muziek. En ik vond hem. Ik: romanticus, dromer, passionele vrouw. Ik, die eigenlijk zoveel houd van het leven. Deze momenten zijn goud.

Het nummer

Hier dan ook het nummer. De melodie komt pas bij 1:15, voor als je het echt wilt horen. Deze muziek is overigens van de film : The ‘Tourist’.

Met traantjes sluit ik deze blog nu af. Gewoon omdat ik het zo mooi vind. En mijn gevoel op & neer dendert vandaag. My god.. Ik ben toch echt zooo vrouw.. Hópeloos vrouw. 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Mooier Leven

  28 augustus 2017

  Oh ja dat gevoel ken ik! Ik heb het op momenten dat ik mijn kindjes samen zie spelen of als ik een blog heb geschreven die in mijn ogen helemaal perfect is!

  Reply
  • Cynthia

   28 augustus 2017

   Heerlijk is dat!!!

   Reply
 • Ingrid

  28 augustus 2017

  Wat een op én neer gaande emoties. Erg mooi Cynthia. Ik lig op de bank nog moed te verzamelen om te gaan werken. Ik wilde energie op doen in het zonnetje in de tuin maar dan heb ik helemaal geen puf meer. Normaal geeft de zon me juist energie maar ik voel aan alles dat ik even moet blijven liggen.

  Reply
  • Cynthia

   28 augustus 2017

   Dank je wel Ingrid. Ik kan me jouw gevoel goed voorstellen. Het valt ook niet mee, je moet zoveel. Luister maar goed naar je gevoel dan. En ga fijn liggen op de bank. Straks gaat vanzelf de knop wel om. Sterkte, en maak er een fijne , positieve dag van!

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  28 augustus 2017

  Mooi geschreven, wat een emoties! Wat een lieve dochter heb jij!

  Reply
  • Cynthia

   28 augustus 2017

   Dank je. En ja, zéker!

   Reply
 • Charel

  29 augustus 2017

  Heerlijk hoor 🙂

  Reply
  • Cynthia

   29 augustus 2017

   Zeker, je goed voelen wel!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg