Het prille begin van een nieuw leven

Zojuist ben ik neergestreken op mijn bank. Dagje gewerkt, zojuist even gesport. En het gaat goed, ik mag niet klagen. Stukje bij beetje gaat het in ons leven de betere kant op. En dat is zeer welkom na de meest hevige paar jaar ooit.

Een hele stap

Als reactie op één van de gegeven comments op een artikel, vertelde ik er al een beetje over. Zaterdag ben ik samen met Vic het centrum van Spijkenisse in geweest. En echt, ik heb zo genoten. Voor ons was het zo lang geleden dat wij zoiets samen hebben gedaan. Gewoon simpel langs winkeltjes lopen. Waar leven bruist. En ook daar op de markt, waar wij elkaar hebben ontmoet. Het klinkt zo saai. Maar voor mij is het inmiddels groots. Wanneer je je bedenkt dat twee jaar geleden de prikkels hier thuis voor Victor al teveel waren. Dan is dit een hele stap.

Pril begin

Het is nog dagelijks keihard knokken voor hem. Lastig uit te leggen misschien, maar PTSS is zo’n nare aandoening. En je bent samen ziek. Als je je liefste zo ziet lijden.. geloof me, ik ging kapot. Maar hoe zwaar hij het nu ook nog ervaart, ik zie wel degelijk vooruitgang. Elk lichtpuntje neem ik waar en laat ik doordringen in elke vezel van mijn lijf. Daarom met recht bovenstaande foto. Van een sportende vrouw met een lach op haar gezicht. Ik geloof dat wij aan het prille begin staan van een nieuw leven. Ik geloof het echt!

💗💗💗💗💗💗

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

24 Comments

 • Wendy

  24 oktober 2017

  Meer dan gegund ♡♡

  Reply
  • Cynthia

   24 oktober 2017

   Dank je lieverd!

   Reply
 • Mooier Leven

  24 oktober 2017

  Oh wat geweldig vind ik dit om te lezen ♡♡♡

  Reply
  • Cynthia

   24 oktober 2017

   Dank je wel Marloes, wat lief! Xxx

   Reply
 • Michelle

  24 oktober 2017

  Wat ontzettend fijn! Steeds een stapje dichterbij 🙂

  Reply
  • Cynthia

   24 oktober 2017

   Dit had ik nooit durven dromen, toen. Dank je wel, lieve Michelle. Xxx

   Reply
 • Sas

  24 oktober 2017

  Nogmaals, Victor sprak altijd vol lof (liefde) over jou. Nu mag ik wekelijks meelezen. Iedere keer weer bevestiging van zijn woorden van toen. Jullie zijn uniek en samen zeer bijzonder ❤

  Reply
  • Cynthia

   24 oktober 2017

   Lief!! Heerlijk te horen hoe hij altijd over mij sprak. Je ziet het; volledig wederzijds. Bedankt voor jouw lieve woorden, ze doen goed!! X

   Reply
 • Darina

  24 oktober 2017

  Heel mooi om te lezen xx

  Reply
  • Cynthia

   24 oktober 2017

   Ach, wat lief!

   Reply
 • Marieke

  24 oktober 2017

  Wat superfijn! X

  Reply
  • Cynthia

   24 oktober 2017

   Ja hé?

   Reply
   • Marieke

    24 oktober 2017

    Echt wel. Zo verdient ook

    Reply
    • Cynthia

     24 oktober 2017

     Dat vind ik erg lief van je. Dank je wel Marieke. X

     Reply
 • Ingrid

  25 oktober 2017

  Prachtig geschreven blog.
  Dat bedoel ik…..simpele mooie kleine geluks momentjes.
  Het is jou, samen met je mooie gezinnetje, zo vreselijk gegund.

  Reply
  • Cynthia

   25 oktober 2017

   Ah, wat lief!!!! Je bent zo’n schat! Voor jou exact hetzelfde. Xxx

   Reply
 • purplepaool

  25 oktober 2017

  Wat ontzettend fijn voor jullie! ! Dat is intens genieten

  Reply
  • Cynthia

   25 oktober 2017

   Dank je wel, erg lief!!

   Reply
 • Rachel

  25 oktober 2017

  jullie verdienen het gewoon en ik vind dit soort dingen fijn om te lezen want er knalt gewoon positiviteit uit!! Xxx

  Reply
  • Cynthia

   25 oktober 2017

   Wat lief, lieve vrouw. En vriendin op afstand! Xx

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  25 oktober 2017

  Wat fijn voor jullie! Het is jullie echt gegund!

  Reply
  • Cynthia

   25 oktober 2017

   Lieve Irene, hartstikke bedankt!

   Reply
 • Dana

  25 oktober 2017

  Mooi beschreven hoor Cynt, voel je positiviteit! Blij met die kleine stapjes en er samen van kunnen genieten xxx

  Reply
  • Cynthia

   25 oktober 2017

   Heerlijk dat dit voelbaar is. Dank je wel, lieve vriendin!! Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg