Hier ben ik weer

auto

Na het een paar dagen laten bezinken van alle toestanden in ons leven, besloot ik vandaag weer een blogpost te gaan schrijven. En net toen ik dat had bedacht ontving ik een telefoontje. Mijn zusje heeft een auto-ongeval gehad.

Ze zag een auto heel dichtbij naderen

Knallende hoofdpijn heb ik vandaag. En toen ik zojuist dat bewuste telefoontje kreeg kwam deze in nog rapper tempo oplaaien. Ik ben zó geschrokken. En tegelijkertijd zoo blij. Mijn zusje en haar zoontje zijn ongedeerd gebleven. Ze moest vandaag naar België. Op de heenweg kwam ze erachter een lekke band te hebben. Enfin deze werd verwisseld en ná deze dag reed zij met haar thuiskomertje richting Spijkenisse. Men had haar gewaarschuwd dat ze beter maximaal 80 km per uur met haar reserveband kon rijden en dat deed ze dan ook braaf. Maar Plots zag ze een auto van achteren naderen die wel heel dicht op haar ging zitten. En toen..

Ook mijn neefje is er stil van

Een enorme knal. Uit reactie begon ze te sturen want door de klap werd ze van de weg geduwd. Maar hoe meer ze tegen stuurde, hoe meer haar auto alle kanten begon op te zwenken. Ze stond enkele angstige ogenblikken uit en zag toen kans om richting vangrail te sturen. Wat heeft ze goed gehandeld. Powervrouw. De auto is total los en ze is met de taxi thuisgebracht. Maar de hele rit heeft ze zitten shaken. Zo geschrokken is ze. Ook mijn neefje is er stilletjes van, zo sneu. Ik houd er maar niet van: die lange autoriten. Maar gelukkig liep het goed af. We hebben de ene na de andere schrik hier in huize Theelepel. Er speelt momenteel veel. Dan komen dit soort berichten nog harder binnen en hebben een soort van extra impact. Het komt vast wel weer een x in rustiger vaarwater. Maar voor nu zit ik er middenin. Daarom heb ik besloten te gaan hardlopen na mijn broodje shoarma. Ik moet even ventileren. Op naar een nieuwe week, waarin ik helaas een begrafenis van een jongeman zal hebben. Dag snertweek.. 🙋🏼

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

23 Comments

 • Ingrid

  4 maart 2018

  Oh dat is toch een nachtmerrie. Aangereden worden en je machteloos bent. Wat een goeie reactie van zusje theelepel. Er zullen in de komende nachten nog wel wat films gaan afspelen bij je zus en je neefje.
  Sterkte morgen. Jij noemt je zus een poetsvrouw. It runs in the famile.

  Reply
 • Ingrid

  4 maart 2018

  poetsvrouw hahahaaaa nee powervrouw natuurlijk!

  Reply
  • Cynthia

   4 maart 2018

   Haha, ik moest even twee x lezen. Maar begreep het al snel. Dank je voor de lieve woorden en veel liefs. Een fijne week gewenst. X

   Reply
 • Marloes

  4 maart 2018

  Oh meis, wat een vreselijke dagen heb je achter de rug en met die begrafenis heb je er ook nog één in het verschiet.. Heel veel sterkte en jij bent net als je zus een powervrouw. Gelukkig is dat verhaal goed afgelopen <3

  Reply
  • Cynthia

   4 maart 2018

   Heel lief, dank je wel Meis! Inderdaad, ik ben gezegend dat het goed afliep!

   Reply
 • Michelle

  4 maart 2018

  Pff wat heftig zeg! Gelukkig zijn je zus en neefje oké! Sterkte met alles!

  Reply
  • Cynthia

   5 maart 2018

   Gelukkig ja! Dank je wel!

   Reply
 • Ilona

  4 maart 2018

  Ppppfff wat een shit week voor jullie houdt niet op bij jullie wens jullie heel veel sterkte lieverds en de komende week heel veel kracht met elkaar bij de begrafenis dikke knuffels voor jullie lieverds

  Reply
  • Cynthia

   5 maart 2018

   Ach, nou dank je wel hoor Ilona. Ik wens jou een mooie week. X

   Reply
 • Carola

  4 maart 2018

  Sterkte met alles! Knap dat je blijft bloggen!

  Reply
  • Cynthia

   4 maart 2018

   Bloggen helpt mij altijd heel goed. Een uitlaatklep! Dank je wel Carola. X

   Reply
 • Naomi

  4 maart 2018

  Ahh lief Cyn dat je zo meegeleefd hebt met ons!! Je bent een schat! Ik zei vandaag tegen Esther dat ik zo gefocust was de auto naar de kant te krijgen, dat ik even niet aan Devin gedacht heb en ik denk dat dat mijn redding was geweest. Want had ik dat wel gedaan, dan had het wellicht wel verkeerd afgelopen omdat je dan uit emotie handelt.. Pfoee Cyn het was behoorlijk schrikken maar nu ben ik alleen maar dankbaar dat ik mijn dierbaarste bezit nog heb en jullie mij nog even niet hoeven te missen. Echt superlief van je meid en jij bent zeker weten ook een powervrouw hoor!! Sterkte met je hoofdpijn, ik ga zo lekker mijn bedje opzoeken. Truste en Grt daar! Dikke xxxx Naomi

  Reply
  • Cynthia

   4 maart 2018

   Tuurlijk, always! Gelukkig maar dat je hem even vergeten was. Vast omdat je maar één doel had. Ik ben ik elk geval erg blij dat jullie er goed vanaf zijn gekomen. Maar houd jezelf en Dev maar goed in de gaten ivm klachten de komende tijd! Love you. Xxx

   Reply
   • Naomi

    4 maart 2018

    Doe ik lieverd, Thanks! Fijne avond en Truste voor straks xxx

    Reply
    • Cynthia

     4 maart 2018

     Jij ook hoor schattie!

     Reply
 • Victor

  4 maart 2018

  Wauw! Wat een week hè? Gelukkig is alles met jouw zus goed gekomen. Pff.
  Wat betreft de andere problemen, dat gaan we ook redden. Love you!

  Reply
  • Cynthia

   4 maart 2018

   Heel heftige week.. Ik geloof daar ook in lief! ❤️

   Reply
 • Darina

  5 maart 2018

  Heftig!! Gelukkig is je zus en je zoontje ongedeerd. Heel veel sterkte met alles xx

  Reply
  • Cynthia

   5 maart 2018

   Dank je wel Darina!

   Reply
 • Ingrid

  5 maart 2018

  Niet alleen je blog is fijn om te lezen maar ook alle reacties daarop. Zoals die van je “Aangereden” zus en van jouw Vic. Wat een band!

  Reply
  • Cynthia

   5 maart 2018

   Wat fijn om te lezen, wat lief van je. De band is inderdaad heel sterk. Ik ben echt een familie-mens. 🙂

   Reply
 • roeloveintheair

  6 maart 2018

  Bah wat een ellende! Heel veel sterket met alles!

  Reply
  • Cynthia

   7 maart 2018

   Dank je wel! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg