Wat jullie hier graag lezen

 

Op basis van mijn bezoekersaantallen per artikel, kan ik een inschatting maken van wat jullie hier graag voorbij zien komen. De reacties liegen er natuurlijk ook niet om. In deze blog dan ook  -jawel–  de artikelen waarvan wordt gesmuld.

Huiselijke dingetjes

Het leek mij leuk te vermelden wat men hier nu echt graag leest. Althans waarvan ik dit denk. Maar ook wat juist niet. Want natuurlijk wordt er op bepaalde zaken minder enthousiast gereageerd. Met deze artikelen sluit ik zo af. Eerst begin ik met de favorieten. Wat men naar mijn idee graag leest, zijn de huiselijke dingetjes. Gewoon mijn dagelijkse bezigheden of onderwerpen die gaan over waar ik zoal tegenaan loop in het leven. Eigenlijk gaat mijn blog vooral over deze lichtpuntjes. Ik vind het ook heerlijk hierover te schrijven. Het is zo mij, en ik denk dat jullie dit ook zo ervaren. Wanneer iets ‘jou’ is, is dat in een artikel ook voelbaar.

Mijn man

Ik merk dat jullie graag lezen over mijn man. Over de lichtpuntjes die ik hieromtrent beschrijf. Wanneer ik schrijf over de voortgang en verbeteringen, krijg ik zulke prachtige reacties. Hoewel ik hierover minder ben gaan schrijven, begrijp ik wel dat het wellicht fijn is voor jullie om hierover te lezen. Vooral voor diegenen die mij vanaf het begin volgen, en weten dat ik om deze reden begon. Tuurlijk is het dan enkel fijn om te zien dat het beter gaat. Nogmaals: ik schrijf er veel minder blogs over. Dat is vooral omdat ik het niet meer zo op de voorgrond wil hebben staan, maar ik ervoor kies andere dingen te belichten.

Webshop

Jullie lijken het heel leuk te vinden om te lezen over mijn webshop. De voortgang, hoe dit mij bevalt en leuke bijzonderheden. Ik moet zeggen dat ik ook dit minder vaak doe, omdat ik inmiddels ook in de shop een eigen tante Betsy blog heb. Hier beschrijf ik alles rondom het hebben van een webwinkel en natuurlijk die heerlijke jurkjes welke ik zo fantastisch vind.

Wat niet?

Ik kies er steeds minder voor om anderen een gastblog te laten schrijven. Jullie lezen liever mij dan dat jullie een stuk van een ander lezen. Logisch, want je komt hier tenslotte voor mijn schrijfstijl & voor een kijkje in mijn leven. Ik spring daar dus kritischer mee om. Bovendien ben ik een uitermate impulsieve schrijfster, die per dag besluit waarover ik voel dat ik moet schrijven. Dan vind ik het minder fijn artikelen op afspraak te plaatsen. Dat geeft mij meer druk dan me lief is.

En dames? Zit ik goed? Ik lees jullie reactie graag in de comments.

🎀Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Ingrid

  8 november 2017

  Je zit, wat mij betreft, goed.
  Vind jouw (gezellige koffie) blogs over je persoonlijke leven leuk om te lezen evenals de reacties die deze opleveren. Het is net alsof ik je persoonlijk steeds beter leer kennen
  Doe je goed lieve Cynthia:)

  Reply
  • Cynthia

   8 november 2017

   Hee, leuk te horen!! Ik vind het leuk dat je mij door mijn artikelen steeds wat beter leert kennen. Ik geniet van de interactie met de lezers, en dat maakt de reacties bijzonder interessant! Dank je wel, lieve Ingrid. X

   Reply
 • Astrid

  8 november 2017

  Wat leuk hoe je hierop komt om te bekijken wat mensen graag lezen op je blog. Ik lees vooral graag persoonlijke en inspirerende artikelen dus met jouw lichtpuntjes zit je aardig goed. Ik lees jouw blog veel te weinig en ga je daarom zo toevoegen aan mijn feedreader. Wat betreft gastblogs, die lees ik inderdaad niet zo graag, tenzij het blog hier vooral op gericht is en du sniet echt een persoonlijk blog is. Ik ben zelf ook een erg impulsieve blogger en plan bjn anooit een post van tevoren.

  Reply
  • Cynthia

   8 november 2017

   Over het algemeen bezien zijn persoonlijke blogs ook het meest geliefd. Ik denk, omdat men jou zo leert kennen. Grappig te horen dat jij ook impulsief blogt! En dank je wel voor jouw reactie, en dat je mij gaat volgen, leuk! Ik kom jouw blog ook bezoeken. 🙂

   Reply
 • Darina

  9 november 2017

  Je bent goed bezig! Ik kom hier graag!

  Reply
  • Cynthia

   9 november 2017

   En ik bij jou! 🙂

   Reply
 • Michelle

  9 november 2017

  Ja, dat klopt wel eigenlijk! Dus ga vooral zo door 😉

  Reply
  • Cynthia

   9 november 2017

   Dank je!!

   Reply
 • Aneta

  9 november 2017

  Ja je zit helemaal goed! Zelf vind ik dit ook heel leuk om te lezen. En vooral de huishoudelijke dingetjes.

  Reply
  • Cynthia

   9 november 2017

   Misschien omdat deze stiekem toch het gezelligst zijn!

   Reply
 • Kreanimo (@IlseVerhoeven81)

  9 november 2017

  Ik heb nog geen gastblog gehad op mijn blog – toch niet ‘echt’.
  Maar wel één advertorial die aan werd geleverd. Dat doe ik NOOIT meer!
  Ik kreeg van mensen te horen dat ze gemerkt hadden dat ik het niet had geschreven. Dat was dat – dat doen we dus niet meer!
  Ik vind het een mooie analyse en ik volg het wel – voor mijn gevoel kom ik hier inderdaad graag lezen wat jij opsomt.

  Reply
  • Cynthia

   9 november 2017

   Serieus niet? Wat goed, echt! Ik kan me voorstellen dat je die kant en klare advertorial helemaal niet fijn vond. Je valt meteen door de mand, zo blijkt.. Fijn dat mijn analyse overeenkomt met jouw beeld!

   Reply
 • Miranda

  9 november 2017

  Je let goed op wat je lezers leuk vinden! Doe je goed!

  Reply
  • Cynthia

   9 november 2017

   Jazeker, daar let ik wel op. Dank je wel. 🙂

   Reply
 • roeloveintheair

  9 november 2017

  Tuurlijk kom ik voor jou, jouw lekkere spontane schrijfstijl over op het eerste gezicht simpele dingen die elke vrouw wel herkent (en die eigenlijk voor een vrouw helemaal niet simpel zijn.) Een gastblog kan best werken, als het maar dezelfde toon heeft als die jij hebt. Dan denk ik dat wel kan werken.

  Reply
  • Cynthia

   9 november 2017

   Toppie Roelina! Ik hoor vaak dat men het herkend. Echt leuk! Het (een gastblog) moet goed worden afgestemd, maar dat is nog best lastig.

   Reply
 • Rachel

  9 november 2017

  Geen keus mop want vind alles leuk wat je plaatst!

  Reply
  • Cynthia

   9 november 2017

   Wat lief!!!

   Reply
 • Sheila @ beineffable.com

  9 november 2017

  Ik herken vooral het laatste wel. Ik ben in het algemeen geen fan van gastbloggers. Mits ik iets van de blogger er in herken en snap waarom de gastblogger aan het woord is gelaten. Want ik kom in principe voor de blogster zelf. Leuk om te lezen dat je dit bekeken hebt zo. Ga ik ook maar eens bij mezelf na 🙂

  Reply
  • Cynthia

   9 november 2017

   Nee precies. Een vaste lezer komt voor jou. Dat is hier tenminste wel zo! Daarom gebeurt het vrij weinig. Het is goed om voor jezelf na te gaan, want daar kun jij weer op inspelen! X

   Reply
 • ilona

  11 november 2017

  ik lees graag je gezellige blogs lieve cynthia helemaal goed geschreven hier boven ga zo door lieve cynthia knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   11 november 2017

   Heel fijn te horen, dank je meis!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg