Hij houdt van me. Hij houdt niet van me.

houdt

Nee nee: deze blog heeft niets met Valentijn te maken! Jullie weten wel dat ik graag gelukjes deel. Je weet wel. Van die dingen waar je blij van wordt.

Nou vandaag deel ik weer uit! 

Je bent vrouw en je wilt taart!

Je kent het vast wel: je bent vrouw.  En wilt soms taart. Gewoon een niet al te bescheiden fuchia kleurig frambozentaartje met een flinke toef slagroom erop. Zo’n mooie halfronde in hoogglans. Krijg je al honger? Even wachten. Je kunt zó eten. Houdt nu diezelfde taart voor ogen en zie haar als liefkozende woorden. Net als zoete taart, kunnen woorden iets doen met je hersenen. Je nét zo blij maken.

Confetti in je hoofd. 

Jij als vrouw zijnde: vraag jij je man of vriend weleens om bevestiging? Geef maar toe. Ook jij wilt vast weleens horen dat je geliefde van je houdt. Soms vraag ik dat weleens. Gewoon omdat ik dat dan nodig heb. Omdat ik die onzichtbare knuffel wil. Zo ook een paar dagen geleden. Hou je nog van me? Vroeg ik. “Natuurlijk meissie, is wat hij zei. Vandaag meer dan gisteren en minder dan morgen.” De romanticus in hem is nog altijd aanwezig. Zucht. ❤ Deze uitspraken zorgen voor de confetti in je hoofd. De slingers in het brein. En vandaag trakteer ik! Hier is je taart!!

houdt

En nú ben ik blij!

LIEFS Cynthia. 💃

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Nadine

  13 februari 2017

  Wat schrijf je toch leuk! Herkenbaar hoor, ik heb gisteren nog gevraagd of hij van mij houd. Terwijl ik heel goed weet dat hij van mij houd, en dit ook iedere dag tegen me zegt. Ik weet niet, ik denk dat ik op dat moment onzeker was en graag bevestiging wilde. Maar daar zijn we vrouwen voor toch?! Ik ga nu lekker genieten van een stukje taart met een berg slagroom erop! Neem je zelf ook een stuk?

  Reply
  • Cynthia

   13 februari 2017

   Wij vrouwen hé? We weten het, maar horen het maar al te graag! Ik eet nu een heerlijk stuk felroze taart. Geniet van het jouwe. En Bedankt voor je lieve compliment. Kus.

   Reply
 • Aneta

  13 februari 2017

  Ow wat heerlijk…die taart!! Helaas staat ie niet in m’n koelkast, dus pak zo meteen wel een snoepje uit de kast om het te compenseren. Ook ik heb bevestiging nodig en vraag ook of hij nog van me houdt, soms moet het even. Terwijl ik echt wel wel dat het goed zit.

  Reply
  • Cynthia

   13 februari 2017

   Ook lekker, een snoepje! Ik weet zeker dat we dat allemaal doen Aneta! 😉 Dat zit wel snor!

   Reply
 • Marieke

  13 februari 2017

  Heerlijk! En uiteraard herkenbaar. Is mss wel vrouweneigen om graag die bevestiging te horen! Wat heerlijk dat jouw romanticus weer even te voorschijn kwam met zijn mooie uitspraak!

  Reply
  • Cynthia

   13 februari 2017

   Jij begrijpt het. Heel fijn! En de vraag om bevestiging is heeeel herkenbaar hé? x

   Reply
 • Dewi

  13 februari 2017

  Haha heel herkenbaar en wat een heerlijke taart

  Reply
  • Cynthia

   13 februari 2017

   Haha, ik denk voor elke vrouw. Veel liefs!!

   Reply
 • Ingrid

  13 februari 2017

  Wat een liefdevolle blog.Toevallig heb ik net een appeltaartje gekocht. En, weliswaar een spuitbus, slagroom.

  Reply
  • Cynthia

   13 februari 2017

   Lief Ingrid. Super bedankt! Geniet van je appeltaart. Hij is dan wel niet fuchsia roze, maar minstens zo lekker. Eet smakelijk!!

   Reply
 • Nathalie van Esschoten

  14 februari 2017

  Wat een leuk verhaal heb je geschreven en wat je zegt is waar hoor! Iedere vrouw wil af en toe wel eens van haar man horen dat hij van haar houd 🙂 Je weet het in je hart wel maar om het hardop te horen is natuurlijk altijd fijner en leuker haha! 🙂 En wat super lief dat Victor zei dat hij vandaag meer van je houdt dan gisteren en minder dan morgen! Heel mooi omschreven en ontzettend romantisch! Fijne Valentijnsdag en alvast eet smakelijk mocht mocht je nog frambozen gebak gaan eten! 😉

  Reply
  • Cynthia

   14 februari 2017

   Dank voor je leuke, lieve reactie Nathalie!! Ik vond het ook romantisch en het delen waard.. Dat soort woorden doen goed. Uiteindeljk altijd fijn te horen. Ik wens jou ook een mooie Valentijnsdag! Uiteindelijk heb ik taart gekocht. Na het voorlezen van deze blog aan Vic, kreeg ik er echt trek van! Xx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg