Hoe ga ik vandaag de deur uit?

de

Ik ging vandaag ontbijten met mijn vriendin. En ik wist bij god niet wat aan te trekken. Echt zin in iets spectaculairs had ik ook niet. Dus koos ik voor de gulden middenweg. En ging voor een combi van alles!de

Best een geslaagde combi.

Wat ik uitzocht, lijkt een beetje een maffe combi, als ik het alleen zou uitleggen. Thank god bestaat er zoiets als foto’s. Ik draag een sportlegging, verkapte uggs, een weird vest, stoer jasje en een bordeaux rode sjaal. Wat moet je anders ook aan op een waterkoude dag? Waarop je ook al niet weet wat je nu weer in hemelsnaam aan moet doen? Dan maar zo! Het zit super comfortabel & is best leuk gecombineerd achteraf. Ik heb mijn make-up ook heel naturel gelaten. Ik had echt niet teveel zin in poes-pas.

de  de

de de

DIT trek ik aan! What do you think?

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Bonsje

  9 februari 2017

  Hee, die laarzen heb ik ook

  Reply
  • Cynthia

   9 februari 2017

   Echt? Wat zitten ze lekker hé??

   Reply
 • Denise

  9 februari 2017

  Wat een leuke vest zeg! Heerlijk lang. Ook je jasje vind ik heel leuk. En inderdaad, ziet eruit als een geslaagde combinatie! 😀

  Reply
  • Cynthia

   9 februari 2017

   Nou, dat is top te horen! Ik hou van dat soort heerlijke wegkruip vesten. Dank je wel Denise. X

   Reply
 • Lien Robberechts

  9 februari 2017

  Die laarzen zien er zalig warm uit!

  Reply
  • Cynthia

   9 februari 2017

   Dat zijn ze ook echt. Ik ben echt aan die dingetjes verknocht! X

   Reply
 • Charel

  9 februari 2017

  Heerlijk cosy! Leuk hoor hihi!

  Reply
  • Cynthia

   9 februari 2017

   Ja, dat is het goede woord! Dank je wel. Xxx

   Reply
 • Marieke

  9 februari 2017

  Superleuk!

  Reply
  • Cynthia

   9 februari 2017

   Jihaa, Thank you!

   Reply
 • Ilse van Kreanimo

  10 februari 2017

  In ieder geval geen koude tenen vandaag!

  Fijne dag nog (al is hij al halfweg!)

  Reply
  • Cynthia

   10 februari 2017

   Haha, nee! Dat zeer zeker niet. Dank je wel. Jij ook een mooie dag. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg