Hoe gaat het met mij?

 

Hoi lieve dames. Vandaag een update van hoe het met mij & ons gaat.

Buitenshuis werken & de Webwinkel

Zoals jullie meekrijgen ben ik heel druk met de doorstart van mijn webwinkel. Ontzettend leuk om te doen, wel erg hard werken. Maar omdat het voor mijzelf is vind ik het helemaal niet erg. Verder werk ik elke dag buitenshuis en ook dat gaat goed. Het heel vroege opstaan vind ik echter wel erg zwaar, dat zeg ik eerlijk. Daar kan ik nou eenmaal erg slecht tegen. Maar de middagen vrij maken zoveel goed.

Onzekerheid

Verder speelt er een hoop hier. De nasleep van de afgelopen paar jaar zorgt de laatste maanden voor een hoop onzekerheid. Het is heel zwaar, maar we maken er saampjes het beste van. Naarstig zitten we ook te wachten tot volgende week. Dan krijgen we uitsluitsel over datgene wat voor al die onzekerheid zorgt. Als de uitslag ervan positief is, zal dit ten goede komen aan alles. Zo niet dan weet ik het even niet. Maar nu wij inmiddels al zo vreselijk veel hebben doorstaan, geloof ik dat ook dit zijn weg zal gaan vinden. We moeten blijven geloven. Daarom schrijf ik minder. Al mijn energie gaat op aan het gezin en investeer ik in de webshop.

Bedankt in elk geval voor degenen die mij trouw zijn blijven volgen. Ik vind het fijn dat jullie er zijn.

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Ingrid

  24 februari 2018

  Vanzelfsprekend…in goede tijden, meelezen, en in slechte tijden.
  Sterkte vrouwtje theelepel.
  Het is in elk geval wel zonnig ondanks de kou:)

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2018

   Lief, dank je wel! Gelukkig schijnt die heerlijke zon inderdaad. X

   Reply
 • Sylvia

  24 februari 2018

  Ik hoop van harte dat alles goed komt. Heel begrijpelijk dat je familie en je webshop op de eerste plaats komen. Ik blijf je ook trouw volgen ondanks dat ik ook niet zoveel tijd heb. Hele dikke knuffel

  Reply
  • Cynthia

   24 februari 2018

   Ik ook Sylvia! Lief dat je me trouw volgt. Geheel wederzijds. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg