Hoe graag shop jij online?

Ik kan me zo voorstellen dat online shoppen een uitkomst is voor velen. De tijden zijn druk, en er wordt nu eenmaal veel gewerkt. Dan heb je toch eigenlijk helemaal geen zin (en tijd) om ook nog eens de deur uit te gaan om te shoppen? En als je er dan wel voor kiest, kom je bijna om in de enorme mensenmassa. Nou ja, dat is een beetje overdreven natuurlijk. Ik persoonlijk kan er wel de voordelen van zien om online je liefste aankopen te doen. Daarom neem ik jullie nu gezellig mee in de wereld van online shoppen. Lees & shop je gezellig mee? 

Online shoppen in drukke tijden

Ik ben er al langer een voorstander van hoor. Even lekker makkelijk een nieuwe jas voor de meiden bestellen, vanuit mijn luie stoel. Dan hoefde ik die sneeuwstorm tenminste niet te trotseren, ahum. En zo deed ik dit een hele poos heel consequent. Voor mezelf kocht ik vaak bij dezelfde shop als die van mijn dochters, hoewel ik zo nu en dan afweek. Zo was er een periode dat ik ineens erg nieuwsgierig was naar kleding uit de winkel van www.esprit.nl. Aangezien ik ook op dat moment winkel lui was, nam ik de gok. Op de site van Esprit zocht ik een jeans uit, welke ook nog eens goed uitkwam op mijn lichaam qua vormgeving.

Shop ík online?

Zojuist heb ik nog even een blikje geworpen in hun shop. Aangezien ik nog altijd dol ben op jeans, vond ik er eentje in een voor mij perfect model. Ik houd van broeken met brede band. Het voordeel van de broeken van Esprit vind ik ook, dat de maten gewoon kloppen. Heb je een maat 38, zoals ik, dan krijg je ook een maatje 38. Joepie! Maar goed, online shoppen. Ik heb het even op een laag pitje staan. Op kleding gebied dan. Waarom? Omdat ik het heel druk heb met het onderhouden van mijn eigen online shop. Al mijn tijd gaat hier in om. Daarnaast willen mijn meiden nu liever zelf de stad in. Maar áls ik hier weer meer ruimte voor heb, ga ik zeker opnieuw op deze wijze bestellen. Zo heeft de winkel van een lieve kennis van mij, super stijlvolle sieraden, voor ieder wat wils zeg maar. Ik shop dus niet enkel voor kleding online, ik ga ook voor andere items. Bovendien ben ik als ondernemer afhankelijk van online leveranciers. Denk maar eens aan de verzendzakken die ik bestel, om mijn jurkjes perfect te kunnen leveren. Als deze weer op zijn, moet ik ook hier weer aan geloven.

Voordelen online shoppen:

 • Geen ellelange wachtrijen
 • Geen stressende personen om je heen
 • Thuis alles in rust bestellen en aandoen
 • Snel en makkelijk betalen via diverse betaalmethoden
 • Eitje toch?

Nu ben ik uiteraard benieuwd naar jullie koopgedrag. Kopen jullie liever online of in de winkel? En waarom?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • darinanykl

  1 november 2017

  Ik shop vaak online maar ook gewoon in de winkel. Online vind ik heerlijk om inspiratie op te doen en op mijn gemak lekker rond te neuzen. Maar echt winkelen vind ik ook heel gezellig. Dus het is een beetje 50/50.

  Reply
  • Cynthia

   2 november 2017

   Ja 50/50 kan ik ook weer snappen. Een beetje proeven online en dan echt proeven in een stenen winkel. 🙂

   Reply
 • Mooier Leven

  1 november 2017

  Ik shop heel graag online, maar laatste tijd ook graag offline. Moet het wel een winkel zijn met tiptop service, als ik in een fysieke winkel ben word ik graag verwend ♡♡♡

  Reply
  • Cynthia

   1 november 2017

   Groot gelijk heb je!!! Dat verdienen vrouwen wel. X

   Reply
 • Nancy

  1 november 2017

  Ik shop graag online maar soms vind ik een dagje shoppen wel weer heerlijk hoor!

  Reply
  • Cynthia

   1 november 2017

   Dat begrijp ik! Even lekker eruit. X

   Reply
 • Ingrid

  1 november 2017

  Misschien ben ik ouderwets maar eh……ik hou er van om stofjes te voelen. Direct weten of iets me past of niet. Schoenen comfortabel zitten. Dus ik ben van het fysieke shoppen en niet online.
  Daarbij vind ik het ook best wel ontspannend om lekker even in de winkels te struinen.
  Maar ik ben het met je eens…..het scheelt een hoop tijd om even gauw iets te bestellen. Zeker als je weet wat je wil hebben.

  Reply
  • Cynthia

   2 november 2017

   Uhm Jaa, ik kan dat heel goed begrijpen. Mijn moeder zegt exact hetzelfde. Het is meer en meer van de laatste jaren ook.

   Reply
 • Rachel

  2 november 2017

  ik shop heel veel online tegenwoordig hahaha en manlief krijgt er ook een houtje van en toevallig appt meneer net van schat ik heb het tosti apparaat meegenomen. naar het werk dus bestel ff een nieuwe moahaha dus dat, dus morgen een nieuwe contactgrill in de pocket en dan kan hij die andere houden op zijn werk ;). de meiden shoppen ook best veel online maar een keer lekker naar een winkel vind ik ook niet erg maar moet dan wel vroeg zijn zodat het niet achterlijk druk is hahah

  Reply
  • Cynthia

   2 november 2017

   Jullie zijn ook Ali fans. Dat zie ik geregeld voorbij komen. Dus jullie hebben morgen lekker een nieuwe tosti ijzer, Aha. Handig & snel hé, tegenwoordig?! Nee, achterlijk druk is zoo niet mijn ding ook.. Fijne dag, lieve Rachel.

   Reply
 • Sheila

  2 november 2017

  Hangt er van af waar het om gaat. Qua kleding koop ik vrijwel niets online, mits ik de winkel ken (en dus bekend ben hoe de kleding bij mij valt en het materiaal ken). Ik ben ook gevoelig voor het retourbeleid. Als ik moet betalen voor het retourneren van de kleding, bestel ik het al helemaal niet. Ik wil de kleding en schoenen zien,voelen en kijken hoe het staat. Ik vind het juist een rompslomp om te wachten op de post, het thuis te proberen en dan weer te retourneren. Ik word er alleen maar chagrijnig van. Online bestel ik wel boeken en hebbedingetjes.

  Reply
  • Cynthia

   2 november 2017

   Grappig, zo heeft ieder zijn of haar argumenten. Ik begrijp jouw punt goed ook. En als je shoppen ook niet erg vind, dan ga je gewoon lekker die ene winkel in.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in