Hoe het mij bevalt om een Webshop met Tante Betsy jurkjes te hebben

Een paar weken geleden ben ik deze webshop gestart. Ondanks het feit dat ik er met ontzettend veel plezier in ging, weet je van tevoren natuurlijk niet hoe het in de praktijk écht zal bevallen. Daarover vertel ik jou in dit artikel.

Mijn site en de jurkjes in kaart brengen

Leuk dat je er bent trouwens. Hartelijk welkom dan ook weer. Mijn Theelepel Geluk webshop bestaat nu alweer bijna een maand, maar het voelt al helemaal vertrouwd & eigen. Dat vertelt eigenlijk al heel veel over hoe het bevalt. Maar wat er nu precies zo bevalt aan eigenaresse zijn van mijn online winkeltje? Ik kan jullie vertellen; eigenlijk alles. Dit is me op het lijf geschreven! Zo ben ik momenteel veel bezig om mijn site op de kaart te zetten en naamsbekendheid op te bouwen. Om mensen te laten weten dat ik ‘besta’ moet ik adverteren en mezelf promoten. Men komt je immers niet zoeken. Dit leverde de eerste dagen al mijn eerste klanten op. En inmiddels druppelen de bestellingen wel binnen. Dat is niet verkeerd, wanneer je nog maar heel pas geopend bent. Verder heb ik ín de webshop een extra blog laten inbouwen, waar ik veelvuldig over de jurkjes en alle zaken omtrent het hebben van een webshop blog.

Hoe gaat zo’n bestelling in zijn werk?

Ik vind het meteen leuk om jullie een klein kijkje achter de schermen te geven van deze Tante Betsy Webshop. Want, hoe gaat zoiets nu eigenlijk in zijn werk aan de andere kant. Jij ziet immers een schattig jurkje, welke je dolgraag het liefst morgen al in huis wilt hebben. Je maakt de keuze, stopt jouw snoepje zorgvuldig in de mand en betaald. Het wachten kan nu beginnen; jij hoeft niets meer te doen. Vervolgens krijg ik een melding van de bestelling, en pak ik het betreffende jurkje er meteen bij. Echt élke order is voor mij een feestje. Alleen al de uitgekozen jurk tevoorschijn halen en de print ervan zien maakt mij gelukkig. Al die vrolijke kleuren en motiefjes. Het is werkelijk een passie! Vervolgens ga ik meteen aan de slag. Ik heb tenslotte het liefst, dat de dame in kwestie morgen haar lieveling al binnen heeft. Ik pak de jurk in een mooi, roze papiertje in, doe er een cadeautje en handgeschreven kaartje bij. Tot slot gaat er een mooie en stevige verzendzak omheen, en de jurk is klaar om richting jou te vertrekken! Grote kans dat deze de volgende dag al bij je aan komt.

 

Zo is de keus om een webwinkel te beginnen, de juiste geweest! Ik ben er heel gelukkig mee, en het geeft me ontzettend veel voldoening.  

 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Mooier Leven

  6 oktober 2017

  Super leuk om te lezen!! Wat fijn dat je er zo veel geluk aan over houdt ♡

  Reply
  • Cynthia

   6 oktober 2017

   De beste keus ooit!! Een van de, klinkt realistischer. X

   Reply
 • Ilona

  6 oktober 2017

  Super mooi om te lezen lieve cynthia veel plezier met je webshop hoop dat ze je steeds meer gaan vinden zijn lieve schattige jurkjes knuffels voor jullie lieverds

  Reply
  • Cynthia

   7 oktober 2017

   Daar gaan we voor Ilona. Ik geloof erin. Knuffels terug lieverd!

   Reply
 • Darina

  7 oktober 2017

  Zo leuk om te lezen! Heel veel succes! X

  Reply
  • Cynthia

   7 oktober 2017

   Hartelijk bedankt!!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  8 oktober 2017

  Wat leuk om te lezen. Je schrijft er in ieder geval met passie over en dat voel je aan de andere kant van het beeldscherm ook. Leuk dat je al zoveel leuke bestellingen hebt mogen maken!

  Reply
  • Cynthia

   9 oktober 2017

   Goed dat het zo voelbaar is!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg