Zo maak je een (weggeef) bloemetje éxtra feestelijk 

Ik ben best creatief. Als ik maar wil. Omdat ik op mijn werk word geacht creatief te zijn, heb ik daar thuis meestal geen zin in. Maar voor een bloemetje zonder, maak ik graag een uitzondering. En vandaag laat ik je zien hoe ik dat doe. 

Bloemetje mét

Ik gaf laatst een bloemetje ‘zonder’ kado. Met een bloemetje zonder, bedoel ik een bosje bloemen met alleen een transparant velletje eromheen. Om dit nu zó te schenken, vond ik eigenlijk best saai. Hmm. Met een jurkje, zou ze veel meer stralen. Dat doen wij toch ook dames? En dús gaf ik haar een jurk.
Dit is hoe ik dat deed:

 • Ik knipte een velletje vrolijk inpakpapier op maat
 • Rolde mijn hyacinten erin
 • Maar vond het nog niet af…
 • Ik liep naar de schuur
 • Vond daar wat stug touw
 • En maakte daar een stoere strik van, die ik rondom vastplakte met plakband

Bosje zonder voor mezelf

Voilla! Een bosje ála Minnie Mouse. Zo maak je van een bosje zonder, een boeketje met. Voor ikke kocht ik ook maar een bosje. Alleen kreeg ík ze van mijzelf niet zo leuk ingepakt. Foei.  🙁

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

26 Comments

 • Mooier Leven

  4 april 2017

  Leuk gedaan meis! Ik vind het zelf leuk om een bosje in te pakken met van dat bruine inpakpapier en daar dan zelf met strikjes en dingetjes iets leuks van te maken. Dat vind ik overigens ook leuk om bij cadeautjes te doen 🙂 Liefs <3

  Reply
  • Cynthia

   4 april 2017

   Dat is ook heel leuk! Een beetje omgekeerd. Leuk om zo een cadeautje te geven. Liefs terug. ❤

   Reply
 • MamaIssues

  4 april 2017

  Leuk gedaan! Ziet er meteen veel vrolijker uit!! 🙂

  Reply
  • Cynthia

   4 april 2017

   Dank je wel!

   Reply
 • Firmamama.nl

  4 april 2017

  Leuk! Ik hou ervan. Om van iets eenvoudigs iets gezelligs en speciaals te maken als cadeau

  Reply
  • Cynthia

   4 april 2017

   Je doet zo dubbel moeite voor de ander. Dat maakt het extra waardevol! Aan waarde zit geen prijskaartje. 😉

   Reply
 • Aneta

  4 april 2017

  Leuk papiertje. Om vrolijk van te worden! Zelf ben ik ook gek op bloempjes. Had laatst tulpen gekocht maar die groeien in een mum van tijd het vaasje uit. Je blijft ze bijknippen

  Reply
  • Cynthia

   4 april 2017

   Vond ik dus ook. Dank je. Tulpen groeien door ze in teveel water te zetten (volgens mijn moeder). Je schijnt ze in een klein laagje te moeten zetten en dit regelmatig bij te vullen. Ze groeien dan minder hard. Gezellig staan bloemetjes toch hé? Xxx

   Reply
 • Gera

  4 april 2017

  Zo simpel, maar heel doeltreffend. Daar hou ik van! xx

  Reply
  • Cynthia

   4 april 2017

   Ik ook! Cute & Easy. Liefs. X

   Reply
 • Ingrid

  4 april 2017

  Erg gezellig bloemen cadeau ideetje.
  Ik hou er ook van om leuke pakjes te maken. Daar heb ik dus alle geduld van de wereld voor terwijl het met mijn geduld voor andere zaken wel mee (tegen) valt.
  Het is ook een uitdaging om toch met een leuk ingepakt pakje aan te komen als iemand persé geld wil hebben voor een verjaardag/bruiloft.

  Reply
  • Cynthia

   5 april 2017

   Dank je wel Ingrid. Het ziet er veel gezelliger uit om zo een cadeautje te geven of ontvangen. Dat is inderdaad een uitdaging en iets dat ik nog niet heb meegemaakt. Leuk dat jij dan toch een cadeautje geeft! Lekker eigenwijs. 😉

   Reply
 • rachel

  5 april 2017

  wat leuk!! en ja je kan van iets simpels heel leuk zelf wat maken om kado te doen 😀

  Reply
  • Cynthia

   5 april 2017

   Precies! Helemaal waar.

   Reply
 • Charel

  5 april 2017

  Super leuk zeg! Nooit aan gedacht haha!

  Reply
  • Cynthia

   5 april 2017

   Dank je wel!

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  5 april 2017

  Leuk hoor! Soms kun je met kleine middelen iets heel feestelijk laten lijken!

  Reply
  • Cynthia

   5 april 2017

   Dank je wel. Dat kun je zo zeker. Dat is ook het leuke!

   Reply
 • Barbara

  5 april 2017

  Deze erwten zijn zeer geschikt voor het boeket! Mooie jurk 🙂

  Reply
  • Cynthia

   6 april 2017

   Haha erwten. Ja he? Staat ze top!!

   Reply
 • Nadine

  5 april 2017

  Dat ziet er vrolijk uit! Een bloemetje is altijd leuk om te geven (en te krijgen ;). Maar als het zo mooi ingepakt zit is het extra leuk! Als ik bloemen geef doe ik er zelf ook een mooi papiertje om heen. Cadeautjes inpakken is ook zo leuk om te doen, je kan er veel creativiteit in kwijt en staat zo gezellig!

  Reply
  • Cynthia

   5 april 2017

   Jazeker. Dit is leuk om te geven én te krijgen! Xxx

   Reply
 • roeloveintheair

  5 april 2017

  Leuk, leuk.Ik hoor mega creatief te zijn, maar dit bedenk ik dan weer niet he. Super! Zelfs een bosje uit je eigen tuin wordt hiermee leuk!

  Reply
  • Cynthia

   5 april 2017

   Ja, dat is ook zo. Elk suf, slap bloemetje word blij! Dikke kus.

   Reply
 • Mariska van Heel

  6 april 2017

  Zo simpel en zo leuk, maar ik was er zelf niet opgekomen 😉 dus dank voor de inspiratie!

  Reply
  • Cynthia

   6 april 2017

   Dat is fijn te horen! Dank je wel. 🙂

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg