Hoe Slapen mijn hobby zou kunnen zijn

In mijn bed zit ik nu nog even snel dit artikel te typen. Waarover zou ik vandaag toch eens schrijven? Ik kwam er maar niet over uit. Waarschijnlijk komt dat omdat ik de hele dag aan mijn bed heb gedacht. Ik houd gewoon van slapen. Heel erg veel!

Dik ingepakt slapen

Niet de hele dag hoor. Ik ben gewoon het typetje bijtijds naar bed en op een redelijke tijd weer op. Mega lang uitslapen doe ik ook niet echt. Ik vind het gewoon zalig om in de avond mijn bed in te kruipen. Vooral wanneer het buiten koud is en ik met Abby haar laatste ronde loop. Dan houd ik mijn kraag krampachtig vast rond mijn hals, hoop ik dat dat beest alsjeblieft maar gauw haar behoefte doet, en wil ik maar één ding. Met mijn slaap jurkje onder de dekens kruipen dus. Ik ben bang voor enorme stormen, maar een matige wind: daar slaap ik heerlijk op. Jammer dat het altijd weer zo snel ochtend is. Ik wen eraan om enorm vroeg op te staan hoor.. Maar mijn hobby is het niet. Ik fantaseer geregeld over dubbele nachten ofzoiets. Kon deze nacht maar dubbel zo lang zijn. Ik heb het vaak gedacht in de duisternis van een ochtend. Maar het is ons allen niet gegund.

 

Vandaag kroop ik na het werk nog even heerlijk in bed. Gewoon omdat dat kon, ik erg moe was, én gewoon super houd van mijn slaapjes. Vind jij slapen ook zo heerlijk?  

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Ingrid

  6 januari 2018

  Heerlijk toch zomaar even in bed stappen. Gewoon omdat het kan en je ook heel vroeg op moet.
  Slapen….hobby nr.1
  Zo kan ik me niet voorstellen dat er mensen zijn die niet van hun bedje houden en het zonde van de tijd vinden. Ik niet….dikke niet….ik hou zó van slapen ook al heb slaapjes van anderhalf uur. Wakker worden en weer anderhalf uur. Maar goed dat is al jaren zo en ik val gewoon weer in slaap. Alleen nooit helemaal diep in slaap.
  Weltrusten:)

  Reply
  • Cynthia

   6 januari 2018

   Gelukkig val je wel weer in slaap! Maar toch die onderbrekingen, dat lijkt me wel slopend! Dank je wel.

   Reply
 • Charel

  6 januari 2018

  Ik wil nu mijn bed weer in haha! Ik moet vandaag en morgen nog werken, maar oh wat verlang ik naar bed ik houd ervan haha!

  Reply
  • Cynthia

   6 januari 2018

   Ik snap het. Werkse de komende dagen. En slaap erna goed bij!

   Reply
 • Michelle

  6 januari 2018

  Oh ja! Ik hou ook van slapen! Alleen niet overdag, dat vind ik zonde van mijn tijd haha. ‘s Avonds ga ik ook op tijd, want we hebben een wekker die altijd op tijd afgaat (onze zoon dus).

  Reply
  • Cynthia

   6 januari 2018

   Ja precies, een kindje als wekker. Dan moet je echt bijtijds naar bed!

   Reply
 • Rachel

  6 januari 2018

  ik wil al 12 jaar slapen!! want ja het is mijn hobby haha maar helaas

  Reply
  • Cynthia

   6 januari 2018

   Wat zwaar Rachel! Ik hoop dat het nog eens voor je is weggelegd! Hoe dan ook.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg