Huis lente – Proof. 

lente

Kleine details maken altijd grote veranderingen in huis, vind ik. Ik heb zin in lente! Ook al is het dat buiten nog niet. Toch heb ik het binnen wel gecreëerd. Ik vier de zonnestralen hier al een beetje. Kijk je mee?

Ik wil alle kleuren gebruiken.

Bij mij op zolder heb ik mijn verwisselbare accessoires opgeslagen. Per seizoen wissel ik dan af in kleur en zin. Ik ben nogal van het veranderen. Ik vind dat gezellig, en in de winter gebruik ik bijvoorbeeld rode kleuren. Nu zijn het vooral pastel tinten, waar ik voor ga. Wij hebben er bewust voor gekozen om de wanden naturel te laten. Juist ómdat ik alle kleuren wil gebruiken. Dat kan dan weer niet met een blauwe of rode muur bijvoorbeeld.

lente

Overzichtelijk & fris. Minder is meer. Dat vind ik echt. Ik hou niet van teveel prullaria. Daar wordt ik onrustig van & het is zoveel werk om schoon te houden. Dan moet je alles weer opzij halen enzo..😳 Dit geeft lekker overzicht en staat fris. Ik heb hier (salontafel) één schattig vaasje staan en dat vind ik genoeg.

 

lente

Lente. De bank heb ik voorzien van een schone hoes en mijn ‘Lente’ kussenhoesjes. Beige en oudblauw vind ik echt een mooie combi.

 

img_7094-1

Eén detail. Op de eettafel staat een houten kandelaar met jawel: een blauwe kaars erin. Ook deze heb ik weer naar beneden getoverd. Eén enkel detail op deze tafel vind ik ook zat. Lekker strak.

 

lente

Cosy. Dit is de gehele woonkamer. Heerlijk cosy en toch niet te vol.
Is jullie huis al lente proof? Liefs Cynthia. 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Dewi

  10 februari 2017

  Gezellig huisje! Ik vind je eettafel mooi. Ik heb ook zo’n soort blogartikel halfklaar staan maar ben nog niet helemaal in de mood, nog zo koud haha! Maar heerlijk als ik dit lees! Voorjaar kom maar snel!

  Reply
  • Cynthia

   10 februari 2017

   Dank je wel. Ik voel me hier altijd zo blij. Dit is thuis. Ik ben heel blij met deze geleefde tafel. Het is een gelukkig krijgertje, van mijn broer! Ik was zo klaar met de winter. Dus heb ik het voorjaar in huis gehaald! Laat maar komen die stralen!

   Reply
 • Marloes

  10 februari 2017

  Ziet er super leuk en gezellig uit! Ik heb ook de lente kriebels, eerst opruimen en de zooi het huis uit en dan weer leuk aankleden ik had op zolder ook heel veel accessoires staan, maar sommige heb ik wel mee verhuisd maar nooit neer gezet dus dat kan allemaal weg. Tijd voor nieuw!! Liefs!

  Reply
  • Cynthia

   10 februari 2017

   Dank je wel. Gek hé? Dat we allemaal massaal willen opruimen, tegen de lente aan? Het zal wel een stukje natuur zijn ofzo. De frisse wind door ons hoofd. Veel succes alvast met ruimen!! Liefs. X

   Reply
 • Denise

  10 februari 2017

  Wat heb je het huis mooi ingericht! Heel mooi. Je salontafeltje vind ik trouwens erg leuk! Toen wij onze exotic shorthair hadden, moest ik niet denken aan vloerkleedjes of een stoffen bank… Hij verhaarde zoveel! Heb je dat ook niet met je perzen?

  Reply
  • Cynthia

   10 februari 2017

   Dank je wel. Wat lief. Ze verharen zeer zeker wel. Maar wij stofzuigen elke dag! Ik wist niet dat exotics ook zoveel verhaarden..

   Reply
 • Charlotte

  11 februari 2017

  Heel sfeervol! Ik hou ook van wisselen 🙂

  Reply
  • Cynthia

   11 februari 2017

   Dank je wel Charlotte! Een beetje verandering houdt het sprankelend hé? 😉

   Reply
 • Nadine

  11 februari 2017

  Wat een mooie inrichting heb je, lekker knus en het straalt gezelligheid uit! En kijk die kat mooi wezen op de stoel haha! Mijn huis is nog niet lente proof. De winter kan mij niet lang genoeg duren.

  Reply
  • Cynthia

   11 februari 2017

   Dank je wel Nadine! Jaa. Miss poes zit er mooi te zijn. Hihi. Echt? Hou jij zo van winter??

   Reply
 • www.jouvence.nl

  17 februari 2017

  Wat ziet je huisje er gezellig uit! Mooie inrichting. xx

  Reply
  • Cynthia

   17 februari 2017

   Dank je wel. Wat lief! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in