Ik heb het overleefd

 

overleefd

Deze zin sprak ik afgelopen week uit tegen mijn man, die daar zo vreselijk trots op me stond te wezen. Ik heb het overleefd, en daar ben ik maar wat trots op. Waarover ik het nu heb? Lees maar verder, dan zul je erachter komen.

40 Jaren overleefd

Ik behaalde afgelopen week the magic 40! Veertig jaren al loop ik op deze aardbodem rond. Dit zou ik natuurlijk als een vreselijke ramp kunnen ervaren. Ik bedoel: hoe leuk is 40 worden nu helemaal? Nu had ik het er ergens wel moeilijk mee. Het feit dat ik me 20 voel maakt de veertig toch best confronterend. Maar anderzijds ben ik trots. Enorm trots op het feit dat ik deze leeftijd behaald heb. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat er veel heeft plaatsgevonden. Het was soms een flink hobbelige weg. Maar ik heb me telkens staande gehouden. Ik heb het overleefd. Daarnaast heb ik liefde gekend. Heel veel liefde voor mijn familie en gezin. Liefde voor de liefde van mijn leven. Liefde voor het leven. Liefde voor alle mensen die ik op mijn pad tegen mocht komen. Uitzinnig dankbaar voor hen die er waren ten tijde van nood. En die er tevens zijn om overwinningen te vieren.

Ondernemer op de valreep

Vieren deed ik mijn verjaardag echter niet. Ik ben tevreden met elke gewone dag. En toch vind ik het bijzonder. Een jaar voor mijn veertigste kwam mijn droom uit en werd ik ondernemer. Ondernemer op de valreep van de 40. Want zolang ik me kan herinneren is dit mijn wens.  Terugkijkend heb ik uitzinnig geleefd. Ik kende diepe dalen, maar heb ook tot in het diepst van mijn vezels genoten van alles. En The best is yet to come. Ik ben ervan overtuigd.  🌈

🌷Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

13 Comments

 • Ilona

  11 mei 2018

  Mooi om te lezen cynthia 40 is een mooie leeftijd nog van harte en nog vele mooie goede gezonde jaren er bij met Victor en jullie mooie meiden
  Het leven is vallen en opstaan en soms dan val je heel diep en dan is het bijzonder als je de kracht vind om over eind te blijven staan jullie zijn lieve kanjers mooi stel samen knuffels voor jullie lekker slapen

  Reply
  • Cynthia

   11 mei 2018

   Dank je wel, lieve Ilona. Wat een mooie woorden, daar word ik blij van! Welterusten en veel liefs.

   Reply
 • Victor

  11 mei 2018

  Van harte gefeliciteerd lieverd. Nog vele jaren toegewenst. Euh, niet gevierd? Wij zijn uitgebreid wezen lunchen en daags erna uitgebreid uiteten geweest. Niet waar? Nou, toch wel gevierd haha.

  Reply
  • Cynthia

   11 mei 2018

   Klopt Viccie. Ik bedoel meer in de vorm van feest in een zaaltje, zoals ik dat eerst wilde. Met jullie vier ik elke dag feest, al is het samen een filmpje kijken op de bank. Love you!

   Reply
 • Victor

  11 mei 2018

  🙂

  Reply
 • Ingrid

  12 mei 2018

  Lieve Cynthia, alsnog van harte met het bereiken van deze mooie leeftijd.
  Het leven begint pas (hahaha) bij 40 en het is je niet aan te zien. En ook al zou je het wel zien……jammer dan.
  Als jij maar happy bent! Op de manier waarop jij het doet, samen met iedereen die van je houden.

  Reply
  • Cynthia

   12 mei 2018

   Wat fijn dat je het niet aan me ziet, Haha. Ik ga voor ultiem geluk de komende jaren. Dus hop-hop-hóp. Dank je wel! X

   Reply
 • darinanykl

  12 mei 2018

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Prachtig hoe je je weg naar je droom hebt beschreven. Heel inspirerend. Ik word dit jaar ook 40 en hoop voor die tijd ook een stuk verder te zijn met mijn droom (boek uitgeven). Succes met alles! Het is je zo gegund! Liefs xx

  Reply
  • Cynthia

   12 mei 2018

   Dank je wel! Fijn dat het inspirerend werkt. Jeetje, jij wordt dus ook 40? Lief dat je het mij zo gunt. Hetzelfde voor jou meid. Ik vind je boek (de inleiding) echt zo prachtig!

   Reply
 • Irma

  12 mei 2018

  GEFELICITEERD! Het is idd een mijlpaal.
  Dikke knuffel Irma

  Reply
  • Cynthia

   12 mei 2018

   Irmaatjeee, heyyy! Dank je wel hoor. Heel lief. Dikke knuf terug!

   Reply
 • Rachel

  12 mei 2018

  nog gefeliciteerd lieverd en op naar nog heel veel mooie jaren met je mooie gezinnetje <3

  Reply
  • Cynthia

   12 mei 2018

   Lieffff, dank je wel. Xx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in