Ik kocht de combi! 

Goedemorgen, lieve roze lovers. Hier is huisvrouwtje Theelepel weer. Om jullie te verblijden met heerlijk geurend nieuws. Hebben jullie de reclame al eens gezien van de lovely setjes van Robijn? Ik kon het niet laten, zwichtte weer eens & kocht de combi. 

Deze combi is heerlijk! 

Aangezien ik echt verzót ben op Morgenfris wasverzachter van Robijn (mijn absolute favoriet), moest ik het wasmiddel ervan toch eens proberen. Ik kon het echter steeds niet vinden in onze supermarkt. Gisteren dus wel! Opnieuw ben ik dol enthousiast. Wat is dit een heerlijke combinatie. De geur morgenfris komt goed tot haar recht & heeft nét iets extra’s. Okay, het is wel niet heel roze. Maar het ruikt wel zo. Bovendien is er zoiets als fantasie. Echt het proberen waard dus. Als je tenminste blij wordt van lekkere geuren, net als ik.

 

Hebben jullie het al geprobeerd? 

🎀 Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Mooier Leven

  23 juni 2017

  Wat heerlijk he wasmiddel, ik kan er uren aan ruiken. Helemaal als de was ook net schoon uit de machine komt, genieten!

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Echt zalig ja. Soms blijft de geur ook nog helemaal aan je handen zitten. Of als het op de overloop hangt en je ruikt het beneden. Zooo lekker!

   Reply
 • Ingrid

  23 juni 2017

  Oh…..ik gebruik ook de wasverzachter Morgen fris. Heerlijk. Bij de ‘Sjumbo’ koop ik er altijd 3 voor 2:) maar het bijpassende wasmiddel hebben ze er volgens mij niet. Nooit opgelet ook misschien want ik ben voor m’n wasmiddel niet écht merk trouw.

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Haha, wij zeggen ook ‘Sjumbo’. Grappig. Ik dacht ook dat ze het bij jumbo niet hadden. Maar misschien verwarde ik het toch met wit wasmiddel! Daar lijkt deze namelijk veel op..

   Reply
 • rachel

  23 juni 2017

  ik vind het ook zo lekker he!! ik sla dan ook elke maand groots in bij de sligro haha want kan geen genoeg van dat spul hebben 😀 en de gele lenor wasverzachter ben ik ook verzot op

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Oh, de gele van lenor. Ik ga eens snuffelen!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  23 juni 2017

  Hier hebben ze helaas geen robijntje. Ik gebruik daarom maar een eigen huismerk wasmiddel en verzachter. Maar de frisse geur blijft helaas niet zo lang hangen..zodra we weer in nl zijn sla ik meestal altijd die geurbuiltjes van robijntje voor in de kast in. Dan heb ik tenminste nog iets haha

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Dan kun je er extra van genieten wanneer je het wel hebt!

   Reply
 • Marieke

  23 juni 2017

  Gebruik eigenlijk nooit Robijn. Hier fleuril en silan 🙂

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Oh Fleuril heb ik nooit gebruikt!

   Reply
 • Nicole Orriëns

  23 juni 2017

  Hm, hier steekt mijn goedkope color wasmiddel wel schamel bij af inderdaad : )

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Ik koop het altijd in de aanbieding Nicole!

   Reply
 • Wendy

  23 juni 2017

  Heerlijk! (Laatste zin is wel “net als ik”)

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Dat had ik eerst geschreven en ik twijfelde… Lief dat je me erop attendeert! Ik ga het aanpassen. En ja: heerlijk.

   Reply
   • Wendy

    23 juni 2017

    Haha wil niet betweterig overkomen hoor, was goed bedoeld

    Reply
    • Cynthia

     23 juni 2017

     Nee hoor meid! Ik heb ook weleens andere bloggers gecorrigeerd. Je helpt er alleen maar mee. Ik ben nu thuis van werk en ga het aanpassen! X

     Reply
 • Denise

  23 juni 2017

  Ik gebruik dezelfde wasverzachter, haha! Ik vind hem ook zo heerlijk ruiken.

  Reply
  • Cynthia

   23 juni 2017

   Het is de lekkerste. Voor mij dan hé? 😉

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg