Ik schenk hem roze Champagne 

champagne
Ik ontkurk de champagne, schenk hem een glas. Het mijne loopt over en ik loop wat uit de pas. Vandaag vier ik zijn leven, het jaartje erbij. Dat er nog zoveel meer zullen mogen volgen, vol bloesems en bovenal vrij.

Nog iets speciaals gewenst? “Jou.”

Toen ik hem vroeg of hij nog iets speciaals wilde op deze dag, wist ik eigenlijk al zeker dat het  geen cadeau van grote materiële waarde zou zijn. Dat is niet hoe mijn man in elkaar steekt namelijk. Want hij is altijd tevreden met niks. ” Ik wil jou.” Dit waren zijn woorden. “Je had me bij hallo,” is wat ik zei. “Dan heb ik alles.” Dankbaar ben ik voor deze simpele, grote, lieve uitspraak.

champagne

Ik vier jou. Dat het mag zijn

Daarom maak ik pasteitjes, zal ik er onvoorwaardelijk zijn ❤. Zal ik hem koken wat hij wil. EN krijgt hij mij! Verpakt in een gouden doos, met rode strik. Ik schenk hem champagne en wens hem van alles het beste dat bestaat. Dat er nu vele jaren zullen ontpoppen in vrijheid  en gelach. En dat er nog veel roze champagne vloeien mag. Ik vier jou, dat het mag zijn. Dat de komende jaren nu de jouwe (én onze) zullen zijn. Jij verdiend dit. ~ Ik hou van jou, mijn lief!

Liefs Cynthia 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • MamaIssues

  15 januari 2017

  Wat lief!!
  Van harte gefeliciteerd!!
  Op naar heel veel mooie jaren erbij 🙂

  Reply
  • Cynthia

   15 januari 2017

   Dank je wel! Absoluut.

   Reply
 • Marieke

  15 januari 2017

  Wat lief en mooi geschreven!
  Van harte gefeliciteerd met je lief! X

  Reply
  • Cynthia

   15 januari 2017

   Dank je Marieke! En nogmaals dank.

   Reply
 • Aneta

  15 januari 2017

  Gefeliciteerd maak er een mooie dag van! Dikke kis

  Reply
  • Cynthia

   15 januari 2017

   Dank je Aneta. Ook een mooie dag voor jou!

   Reply
 • Victor

  15 januari 2017

  Dank je lief

  Reply
  • Cynthia

   15 januari 2017

   X

   Reply
 • Bonsje

  15 januari 2017

  Van harte gefeliciteerd samen 🙂 superromantisch geschreven hoor!

  Reply
  • Cynthia

   15 januari 2017

   Dank je wel Bonsje!! Xxx

   Reply
 • Nancy Baten

  15 januari 2017

  Van harte! En dat hij dit jaar grote passen mag maken!

  Reply
  • Cynthia

   15 januari 2017

   Lief van je Nancy! Inderdaad.

   Reply
 • Wendy

  15 januari 2017

  Van harte met je rots in de branding ♡

  Reply
  • Cynthia

   15 januari 2017

   Nou en of! Dank je wel. Xxx

   Reply
 • Denise

  15 januari 2017

  Ach wat een lief stukje <3 Ik smelt gewoon helemaal. Gefeliciteerd en op naar nog vele jaren meer!

  Reply
  • Cynthia

   15 januari 2017

   Dank je wel meid!

   Reply
 • Ingrid

  15 januari 2017

  Wauw wat heb je je gevoel prachtig verwoord!
  Mijn ‘nep’ papa is vandaag ook jarig. Dankbaar omdat hij er amper 4 weken geleden bijna niet meer was en nu gewoon, alsof er niets was gebeurd, zijn kaarsje op de taart uit kon blazen.

  Reply
  • Cynthia

   16 januari 2017

   Dank je wel Ingrid. Lief dat je dat vind! Bij deze ook van harte gefeliciteerd met jou nep papa!! Jeetje zeg, het was dus kantje boord? Leven is kwetsbaar. Wat fijn dus, dat het ook voor hem mocht zijn! Veel liefs en bedankt voor jouw reactie! X

   Reply
 • Dewi

  17 januari 2017

  Ah wat lief en leuk geschreven! Alsnog van harte! ❤️

  Reply
  • Cynthia

   17 januari 2017

   Dank je wel Dewi!!!! Xx

   Reply
 • Charel

  17 januari 2017

  Ah zo ontzettend lief! Bijzonder hoor!

  Reply
  • Cynthia

   17 januari 2017

   Dank je Charel. Lief!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg