Ik voer mijn man kattenkruid.

man
Mijn man heeft een dusdanig sterk vertrouwen in mij, dat hij alles van mij aan zou nemen. Ik verzorg onder andere elke dag zijn vitaminen, welke hij nu zo hard nodig heeft. Laatst maakte ik een (gelukkig niet ernstig) foutje waar ik heimelijk om heb kunnen lachen. En vandaag deel ik het met jullie.

Elke dag weer: een theelepel geluk voor mijn man.

Elke dag is het weer hetzelfde. Ik voer mijn man, zoals ik het zelf altijd noem: Een theelepel geluk. Ik hoop van harte dat hij er baat bij zal hebben, maar dan moet hij natuurlijk niet krijgen wat ik hem laatst toediende. Ik kocht pas Vitamine D in druppelvorm. Dit advies gaf iemand in mijn omgeving mij. Mensen met een donkere huidskleur, zouden dit standaard tekort komen. En een aanvulling hierop, zou in ieder geval geen kwaad kunnen. Zo gezegd, zo gedaan: ik kocht dus een exemplaar van de D-tjes en sindsdien geef ik dit hem elke dag braaf. En standvastig als ik hierin ben, moet hij dit verplicht van mij innemen.

man

man

Tussen de pap door, perste ik de lepel tussen zijn lippen. Een week geleden bevond ik mij in de ochtendspits. Ik moest vroeg naar mijn werk en pakte snel het flesje en een theelepel. Tussen zijn pap door, kwam ik aan met de lepel en het goedje erop, en perste ik de lepel tussen zijn lippen. Nog voor de lepel zijn mond inging, viel hem de bruine kleur op. Maar met zijn steevaste vertrouwen, deed hij keurig zijn mond open. Direct zag ik zijn gezicht veranderen in die van een citroen. Waarop hij zei: ”Wat is dit? Heb je me iets anders gegeven?” En ik zeg nog zo droog: ”Nee joh natuurlijk niet. Ik ben niet achterlijk.” Maar waarom ineens dat gezicht? Wat was er toch mís met zijn smaakpapillen?! Maar een kritischs blik terug in het keukenkastje doet me zowat in mijn broek piesen van de lach. Want het flesje valeriaan, bestemd voor op de krabpalen van onze katten, lijkt exact op de huls van de vitaminen. Oh god, die verkrompen snoet was volkomen terecht. En daarbij had ik ook nog eens de dubbele dosis gebruikt. Ik moest zo lachen op de vroege morgen, dat de toon meteen gezet was voor de rest van die dag. Ik heb namelijk een heel vrolijke dag gehad… Liefs Cynthia.

Zondag komt er een heerlijk recept online gecreëerd door Aneta van love4seasons.nl Dit is overigens een heel vrolijke Blog om eens een kijkje op te nemen!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • ilona

  28 oktober 2016

  hahaha o jee gelukkig geen ernstig foutje maar snap dat victor dacht wat geef je me nou mooi geschreven Cynthia en hoop dat jullie meer van deze grappige momenten samen mogen hebben dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   28 oktober 2016

   Gelukkig hebben we grappige momenten, daar moet je het van hebben. Die gouden randjes! Xxx

   Reply
 • N van den Berg

  28 oktober 2016

  Wordt je wel lekker rustig van 😉 Je had er voor de rest van de dag zeker geen kind meer aan? Whahahaha!

  Reply
  • Cynthia

   28 oktober 2016

   Dat schijnt hé? Xx

   Reply
 • Aneta

  28 oktober 2016

  Haha! Fantastisch! Als ik dit flesje per ongeluk bij de Kruidvat tegen kom zal ik wederom aan dit verhaal moeten denken en stiekem moeten lachen.

  Ik slik trouwens vanaf de maand september tot aan maart vitamine D. Mijn vriend en ik hebben ons wel eens laten testen en we kwamen beneden het minimale uit wat we moesten hebben. Na drie weken vitamine D te hebben geslikt, merkten wij zoveel verschil in onze gemoedstoestand (positief) dat wij er bij zweren, haha

  Reply
  • Cynthia

   28 oktober 2016

   Oh wat goed te horen Aneta! Bedankt voor je reactie. Xxx

   Reply
 • Bonsje

  28 oktober 2016

  Ghehehe, je word er iig lekker rustig van 😉 grappig dat jij ook zo’n moeke bent…ik heb dat ook, enorm zorgzaam x
  Ps: Michel moest ook smakelijk lachen om je blundertje 😉

  Reply
  • Cynthia

   28 oktober 2016

   Ja ik ben een moedertje, Haha! Wat grappig dat Michel er ook om moest lachen!! En ik weet dat jij ook een erg zorgzaam typje bent. ❤️

   Reply
 • Victor

  29 oktober 2016

  Tja, vertrouwen is goed maar controle is beter, luidt een oud gezegde. Misschien moet ik dat maar eens gaan invoeren haha.

  Reply
  • Cynthia

   29 oktober 2016

   Haha Vic!

   Reply
 • Dewi

  1 november 2016

  Ohhhh arme man Je bedoelt het goed, alles voor de liefde xx

  Reply
  • Cynthia

   1 november 2016

   Ja Dewi, alles voor liefde! ❤️

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg