Ingrid – Mijn trouwe volger- In het Zonnetje! 

Lieve Ingrid. Je zult misschien verbaasd staan van jouw naam, middenin de titel van deze blog. Jouw wilde ik nu nét hebben! Dus pak er een lekker bakkie bij. En een stukje cake. Die heb ik speciaal voor jou gebakken. Dan kunnen wij even gezellig babbelen. 

 

Waarom een volger in het zonnetje?

Neem heerlijk plaats in één van mijn zachte zetels en voel je thuis. Je bent meer dan welkom. In mijn Theelepelige huisje. Hoe gaat het vandaag met jou Ingrid? Heb lekker een vrije dag, of moet je gewoon aan het werk? Wat voor dag het ook ís. Maak er het beste van. Tover je beste zelf uit de trucjes doos en sprankel. Waarom zit je hier nu eigenlijk? In de spotlight van Een theelepel geluk? Nou, dat zal ik je vertellen.

Een bad vól bubbeltjes 

Ik vind het super gezellig, dat je hier nu bijna dagelijks even op de koffie komt. En ook al kost het me aardig wat koffiebonen én bak ik me suf aan taarten in mijn keukentje. Het is het meer dan waard! Jouw geweldig fijne comments zijn als een warme regen. We babbelen dan ook aardig wat af. En heen. En weer. Enorm gezellig vind ik dat. Weet je dat? En daarom: een blogje speciaal voor jouw. Want trouwe volgers. Die koester ik. Geef ik graag een bad vól bubbeltjes. Ze zijn bijzonder voor me. Dank je wel Ingrid, dat jij hier bent.

Wil jij ook in het Zonnetje?

Wil jij ook graag in het zonnetje staan? Laat het me dan weten en ik schrijf een persoonlijk stukje. Speciaal voor jou.

Ik zette ook Ilona het zonnetje! Klik op haar naam & je kunt de betreffende blog lezen.

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

26 Comments

 • Mooier Leven

  8 maart 2017

  Wat een leuk idee om te doen! Comments maken een blog leuk om bij te houden, dus gezellig Ingrid!

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Comments maken de blog! Zo is het gewoon. Dank je wel Marloes. X

   Reply
 • Marieke

  8 maart 2017

  Wat leuk en lief!

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Dank je wel Marieke. Ik hoop dat zij dat ook vind! X

   Reply
 • Aneta

  8 maart 2017

  Wat een super mooi gebaar! Jouw blog zit vol met zonnetjes. Elke dag weer! Fijne vrouwendag vandaag!

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Wat lief, dank je wel. Buiten regent het pijpenstelen, maar op mijn blog dwarrelt het van sterrenstof en straalt de zon! Fijne vrouwendag. X

   Reply
 • Ingrid

  8 maart 2017

  Wat een vreselijk leuke verassing! Ik neem tenminste aan dat ik DE Ingrid ben (rode wangen). Vandaag ben ik vrij. Gisteren een onverwacht gezellige avond, bij familie gehad. Het was laat dus nu een lekker rustig-aan dagje. Ik ga zo koffie zetten met een denkbeeldig plakje van jouw lekkere tulband erbij.
  Dit gaat een extra fijne vrije dag worden.
  Bedankt daarvoor.

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Ik ben heel blij dat jij het leuk vind! Het is inderdaad een blogje voor JOU 🙂 Geniet heerlijk van je vrije dagje. Ik ga zo werken tot 18.00. Ik ben dus nog wel even zoet! Veel liefs. X

   Reply
 • Ingrid

  8 maart 2017

  Werk met plezier!!

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Dank je wel! Het zit erop. X

   Reply
 • Sylvia

  8 maart 2017

  Wat een lief en leuk idee! Fijne dag allemaal

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Dank je wel, hopelijk heb jij ook een fijn dagje gehad!

   Reply
 • Nancy

  8 maart 2017

  Wat lief van jou! Nou Ingrid, jou dag kan niet meer stuk!

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Dank je wel Nancy!

   Reply
 • Victor

  8 maart 2017

  Wat een attent gebaar. En gezellig ook. Ik krijg gelijk trek in een lekker bakkie koffie 🙂

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Kom je gezellig een bakje halen, Vic? 😉

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  8 maart 2017

  Wat een leuke en gezellige post : ) Ingrid boft maar. En die taart ziet er heerlijk uit!

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Dank je wel!! Vind ik ook.

   Reply
 • Marushi

  8 maart 2017

  Super lief dat je dit voor haar geschreven heb! ^^

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Dank je!! Dat vind ik gewoon leuk om te doen!

   Reply
 • rachel

  8 maart 2017

  wat lief van jou zeg 😀 en een leuke post zo!!!xxx

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Dank je wel lieve Rachel!! X

   Reply
 • Daisy Dingen

  8 maart 2017

  Idd, van zulke trouwe volgers wordt je blij, lief dat je dat op deze manier laat weten.

  Reply
  • Cynthia

   8 maart 2017

   Zeker weten! Dank je wel. 🙂

   Reply
 • Jacqueline

  9 maart 2017

  Wat leuk dat je dit doet!

  Reply
  • Cynthia

   9 maart 2017

   Dank je wei Jacqueline!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg