WIN een iPhone hoesje! 

I-Phone

Joepie! Mijn eerste winactie is een feit. En wat voor één. Ik mag namelijk twee hoesjes van het merk MobiGear weggeven voor alle typen iPhones. Ben je al nieuwsgierig geworden? Read up..I-Phone

Twee x te winnen: Een iPhone hoesje.

Onlangs werd ik benaderd door iemand die werkzaam is bij de webwinkel iPhone2day met de vraag of ik aan deze opdracht wilde meewerken. En ja! Natuurlijk leek mij dit enorm leuk om te doen. Ik verdien hier overigens niets aan, maar vind het wel superleuk om iets te mogen weggeven aan mijn vaste lezers. Het gaat mij per slot van rekening om Een Theelepel geluk. En hoe fijn is het dan, wanneer je een ander gelukkig kunt maken met een mooi kado. Wat ik heel leuk vind om erbij te vermelden, is dat winnaars kunnen kiezen uit het gehele assortiment hoesjes van MobiGear. Alle mobiele telefoons van Apple iPhone krijgen dus de kans op een mooi nieuw jasje (of jurkje natuurlijk). Het is maar net wat jij wilt! De nieuwste versie van Apple wordt hierbij dan ook niet vergeten, zodat je uiteraard ook een iPhone 7 plus hoesje kunt uitzoeken! Als je wint natuurlijk.. Geweldig toch? Natuurlijk heb ik een kijkje genomen op de site en het assortiment is heel divers te noemen. Er staan een aantal beauty’s van exemplaren afgebeeld, welke ik persoonlijk absoluut zou kiezen.

I-Phone

Actievoorwaarden voor het winnen van een iPhone hoesje:

Wil jij binnenkort in het bezit zijn van een gloednieuwe hoes voor je iPhone? Lees dan snel de eenvoudige actievoorwaarden:

 • Beschrijf in de comments hieronder jou meest ultieme theelepelgeluk moment. De twee mooiste, liefste of meest aansprekende reacties winnen de prijs.
 • Je bent woonachtig in Nederland.
 • Like mijn Facebook-Pagina, welke te vinden is op de FrontPage van Een theelepel geluk.
 • Voldoe je aan alle genoemde criteria? Dan maak je dus kans.

Wat ook belangrijk is om te weten:

 • Deze actie geldt vanaf donderdag 13 oktober en je kunt reageren tot en met zaterdag 22 oktober 2016 23.59 uur. De gelukkige winnaars worden in week 43 of 44 bekend gemaakt middels email. Deze vul je uiteraard in, wanneer je een reactie plaatst.
 • Als de betreffende winnaars binnen 2 dagen na bekendmaking niet reageren, ben ik helaas genoodzaakt 2 andere gelukkigen aan te wijzen.

Behoor jij uiteindelijk niet tot 1 van de winnaars? Dan raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen op de website van iPhone2Day, dan kun je hier natuurlijk zelf een iPhone hoesje kopen of er inspirerende ideeën opdoen! Dus lieve lezers: plaats een mooie reactie en wie weet ben jij binnenkort één van de gelukkige winnaars. Liefs Cynthia.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • ilona

  13 oktober 2016

  wat een super leuke lieve actie dat je andere blij wilt maken met een hoesje ik loot graag mee met deze actie je bent een lieverd ondanks dat het niet altijd makkelijk is voor jullie ben je er voor anderen en probeer je de positieve dingen er uit te halen zo goed van jullie wens jullie heel veel geluk met elkaar en jullie mooie lieve meiden dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2016

   Leuk Ilona! Beschrijf dan nog even jou mooiste Theelepel geluk moment & like mijn Facebook pagina. Dan maak je zeker een kans. Bedankt voor je lieve woorden!

   Reply
  • ilona

   13 oktober 2016

   hoi llieve Cynthia mijn thee lepel geluk moment is lekker thuis bij de kachel met knuffel onder een dekentje en dat we iedere dag weer wakker mogen worden om er weer een mooie dag van te maken soms met vallen en opstaan dan kom je ver knuffels

   Reply
   • Cynthia

    13 oktober 2016

    Dat is mooi Ilona, dank je wel! X

    Reply
 • N. van den Berg

  13 oktober 2016

  Ik moet eerlijk zeggen dat mijn leven vol theelepeltjes geluk zit als ik erover nadenk! Ik heb superlieve mensen om mij heen, mijn familie, die zoveel van elkaar houden, maar ook dat heerlijke knuffelkontje Abby en natuurlijk Braisley, maar mijn allermooiste theelepel geluk was toen ik mijn prachtige mannetje in mijn armen sloot en mijn leven voorgoed positief veranderde. Hij maakte mij tot de persoon die ik vandaag ben en ik ben blij en dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen, al is het soms zwaar als alleenstaande moeder, hij is mijn allergrootste geschenk! 🙂 x Naomi

  Reply
  • Cynthia

   13 oktober 2016

   Mooi Naoom! Dank je wel. ❤️

   Reply
 • Linda Raaijmakers

  13 oktober 2016

  Mijn allermooiste theelepelgeluk is toch echt onze tweeling Lucas en Eva die dreigden om bij 24 weken geboren te worden en dus zouden overlijden, na 13 weken volledige bedrust (waarvan 10 weken in het ziekenhuis) zijn geboren op… Pakjesavond 😀 Nu zijn ze inmiddels alweer bijna 3 en elke dag geeft er een van de twee de ander spontaan een kus of knuffel met de boodschap: ik vind jou lief 😀
  Ik heb het volgende gedaan om kans te maken op zo’n hoesje 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

  Reply
  • Cynthia

   14 oktober 2016

   Dank je wel Linda voor jou verhaal en het uitgebreide delen!

   Reply
 • Pappa

  14 oktober 2016

  Lieve Cynthia

  Ik lees regelmatig je blogs,en vind het heel moedig dat jij hiermee een positieve draai kunt geven aan je leven.Persoonlijk werd ik het meest geraakt door jouw gevecht tegen al het negatieve in het leven van jou en Victor ,de blog die mij het meest heeft geraakt is die van Victor die ons een inkijk gaf op zijn en jouw leven en echt laat zien hoe moeilijk jij het hiermee hebt.Dat laat de waarde zien van die blogs voor jou,maar ook voor ons allemaal dat jij onze steun verdiend xxx Pappa

  Reply
  • Cynthia

   14 oktober 2016

   Dank u wel pa. En wat is uw mooiste Theelepel geluk moment?? X

   Reply
 • Claudia Diependaal

  15 oktober 2016

  Oh wat gaaf die wil ik uiteraard wel winnen zeg.

  Mijn ultieme geluk is elke dag. Als ik het voor elkaar krijg om op de rand van het bed te kunnen zitten. En naar beneden kan gaan. Dat is namelijk niet vanzelfsprekend als je Secundaire Progressieve MS hebt. Nu hoef ik niet te winnen omdat je me zielig zou vinden. Maar je wilde weten wat mijn ultieme geluksvogel moment is. Nou dat dus. Als ik wakker word en de dag toch meer voor me in petto heeft dan slapen en rusten.

  Lieve groet Claudia.

  Reply
  • Cynthia

   15 oktober 2016

   Dank je wel Claudia, mooi!

   Reply
 • Nadia

  22 oktober 2016

  Mijn mooiste theelepel geluk is als mijn schatje (1,5 jaar) met een glimlach in mijn armen in slaap valt. Zo ontzettend schattig en hart vervullend.

  Reply
  • Cynthia

   22 oktober 2016

   Dank je wel Nadia!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg