Video-Blog: Karbonade op zijn Theelepel’s.

boiler-1588646_960_720

Hoi lieve lezers. Vandaag zoals beloofd in mijn vorige post, een video-Blog. Deze keer maak ik karbonade klaar, op de manier zoals wij eigenlijk al jaren doen. Ik heb deze manier van kruiden ooit geleerd van mijn man. Vandaag deel ik het met jullie en Sanne helpt me hierbij. Kijk je mee?

Karbonade op zijn Theelepel’s.

Vic heeft me in het verleden vaak verrast met dit heerlijke stukje vlees. En na werktijd zijn ze meer dan welkom! Wat overigens ook ontzettend lekker is om tijdens het kruiden te gebruiken, zijn een paar laurierblaadjes. Ik had deze toevallig niet in huis, dus zie het als een extra tip.

Volgende blog: Spruitensoep.

! De volgende blog verschijnt hier aanstaande zondag online. Ik ga alvast een tipje van de sluier oplichten: Ik zal namelijk het recept SPRUITENSOEP met jullie delen. Ik heb deze zelf samengesteld. Trek je nu al een vies gezicht bij de gedachte hieraan? Bedenk dan dat de grootste spruiten-haatster hier in huis, het werkelijk heerlijk vond. Ik hoop jullie dan in ieder geval weer te zien! Bedankt voor het bekijken van mijn vlog. Vond je het een leuke video? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat. Wil je meer vlogs van mij zien, of heb je leuke ideeën om in een video te verwerken? Dát hoor ik ook graag! Veel liefs Cynthia (en natuurlijk Sanne). 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • Bonsje Kraaij-van den Berg

  29 september 2016

  je doet het heel leuk! En een lekker snelle video….ik kijk nooit vlogs omdat ze me altijd te lang duren 🙂 Maar deze was gezellig!

  Reply
  • Cynthia

   29 september 2016

   Dank je Bonsje! Dat is een heel bruikbare tip, thank you! Voortaan dus snelle video’s!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in